Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

5:2 kurens kogebog

af Mimi Spencer

Ebog, 2013

Til download omgående

Fragt pr. ordre 0 kr

Forlagets pris 97,50 kr

info-icon Medlemspris

75,56 kr

Spar 21,94 kr (23%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
MÅLTIDER TIL DINE 5:2 FASTEDAGE - DEN OFFICIELLE 5:2 KUROpfølgeren til den danske og internationale bestseller 5:2 kuren5:2 kurens kogebog er skrevet af Mimi Spencer, der sammen med lægen ogvidenskabsjournalisten Michael Mosley står bag den danske og internationale bestseller 5:2 kuren, der beskriver en ny revolutionerende og videnskabeligt baseret måde at spise på, som gør brug af let faste.Kogebogen er en opfølger til kuren og indeholder 150 forslag til lækre retter fulde af næring og med lavt kalorieindhold, som gør det supertlet for dig at indarbejde 5:2 princippet i din dagligdag ved at begrænse dit kalorieindtag til 500-600 kalorier to dage om ugen og spiser normalt ugens øvrige dage.Opskrifterne i bogen spænder fra enkle morgenmads idéer til mættende, velafbalancerede aftenmåltider, alle kalorieberegnet af diætisten Dr.Sarah Schenker. Bogen har også en måltidsplan til både mænd og kvinder for en hel måned og et helt afsnit med hurtige retter til særligt travle hverdage.Denne kogebog er perfekt at have ved hånden for dig, der enten alleredeer gået på 5:2 kuren eller har lyst til at begynde. Opskrifterne er så lækre, at du vil se frem til dine fastedage - du vil tabe dig i vægt og blive sundere, og du vil nyde det undervejs.Om forfatteren:Mimi Spencer er journalist og forfatter. Hun har i mere end 20 år skrevet for landsdækkende aviser og magasiner i England inkl. The Observer, Vogue og Harper's Bazaar. Da hun i 2000 var moderedaktør på London Evening Standard, fik hun prisen som British Fasion Journalist of the Year. Hun har i mere end et årti skrevet om mode, skønhed, mad, livsstil, kost og krop i Mail on Sunday med tre mio. ugentlige læsere. Ud over 5:2 kuren er hun forfatter til bogen 101 Things To do Before You Diet. I dag skriver hun om kvinder og livsstil i The Times og for Marie Claire. Hun bor i Brighton på Englands sydkyst med sin mand og børn.

Bog detaljer
Dansk
9788740015782
JP/Politikens Forlag
Ulla Oxvig
8740015785
Ebog
18. december 2013
1
epub

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Videnskabsteori -...
Jens Guldager
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 225 kr.
Den nødvendige sme...
Marianne Davidsen-...
Forlagets pris 340 kr.
info-iconMedlemspris 256 kr.
Helhedssyn i socia...
Margit Harder, Mar...
Forlagets pris 320 kr.
info-iconMedlemspris 240 kr.
Kommunikation og s...
Mads Hermansen, Ol...
Forlagets pris 299 kr.
info-iconMedlemspris 248 kr.
Resiliensprocesser...
Ida Skytte Jakobse...
Forlagets pris 249 kr.
info-iconMedlemspris 187 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.
STAEDTLER Voks skr...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 24 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER jumbo bl...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 21 kr.

1 boganmeldelse af 5:2 kurens kogebog
Bogen indeholder information om faste, hvad, hvornår og hvordan man skal spise og hvordan bogen bruges. Der er f.eks. en inddeling af opskrifterne efter kalorieindhold, men også inddeling efter sværhedsgraden af selve madlavningen. Opskrifterne viser kalorieindholdet og nogle gange flere forskellige, alt efter tilbehør. Der er også små fif til, at gøre opskriften endnu mere kalorielet eller blot info. Efter min smag måtte der gerne være flere billeder!
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display