• Spar op til 90% på bøger
  • 99 kr/md. - få 1. uge GRATIS
Få titlen til Pluspris
69 kr
Normalpris 299,95 kr
Porto kun 19 kr
Leveringstid: 1-2 hverdage

Beskrivelse
Low fodmap diet er skrevet af de 5 diætister Cæcilie Gamsgaard Seidel, Marianna Lundsteen Jacobsen, Lisbeth Jensen, Stine junge Albrechtsen samt Mette Borre der alle har stor kendskab til problemet “irritabel tarm” som det skønnes, at 20% af den danske befolkning lider af.
 
I bogen beskriver de, de grundlæggende præmisser for low fodmap diet og præsenterer samtidig nogle nemme og let-at-gå-til opskrifter på hverdagsretter, der kan være med til at minimere de klassiske symptomer når man har irriteret tarm.
 
Diæten går i sin enkelthed ud på, at begrænset eller helt undgå en gruppe af kulhydrater (Fermetable Oligo-, Di- Mono-saccharides And Polyoles), der kan give problemer når man har en irritabel tarm. Med enkle råd og kostændringer vil de fleste opleve færre mavesmerter, mindre luftudvikling samt oppustethed – alle symptomer, der for de fleste mennesker giver en række begrænsninger i det sociale liv.
 
Udover en udførlig beskrivelse af diæten, præsenterer bogen også den nyeste viden om irritable tarm.
Læs mere
Læs mindre

Bog detaljer
Dansk
9788792746276
muusmann'forlag
8792746276
Paperback
256
2. april 2013
2. februar 2015
4
9
B: 174 H: 244 D: 19 mm
Flere detaljer
Færre detaljer

Andre kunder, der købte denne bog, købte også
Hedeturen går til...
Søs Wollesen, Loui...
Normalpris 100 kr.
Pluspris 19 kr.
Low FODMAP diet 2...
Stine Junge Albrec...
Normalpris 300 kr.
Pluspris 89 kr.
Sukkerfri børnefes...
Ditte Ingemann
Normalpris 150 kr.
Pluspris 49 kr.
Havtorn
Kim Gravenhorst og...
Normalpris 250 kr.
Pluspris 49 kr.
Mad for begyndere
Linn Grubbström og...
Normalpris 170 kr.
Pluspris 69 kr.

8 boganmeldelser af Low FODMAP diet 1 - Grundbog
Min svigermor har en del problemer med maven og har fået denne bog anbefalet – også af hospitalet. Så da jeg købte den til hende, blev hun virkelig glad. Det er en fin grundbog der fortæller om principperne inden for diæten og så er der naturligvis også nogle gode opskrifter. Jeg tror snart jeg må købe bog nr. 2 til hende.
Ganske fint skrevet bog! Mange gode ideer til at ændre på kost og div. i forhold til hvis man har IBS. - Jeg kunne evt. godt tænke mig nogle ideer til trænings muligheder i sådan en bog her også, da jeg ved at mange med sygsomme i tarmen/maven har problemer med træning! Jeg vil også sige at jeg mangler noget mere inspiration til forskellige opskrifter som jeg havde håbet på at få gennem denne bog, men desværre nej.
Low FOODMAP diet 1 giver en god introduktion til konceptet Low FOODMAP, hvor der forklares hvilke fødevarer man skal skære væk fra sin kost for at tilfredsstille en irritabel tyktarm. Der kunne godt være flere opskrifter og det kan være svært at komme i gang på egen hånd, da det er meget at tage hensyn til. Dog kan bogen bruges som opslag om tvivlsspørgsmål, hvilke hjælper en del.
Dejligt med en dansk bog om emnet. Gode forklaringer på udfordringerne forbundet med de forskellige fødevarer, som en følsom tarm kan reagere på. Glimrende startog om emnet, men ikke helt så dybdegående som man måske kunne ønske sig.
Elsker at der endelig er en bog på dansk om IBS og god bog, men jeg manglede nogle flere opskrifter og måske en lille træningsplan ift hvordan du stadig holder dig igang når denne omvæltning sker. Er også vild med forklaringerne, men det er måske mit faglige hjerte der bliver fyldt der??
meget anvendelig, let at indrette kosten efter de principper, der er beskrevet i bogen, gode opskrifter
Jeg ved ikke helt om den kun burde få tre stjerner. Bogen var den første af sin slags på dansk - så den var meget ventet! Desværre virker det som om, at de har forsøgt, at favne alt hvad der findes om low FODMAP, hvilket de selvfølgelig ikke kan, derfor er den dælme lidt lunken. MEN igen, det er den eneste på dansk.
God bog.giver en fin forklaring og har nogle gode opskrifter. Bogen kan fint bruges til opslag om tvivlsspørgsmål, da den er overskuelig opbygget. Dejligt, at der er beskrevet/givet forslag til alternativer på de mad typer, der ikke kan spises.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,7
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display