• Spar op til 90% på bøger
  • 99 kr/md. - få 1. uge GRATIS

Du bliver hvad du tænker
af Jørgen Svenstrup Hæftet, 2012

Få titlen til Pluspris
149 kr
Normalpris 299,95 kr
Porto kun 19 kr
Leveringstid: 1-4 hverdage

Andre udgaver
59 kr 94 kr
149 kr 219 kr

Beskrivelse
Bogen "Du bliver hvad du tænker " er skrevet af  Jørgen Svenstrup.
”Det er mit postulat, at dine tanker alene er den største medvirkende årsag til, at noget er svært og noget let – og dermed i sidste ende afgørende for, om du har succeser eller fiaskoer i dit liv.”  Ordene er Jørgen Svenstrups, forfatter til Du bliver, hvad du tænker –
Mentaltræning. Fjern hjernens spændetrøje. Den handler om, hvad man skal vide, før man kan begynde at udvikle sig. Og før man kan begynde at forbedre og forandre sin tilværelse. Hvis vi antager, at vi kan styre vores hjerne, i stedet for at den styrer os, bliver præmissen for det, vi gør, en helt anden. ”Du bliver, hvad du tænker” er Jørgen Svenstrups udgangspunkt. Han har hørt mange protester gennem sin tid som coach, leder og foredragsholder: ”Det kan man da ikke. Det er jo ikke noget, jeg er herre over.” Men hans modspørgsmål lyder: ”Hvem i alverden er så herre over det? Hvem andre end en selv skal afgøre, hvordan man skal gå rundt og have det?” 
Hvis man selv skal bestemme, hvordan man har det, er der brug for at vide noget mere om, hvordan man kan arbejde med sig selv og sin tankegang. Derfor gennemgår Svenstrup blandt meget andet fokusloven i bogen. Den lyder i sin enkelthed: Det, du fokuserer på, får du mere af. Og så er det jo om at lære at fokusere på det gode. Men det gør man jo ikke bare uden videre; det er en proces. I Du bliver hvad du tænker fører Jørgen Svenstrup læseren gennem den proces, der skal til for overhovedet at begynde at mentaltræne. Først skal man vide, hvordan man dropper de dårlige tanker, så hvordan man tilvælger de gode. Dernæst skal man lære at slukke sin automatpilot og selv tage styringen, hvorefter man skal vide noget om, hvordan man kan få hjælp af sin underbevidsthed. Det er udgangspunktet for overhovedet at designe sit eget mentaltræningsprogram – der både indbefatter fysisk afspænding og mental ditto.
Undervejs kan man i bogen tage en arbejdstilfredshedstest og en test på ens stressindikatorer. Der ligger en starttest og en sluttest på hver, så kan man se, hvordan man udvikler sig efter at have arbejdet med sig selv.
Læs mere
Læs mindre

Bog detaljer
Dansk
9788702125696
Gyldendal
8702125696
Hæftet
200
25. april 2012
11. juni 2014
1
3
B: 139 H: 220 D: 18 mm
Flere detaljer
Færre detaljer

Andre kunder, der købte denne bog, købte også
At være der hvor d...
Bent Falk
Normalpris 150 kr.
Pluspris 49 kr.
Den neuroaffektive...
Marianne Bentzen
Normalpris 250 kr.
Pluspris 149 kr.
Knubs i livet
Irene Oestrich
Normalpris 299 kr.
Pluspris 199 kr.
Interview
Steinar Kvale, Sve...
Normalpris 450 kr.
Pluspris 299 kr.
Børn i gode hænder
Gitte Jørgensen, C...
Normalpris 300 kr.
Pluspris 189 kr.

2 boganmeldelser af Du bliver hvad du tænker
Spændende bog, der hjælper os med at tænke mere fokuseret og som giver dig nogle teknikker til, hvordan du kan træne din hjerne og styre tankerne. Jeg går selv meget op i personlig udvikling, og denne bog har givet mig nogle gode råd og tips, som jeg prøver at følge i dagligdagen
Virkelig spændende og hjælpsom bog for at lære at styre tankerne. Interessant at underbevidstheden styrer os så meget.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,8
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display