Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

ADHD med succes – også uden medicin

Leveringstid: Download straks efter køb
Vores normalpris 139 kr
Spar 25 kr
114 kr
Dette produkt leveres gratis

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

139 kr
Dette produkt leveres gratis
For dig der ikke ønsker medlemskab.
E-bog:

Når du læser e-bøger, kan du let have et helt bibliotek med dig på farten - på din tablet, mobil eller reader.

Du kan læse flere e-bøger på samme tid, og dine e-bøger kan selv huske, hvor du er kommet til.

Læs mere om hvad en e-bog er, samt hvordan du køber, modtager og læser e-bøger ved at klikke her.

       
Bogen er både en personlig beretning om min søn Victor, hans mulige ADHD og de ting, vi har været igennem samt en hjælp til selvhjælp til at få det bedre med sin ADHD. Når du det, du drømmer om, og har du det liv, du gerne vil have? - Find dine styrker - Find roen i dig selv - Lær at se på dig selv med nye øjne - Lær at leve op til dit fulde potentiale - Lær hvad sund kost og vitaminer kan gøre for dig - Lær kunsten at meditere og stift bekendtskab med loven om tiltrækning Med bogen "ADHD med succes" får du et alternativt syn på den meget omdiskuterede diagnose ADHD. Du får et nyt syn på, hvem du er, og hvad du kan opnå i livet - også uden medicin. Uddrag af bogen: Jeg mener, at personer med ADHD råder over en genial tankegang. En tankegang, der ligger uden for vores faste rammer, og de har evnen til nytænkning. En evne, som deles med 10 % af befolkningen ifølge Gerret Loporto. Der kan være en verden til forskel, om man vælger at se glasset som halvfyldt eller som halvtomt. Hvis man vælger at se sin ADHD med negative øjne, som de fleste mennesker gør, så kan det være umådeligt svært at få noget i sit liv til at fungere. Til gengæld kan man komme rigtig langt, hvis man tager de positive briller på. Jeg mener, man har noget, som er mere kraftfuldt end det, de fleste mennesker har. Man har et fantastisk gen, som giver mulighed for at tænke geniale tanker, man er et fantastisk menneske, man er et geni med så mange muligheder, så hvorfor lade sig begrænse af, at folk ikke tror på en og ens ideer? Hvorfor lade sig begrænse af, at systemet ikke har brug for en, når verden har det? Jeg tror, det er vigtigt, at man bruger sin kreativitet, udfolder sig, tænker geniale tanker og fører dem ud i livet. 144 sider og omslag med flapper. Om forfatteren: Tine Grønhøj født 1966 i København og opvokset i Jylland. Har to børn: Victor på 11 år og Catrine på 23 år. Jeg er uddannet laborant, men min lidenskab har altid været inden for det mere udadvendte som kommunikation og vejledning. Derfor har jeg efterfølgende uddannet mig til coach. Jeg fik min interesse for ADHD, da min søn Victor blev født. Han havde rigtig mange udfordringer, der lignede ADHD, og jeg gik derfor straks i gang med at udvide mit kendskab til diagnosen. Jeg har siden arbejdet en del med unge mennesker, både med - og uden diagnosen ADHD, men hvor alle har haft de samme udfordringer at kæmpe med.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788793126916
Forlag:
mellemgaard
Forfatter(e):
ISBN-10:
8793126913
Format:
ePub
Sider:
145
Udg. Dato:
5 feb 2014
Oplagsdato:
5 feb 2014

En e-bog er en elektronisk bog, der kan læses på tablet, mobil eller reader. Du kan downloade og læse din e-bog straks efter købet under Mine digitale køb.

Boganmeldelser · ADHD med succes – også uden medicin
Tine Grønhøj
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage