Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Da jeg lærte at bage i Paris

Af: Mika Wulff Dansk Indbundet
SPAR
kr 70

Da jeg lærte at bage i Paris

Af: Mika Wulff Dansk Indbundet
For nogle år siden stak Mika af fra det hele og flyttede til Paris for at lære at bage. Hun indskrev sig som den første dansker på den sagnomspundne franske kokkeskole “Le Cordon Bleu” i Paris, for at gå i bl.a Julia Childs fodspor.

På skolen lærte hun at bage på fransk og fik et unikt indblik i den franske kagekultur.

"Da jeg lærte at bage i Paris" er Mikas egne udvalgte opskrifter, som hun har taget med sig hjem fra Paris og bruger ofte i sit eget køkken. I bogen deler hun både opskrifter på bl.a. éclairs, citrontærte, crème caramel, brioche og mange flere samt sine egne personlige anekdoter om dem og om livet på “Hogwarts for konditorer” i Paris.

Dette er en kogebog, som du også kan læse i, og en kogebog, der hjælper dig med at finde ud af at en madeleine ikke bare er en madeleine, og at det er vigtigt, at brioche er den del af dit liv.

Mika Wulff er iværksætter, direktør og chefredaktør på det danske bagemagasin Lækkerier, som hun grundlagde efter opholdet i Paris. Hun har en fortid i reklamebranchen, men er også uddannet konditor fra den anerkendte kokkeskole Le Cordon Bleu i Paris og har arbejdet hos topkonditoren Pierre Hermé. Mika er kendt fra bl.a. Politiken, det frankofile radioprogram Croque Monsieur på 24syv og selvfølgelig Magasinet Lækkerier.
Eksklusiv medlemspris 229 kr
Medlemspris 236 kr
Denne pris er kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem når du køber til denne pris. Prøv 7 dages gratis medlemskab (herefter automatisk 89 kr/30 dage). Læs mere om fordelene
Gratis fragt
Udkommer 09-09-2024
10 kr
Lavt pakkegebyr
OBS! Udkommer 09-09-2024
Bogen kan desværre ikke forudbestilles endnu- se andre bøger af samme genre her
Normalpris 299 kr
Fragt: 59 kr
Udkommer 09-09-2024
20 kr
Pakkegebyr
OBS! Udkommer 09-09-2024
Bogen kan desværre ikke forudbestilles endnu- se andre bøger af samme genre her
Spar 70 kr
Se vores konkurrenters priser her
God 15.881 anmeldelser på
For nogle år siden stak Mika af fra det hele og flyttede til Paris for at lære at bage. Hun indskrev sig som den første dansker på den sagnomspundne franske kokkeskole “Le Cordon Bleu” i Paris, for at gå i bl.a Julia Childs fodspor.

På skolen lærte hun at bage på fransk og fik et unikt indblik i den franske kagekultur.

"Da jeg lærte at bage i Paris" er Mikas egne udvalgte opskrifter, som hun har taget med sig hjem fra Paris og bruger ofte i sit eget køkken. I bogen deler hun både opskrifter på bl.a. éclairs, citrontærte, crème caramel, brioche og mange flere samt sine egne personlige anekdoter om dem og om livet på “Hogwarts for konditorer” i Paris.

Dette er en kogebog, som du også kan læse i, og en kogebog, der hjælper dig med at finde ud af at en madeleine ikke bare er en madeleine, og at det er vigtigt, at brioche er den del af dit liv.

Mika Wulff er iværksætter, direktør og chefredaktør på det danske bagemagasin Lækkerier, som hun grundlagde efter opholdet i Paris. Hun har en fortid i reklamebranchen, men er også uddannet konditor fra den anerkendte kokkeskole Le Cordon Bleu i Paris og har arbejdet hos topkonditoren Pierre Hermé. Mika er kendt fra bl.a. Politiken, det frankofile radioprogram Croque Monsieur på 24syv og selvfølgelig Magasinet Lækkerier.
Forudbestilling - Få besked når varen er på lager!
Produktdetaljer
Sprog: Dansk
Sider: 0
ISBN-13: 9788773394342
Indbinding: Indbundet
Udgave: 1
ISBN-10: 8773394343
Udg. Dato: 9 sep 2024
Længde: 31mm
Bredde: 167mm
Højde: 234mm
Forlag: Grønningen 1
Oplagsdato: 9 sep 2024
Forfatter(e): Mika Wulff
Forfatter(e) Mika Wulff


Kategori Kogebøger: Kager & dekoration


Sprog Dansk


Indbinding Indbundet


Sider 0


Udgave 1


Længde 31mm


Bredde 167mm


Højde 234mm


Udg. Dato 9 sep 2024


Oplagsdato 9 sep 2024

MEDLEMSFORDELE
GRATIS FRAGT
SPAR OP TIL 90%
Andre har også købt
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 380

kr 499
Normalpris
kr 392
Medlemspris
SPAR
kr 119
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 200

kr 280
Normalpris
kr 208
Medlemspris
SPAR
kr 80
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 214

kr 320
Normalpris
kr 225
Medlemspris
SPAR
kr 106
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 182

kr 250
Normalpris
kr 189
Medlemspris
SPAR
kr 68
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 199

kr 320
Normalpris
kr 211
Medlemspris
SPAR
kr 121
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 184

kr 249
Normalpris
kr 191
Medlemspris
SPAR
kr 65
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 172

kr 249
Normalpris
kr 180
Medlemspris
SPAR
kr 77
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 184

kr 299
Normalpris
kr 196
Medlemspris
SPAR
kr 115
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 208

kr 299
Normalpris
kr 217
Medlemspris
SPAR
kr 91
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 237

kr 349
Normalpris
kr 248
Medlemspris
SPAR
kr 112
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 199

kr 299
Normalpris
kr 209
Medlemspris
SPAR
kr 100
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 565

kr 883
Normalpris
kr 597
Medlemspris
SPAR
kr 318
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 220

kr 320
Normalpris
kr 230
Medlemspris
SPAR
kr 100
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 249

kr 329
Normalpris
kr 257
Medlemspris
SPAR
kr 80
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 262

kr 349
Normalpris
kr 271
Medlemspris
SPAR
kr 87
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 214

kr 320
Normalpris
kr 225
Medlemspris
SPAR
kr 106
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 191

kr 269
Normalpris
kr 199
Medlemspris
SPAR
kr 78
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 329

kr 499
Normalpris
kr 346
Medlemspris
SPAR
kr 170
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 178

kr 270
Normalpris
kr 187
Medlemspris
SPAR
kr 92
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 229

kr 299
Normalpris
kr 236
Medlemspris
SPAR
kr 70