• Spar op til 90% på bøger
  • GRATIS 1. uge, derefter 99 kr/md.

Børnerim med CD
af Halfdan Rasmussen Indbundet, 2011

Vejl. pris 249,95 kr
Køb til Pluspris
149 kr
Porto 0 kr
Spar: 101 kr.
Leveringstid: 1-4 hverdage


Beskrivelse
Den 11. juni 2011 fylder den kendte og elskede tegner og illustrator Ib Spang Olsen 90 år.
Som venner og uløselige samarbejdspartnere har Ib Spang Olsen og Halfdan Rasmussen været en institution blandt børn og voksne gennem generationer, og det er derfor med stor glæde, at Det Schønbergske Forlag kan sende en ny luksusudgave af hans og Halfdan Rasmussens geniale børnebogsklasiker BØRNERIM på gaden – oven i købet i nyt større format med to medfølgende CD’er med alle de sjove rim indtalt af Ib Spang Olsen selv.
BØRNERIM har siden 1964 været en fast del af danskernes barndom. Halfdan Rasmussen begyndte at skrive sine populære børnerim allerede i 1953, men den samlede udgave, som vi kender i dag blev udgivet i 1964. BØRNERIM er udgivet i 23 oplag og er solgt i mere end 225.000 eksemplarer. Ud af Halfdan Rasmussens omfattende forfatterskab er det den bog, som han selv betragtede som sin bedste og mest oprindelige samling af digte for børn.
I dag er Ib Spang Olsen og Halfdan Rasmussen en lige så selvfølgelig del af dansk børne- og voksenkultur som Grundtvig og Folkeskolen.
På de medfølgende CD’er kan børn og deres forældre lytte til Ib Spang Olsens egen oplæsning af alle rimene med ledsagende musik af Ibs søn Martin Spang Olsen og filmkomponisten George Keller.
Ib Spang Olsen, hvis streg fra begyndelsen har været uløseligt forbundet til Halfdan Rasmussens forfatterskab, tilføjer i sin oplæsning nye dimensioner til de kendte rim, ligesom Martin Spang Olsen og George Kellers musik er med til at forstærke alle de kendte kvaliteter ved det nationalklenodie, som Halfdan Rasmussens rim efterhånden er blevet.
Halfdan Rasmussens lyrik har haft stor indflydelse på vores sprog og inspireret komponister af alle slags. Der er finurlige sandheder gemt i hvert eneste rim, parret med en menneskelighed, der næsten kan virke opdragende. Har man læst Halfdan for sit barn, kan det ikke gå helt galt for det.

Bog detaljer
Dansk
9788757017656
Schønberg
8757017654
Indbundet
168
9. juni 2011
4. april 2014
2
3
B: 187 H: 270 D: 23 mm

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER voks skr...
Vejl. pris 35 kr.
Pluspris 9 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Vejl. pris 30 kr.
Pluspris 9 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Vejl. pris 80 kr.
Pluspris 39 kr.
STAEDTLER guld- og...
Vejl. pris 30 kr.
Pluspris 9 kr.
STAEDTLER - Lumoco...
Vejl. pris 70 kr.
Pluspris 29 kr.

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Anne fra Grønnebak...
Mary Sebag-Montefi...
Vejl. pris 188 kr.
Pluspris 29 kr.
Anna i cirkus
Kathleen Amant
Vejl. pris 229 kr.
Pluspris 9 kr.
Anna på hospitalet
Kathleen Amant
Vejl. pris 229 kr.
Pluspris 9 kr.
Fermats sidste sæt...
Jan Egesborg, Joha...
Vejl. pris 150 kr.
Pluspris 79 kr.
Piratskibet
Jan Lewis
Vejl. pris 59 kr.
Pluspris 29 kr.

4 boganmeldelser af Børnerim med CD
En dejlig bog. Min søn på 8 år elsker at høre vers og rim fra bogen. Vi læser en historie for ham hver aften og slutter af med et par vers fra denne bog. En rigtig uundværlig klassiker. Rimene er finurlige og skønne og handler om alt mellem himmel og jord.
Halfdans børnerig er bare suveræne og jeg elsker dem og har brugt dem til mine egne børn, - nu er det så børnene i børnehaven der nyder godt at mit kendskab til denne bog og de ELSKER bare alle rim og remser og kan slet ikke få nok af dem :-)
Halfdan Rasmussen kan bare noget når det kommer til at fortælle en sjov historie med så få ord og så simple rim. Han rammer plet hver gang!
Denne bog er et must-have og absolut en god gaveide. Jeg har selv foræret den til en barnedåb. Halfdans rim og remser er sjove, skæve og skønne og Ib Spang Olsens illustrationer er fantastiske:0)
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,8
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display