Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Low FODMAP diet 1
4,00 (1 anmeldelse)
SPAR
kr 70
Low FODMAP diet går ud på at begrænse eller helt undgå en gruppe af kulhydrater, de såkaldte FODMAPs (Fermentable Oligo-, Di-, Mono-saccharides And Polyoles), der giver problemer, når man har irritabel tarm (IBS). Ved at følge en Low FODMAP diet vil de fleste opleve mindre oppustethed, færre mavesmerter, mindre maverumlen og luftudvikling i tarmen. Symptomer, som for de fleste medfører en række begrænsninger, fx i det sociale liv.Low FODMAP diet henvender sig først og fremmest til personer med diagnosen irritabel tarm, men også pårørende og fagfolk, der vejleder patienter med diagnosen, kan med fordel anvende bogen.Ny opdateret udgave med bl.a. energiberegninger på alle opskrifter.

Om forfatterne: 
Cæcilie Gamsgaard Seidel. Født i 1984 og uddannet klinisk diætist i 2010 samt cand.scient. i klinisk ernæring fra Københavns Universitet i 2014. Hun har gennem sin uddannelse en god teoretisk viden om kost og tarmsygdomme. Hun har siden 2012 vejledt i kost ved mave-tarm-sygdomme på Aleris-Hamlet og i eget firma, DiætistCentret. Cæcilie afsluttede i november 2013 uddannelse i Low FODMAP Diet på King’s College, London.

Lisbeth Jensen. Født i 1963 og uddannet klinisk diætist i 1989. Lisbeth har arbejdet med ernæringsbehandling ved mave-tarm-kanalens sygdomme på Køge Sygehus i 14 år. Siden 2008 har Lisbeth været ansat på Herlev Universitetshospital med speciale i mave-tarm-kanalens sygdomme. I januar 2013 afsluttede hun uddannelse i  Low FODMAP Diet ved King’s College, London.

Marianna Lundsteen Jacobsen. Født i 1963 og uddannet klinisk diætist i 1989. Marianna er ansat på Sygehus Sønderjylland. Marianna er medforfatter på bogen Boghvede 2 i 2012 sammen med læge Hans Gert Jakobsen. I januar 2013 afsluttede hun uddannelse i Low FODMAP Diet ved King’s College, London.

Mette Borre. Født i 1959 og uddannet klinisk diætist i 1992. Mette er ansat på Aarhus Universitetshospital med speciale i mave-tarm-kanalens og leverens sygdomme. Hun er underviser på uddannelsen af kliniske diætister i Aarhus og på cand. scient.-uddannelsen i klinisk ernæring i København. Mette er bestyrelsesmedlem i Dansk Selskab for Klinisk Ernæring og medlem af Sundhedsstyrelsens Godkendelsespanel for ernæringspræparater. Derudover er hun medforfatter til bogen Kræft og ernæring, genvind styrke og livskvalitet, lærebøgerne Ernæring og Klinisk Ernæring samt bøgerne Low FODMAP diet 1, 2 og 3. Hun har gennemført uddannelse i Low FODMAP Diet ved King’s College, London, og underviser andre diætister i Low FODMAP-diæten.

Stine Junge Albrechtsen. Født i 1979 og uddannet klinisk diætist i 2008. Stine har primært arbejdet med overvægtige, men har siden december 2011 vejledt i tarmsygdomme. Hun har i januar 2013 afsluttet uddannelse i Low FODMAP Diet ved King’s College, London, og er vejleder i egen klinik, Guided by Stine. Stine er medforfatter på flere bøger, bl.a. bøgerne Low FODMAP diet – giver ro i maven; Gastric Bypass – inspiration til livet og maden efter operationen sammen med Den Skaldede Kok; Tab 12 kilo på 12 uger med Henrik Duer samt en bog om madpakker, Superhelten og Prinsessen på ærten spiser også madpakker. 
Kampagne pris Velkomst pris 229 kr
Medlemspris 236 kr
Kampagnepris og medlemspris er kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem når du køber til medlems- og kampagnepris. Få 7 dages gratis medlemskab (herefter automatisk 89 kr/30 dage). Læs mere om fordelene
Gratis fragt
4 - 5 hverdage
10 kr
Lavt pakkegebyr
Normalpris 299 kr
Fragt: 59 kr
4 - 5 hverdage
20 kr
Pakkegebyr
Spar 70 kr
Velkommen 20%
God 15.773 anmeldelser på
Low FODMAP diet går ud på at begrænse eller helt undgå en gruppe af kulhydrater, de såkaldte FODMAPs (Fermentable Oligo-, Di-, Mono-saccharides And Polyoles), der giver problemer, når man har irritabel tarm (IBS). Ved at følge en Low FODMAP diet vil de fleste opleve mindre oppustethed, færre mavesmerter, mindre maverumlen og luftudvikling i tarmen. Symptomer, som for de fleste medfører en række begrænsninger, fx i det sociale liv.Low FODMAP diet henvender sig først og fremmest til personer med diagnosen irritabel tarm, men også pårørende og fagfolk, der vejleder patienter med diagnosen, kan med fordel anvende bogen.Ny opdateret udgave med bl.a. energiberegninger på alle opskrifter.

Om forfatterne: 
Cæcilie Gamsgaard Seidel. Født i 1984 og uddannet klinisk diætist i 2010 samt cand.scient. i klinisk ernæring fra Københavns Universitet i 2014. Hun har gennem sin uddannelse en god teoretisk viden om kost og tarmsygdomme. Hun har siden 2012 vejledt i kost ved mave-tarm-sygdomme på Aleris-Hamlet og i eget firma, DiætistCentret. Cæcilie afsluttede i november 2013 uddannelse i Low FODMAP Diet på King’s College, London.

Lisbeth Jensen. Født i 1963 og uddannet klinisk diætist i 1989. Lisbeth har arbejdet med ernæringsbehandling ved mave-tarm-kanalens sygdomme på Køge Sygehus i 14 år. Siden 2008 har Lisbeth været ansat på Herlev Universitetshospital med speciale i mave-tarm-kanalens sygdomme. I januar 2013 afsluttede hun uddannelse i  Low FODMAP Diet ved King’s College, London.

Marianna Lundsteen Jacobsen. Født i 1963 og uddannet klinisk diætist i 1989. Marianna er ansat på Sygehus Sønderjylland. Marianna er medforfatter på bogen Boghvede 2 i 2012 sammen med læge Hans Gert Jakobsen. I januar 2013 afsluttede hun uddannelse i Low FODMAP Diet ved King’s College, London.

Mette Borre. Født i 1959 og uddannet klinisk diætist i 1992. Mette er ansat på Aarhus Universitetshospital med speciale i mave-tarm-kanalens og leverens sygdomme. Hun er underviser på uddannelsen af kliniske diætister i Aarhus og på cand. scient.-uddannelsen i klinisk ernæring i København. Mette er bestyrelsesmedlem i Dansk Selskab for Klinisk Ernæring og medlem af Sundhedsstyrelsens Godkendelsespanel for ernæringspræparater. Derudover er hun medforfatter til bogen Kræft og ernæring, genvind styrke og livskvalitet, lærebøgerne Ernæring og Klinisk Ernæring samt bøgerne Low FODMAP diet 1, 2 og 3. Hun har gennemført uddannelse i Low FODMAP Diet ved King’s College, London, og underviser andre diætister i Low FODMAP-diæten.

Stine Junge Albrechtsen. Født i 1979 og uddannet klinisk diætist i 2008. Stine har primært arbejdet med overvægtige, men har siden december 2011 vejledt i tarmsygdomme. Hun har i januar 2013 afsluttet uddannelse i Low FODMAP Diet ved King’s College, London, og er vejleder i egen klinik, Guided by Stine. Stine er medforfatter på flere bøger, bl.a. bøgerne Low FODMAP diet – giver ro i maven; Gastric Bypass – inspiration til livet og maden efter operationen sammen med Den Skaldede Kok; Tab 12 kilo på 12 uger med Henrik Duer samt en bog om madpakker, Superhelten og Prinsessen på ærten spiser også madpakker. 
Produktdetaljer
Sprog: Dansk
Sider: 256
ISBN-13: 9788793314528
Indbinding: Hæftet
Udgave: 6
ISBN-10: 8793314523
Kategori: Diæt og ernæring
Udg. Dato: 3 jul 2015
Længde: 16mm
Bredde: 173mm
Højde: 241mm
Serie: FODMAP
Oplagsdato: 31 okt 2022
Forfatter(e) Stine Junge Albrechtsen, Mette Borre, Lisbeth Jensen, Marianna Lundsteen Jacobsen, Cæcilie Gamsgaard Seidel


Kategori Diæt og ernæring


Sprog Dansk


Indbinding Hæftet


Sider 256


Udgave 6


Længde 16mm


Bredde 173mm


Højde 241mm

MEDLEMSFORDELE
GRATIS FRAGT
SPAR OP TIL 90%
Andre har også købt
E-BOG
Kampagne pris kr 119

kr 149
Normalpris
kr 122
Medlemspris
SPAR
kr 30
E-BOG
Kampagne pris kr 63

kr 79
Normalpris
kr 65
Medlemspris
SPAR
kr 16
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 175

kr 270
Normalpris
kr 185
Medlemspris
SPAR
kr 95
LYDBOG
Kampagne pris kr 31

kr 39
Normalpris
kr 32
Medlemspris
SPAR
kr 8
BOG (PAPERBACK)
Kampagne pris kr 121

kr 149
Normalpris
kr 124
Medlemspris
SPAR
kr 28
BOG (PAPERBACK)
Kampagne pris kr 121

kr 149
Normalpris
kr 124
Medlemspris
SPAR
kr 28
LYDBOG
Kampagne pris kr 31

kr 39
Normalpris
kr 32
Medlemspris
SPAR
kr 8
E-BOG
Kampagne pris kr 103

kr 129
Normalpris
kr 106
Medlemspris
SPAR
kr 26
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 146

kr 159
Normalpris
kr 147
Medlemspris
SPAR
kr 13
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 218

kr 245
Normalpris
kr 221
Medlemspris
SPAR
kr 27
LYDBOG
Kampagne pris kr 63

kr 79
Normalpris
kr 65
Medlemspris
SPAR
kr 16
LYDBOG
Kampagne pris kr 119

kr 149
Normalpris
kr 122
Medlemspris
SPAR
kr 30
LYDBOG
Kampagne pris kr 31

kr 39
Normalpris
kr 32
Medlemspris
SPAR
kr 8
BOG (PAPERBACK)
Kampagne pris kr 114

kr 129
Normalpris
kr 116
Medlemspris
SPAR
kr 15
BOG (PAPERBACK)
Kampagne pris kr 92

kr 99
Normalpris
kr 93
Medlemspris
SPAR
kr 7
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 226

kr 299
Normalpris
kr 233
Medlemspris
SPAR
kr 73
BOG (PAPERBACK)
Kampagne pris kr 159

kr 230
Normalpris
kr 166
Medlemspris
SPAR
kr 71
BOG (PAPERBACK)
Kampagne pris kr 371

kr 536
Normalpris
kr 388
Medlemspris
SPAR
kr 165
E-BOG
Kampagne pris kr 9

kr 39
Normalpris
kr 12
Medlemspris
SPAR
kr 30
BOG (PAPERBACK)
Kampagne pris kr 400

kr 544
Normalpris
kr 414
Medlemspris
SPAR
kr 144
Vi anbefaler også
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 229

kr 299
Normalpris
kr 236
Medlemspris
SPAR
kr 70
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 229

kr 299
Normalpris
kr 236
Medlemspris
SPAR
kr 70
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 210

kr 269
Normalpris
kr 216
Medlemspris
SPAR
kr 59
E-BOG
Kampagne pris kr 159

kr 199
Normalpris
kr 163
Medlemspris
SPAR
kr 40
E-BOG
Kampagne pris kr 159

kr 199
Normalpris
kr 163
Medlemspris
SPAR
kr 40
E-BOG
Kampagne pris kr 159

kr 199
Normalpris
kr 163
Medlemspris
SPAR
kr 40
E-BOG
Kampagne pris kr 159

kr 199
Normalpris
kr 163
Medlemspris
SPAR
kr 40
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 175

kr 270
Normalpris
kr 185
Medlemspris
SPAR
kr 95
E-BOG
Kampagne pris kr 159

kr 199
Normalpris
kr 163
Medlemspris
SPAR
kr 40
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 175

kr 270
Normalpris
kr 185
Medlemspris
SPAR
kr 95
BOG (PAPERBACK)
Kampagne pris kr 132

kr 149
Normalpris
kr 134
Medlemspris
SPAR
kr 17
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 49

kr 49
Normalpris
kr 49
Medlemspris
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 194

kr 300
Normalpris
kr 205
Medlemspris
SPAR
kr 106
E-BOG
Kampagne pris kr 140

kr 199
Normalpris
kr 146
Medlemspris
SPAR
kr 59
Kundeanmeldelser
Jeanette Lohmann Poulsen
28. oktober 2016
Bogen "Low FOODMAP diet 1" giver et overblik over, hvad irritabel tarm er, hvordan low FOODMAP mad kan hjælpe, og hvordan det kan introduceres i kosten bl.a. via forslag til dagens måltider. Diæten kan måske nok virke lidt uoverskuelig, når man kigger listen igennem, der beskriver lavt/højt indhold af FOODMAPs, fordi der er en del restriktioner ift., hvordan de fleste mennesker spiser til hverdag. MEN ved nærmere kig på madplanen bliver det mere overskueligt! Der er også en kort list over, hvad du kan bytte fødevarer med højt indhold af FOODMAPs ud med. Opskrifterne er vist med billede, ingrediensliste, fremgangsmåde og små tips. De opskrifter, jeg har prøvet, er lækre og mætter godt.