Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 49kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Ægte amerikanske cowboybukser

af Jan Guillou

Indbundet, 2016

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 299,95 kr

info-icon Medlemspris

179,97 kr

Spar 119,98 kr (40%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 49,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
90 kr 135 kr
75 kr 113 kr
84 kr 130 kr

Beskrivelse
ÆGTE AMERIKANSKE COWBOYBUKSER er sjette bog i serien Det Store Århundrede af Jan Guillou, og bogen foregår i 1950’ernes Sverige. I bogen følger vi Eric, der er tredje generation i familien Lauritzen, som vi har fulgt gennem de seneste romaner. Eric vokser op i en tid, hvor grundlaget til den svenske velstand og velfærd lægges, og hvor landet er ved at komme sig oven på krigens ødelæggelser. Et sønderbombet og ødelagt Europa har brug for de svenske råvarer, men freden og sikkerheden i Sverige trues af den stigende frygt for atomkrig. For unge Eric er faren tæt på, og hans trygge tilværelse hjemme i Saltsjöbaden er ved at krakelere.
Den store forandringstid føder en ny og anderledes ungdomskultur, hvor indflydelsen fra Amerika er helt central. Inspirationen kommer ikke længere fra det før så mægtige Europa, men i stedet fra det rige, fremmede og fascinerende USA, hvor musikken, moden og filmene især fascinerer vores unge hovedperson. Eric er intelligent og nytænkende, og har derfor held med det kunststykke det er, at smule den forbudte Coca-Cola drik til Sverige. Og så er han den første i sin klasse, der får et par ægte amerikanske cowboybukser!
 
ÆGTE AMERIKANSKE COWBOYBUKSER er den selvstændige fortsættelse i Jan Guillous serie Det Store Århundrede. I den spændende og medrivende historiske romanserie om 1900-tallets er der indtil videre udkommet BROBYGGERNE (2011), hvor troen og håbet for fremtiden er i højsædet, DANDY (2012), hvor verdens alvor pludselig rammer, MELLEM RØDT OG SORT (2013), der emmer af 1920’ernes magi, IKKE AT VILLE SE (2014), hvor 2. Verdenskrig er under opsejling, og endelig BLÅ STJERNE (2015), hvor en ny side af krigens rædsler skildres på fineste vis. 

"Det 6. bind i Jan Guillous romanserie Det Store Århundrede er det hidtil bedste. (...) Følsomt fortalt med fine detaljer om tidsånd og tøjmode. I et usmykket sprog, som griber læseren." Politiken
 
"...det er genialt at lade et barn fortælle om dette årtis mange påvirkninger af samtiden." Nordjyske

Bog detaljer
Dansk
9788771466355
Modtryk
Anders Johansen
8771466355
Indbundet
373
25. oktober 2016
25. oktober 2016
1
1
B: 165 H: 236 D: 38 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
1968
Jan Guillou
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 158 kr.
Den evige ild
Ken Follett
Forlagets pris 400 kr.
info-iconMedlemspris 212 kr.
Djævelen i hullet
Leif Davidsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Blækhat
Sissel-Jo Gazan
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 158 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
Påskeæg
Producentens pris 450 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 80 kr.
info-iconMedlemspris 47 kr.

1 boganmeldelse af Ægte amerikanske cowboybukser
Det er helt fantastisk, hvor meget jeg kan nikke genkendende til i denne 6. bog i serien om familien Lauritzen. JG har denne gang ladet Erik, et af de yngste medlemmer i familien, fortælle historien, som han ser den. Erik er søn af Helene, og hans morfar og mormor er Oskar og Christa. Faderen afsløres langsomt. Erik er meget sportsinteresseret, og lidt efter lidt får vi fortalt om de store svenske sportsbegivenheder i 50’erne, Ingemar Johansson i boksning og en sejr i 50 km skiløb for bare at nævne enkelte. Men Erik var også selv en ivrig sportsmand, han svømmede, spillede ishockey, sejlede og var blandt de bedste i gymnastiktimerne. Vi bliver også på underholdende vis orienteret om verdens gang, krig i Mellemøsten, Ungarn krisen og angsten for en atomkrig. Det hele bliver elegant bundet sammen af, hvordan de hjemlige forhold udvikler sig, hvordan han klarer sig i skolen med de nye kammerater og den første spirende kærlighed. Og så selvfølgelig den nye musik Rock'n'Roll. Denne bog giver et fantastisk tidsbillede af 50’erne, men også et meget fint portræt af en usikker drengs udvikling til ”ung mand”.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display