Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Aftalt spil Elle Kennedy 9788702201758
Aftalt spil

Aftalt spil

31% PLUSRABAT

Aftalt spil

Aftalt spil er første bind i den populære Off-campus serie. Serien er blevet rost til skyerne og er for alle med hang til en god historie fyldt med vidunderlig humor og atmosfære. Underfundig og roman... læs mere
6 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 46 kr
103 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
149 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788702201758
Forfatter(e):
ISBN-10:
8702201758
Indbinding:
Hæftet
Sider:
354
Serie:
Off Campus
Udg. Dato:
4 mar 2016
Oplagsdato:
3 mar 2020
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 141mm H: 220mm D: 24mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Aftalt spil

AFTALT SPIL er første bind i Elle Kennedys populære og anmelderroste OFF-CAMPUS-serie. Serien har høstet stor ros i mange lande og er for alle, som elsker en god historie fyldt med god humor og charme. Den er sød og romantisk og karaktererne har masser af personlighed.


Hannah Wells har på alle parametre masser af selvtillid, bare ikke i forhold til sex og forførelse. Nu er hun faldet for Justin, og skal prøve af skaffe sig hans opmærksomhed. Der er kun én måde at fange den på: at gøre ham jaloux. Det betyder, at hun skal privatundervise den barnlige, irriterende, barnlige og selvfede ishockey-holdkaptajn, Garrett, i bytte for en såkaldt ’date’.


Garrett Graham har altid drømt om at blive professionel ishockeyspiller – og ikke andet. Men hans dalende karakterer truer drømmen, og han er nødt til at få privatundervisning. Og hvem kunne være mere et mere perfekt valg end Hannah? En skarp brunette, som kan sørge for at han får de karakterer, han behøver, og som samtidig har brug for ham i en anden henseende. Men da et uovervejet kys fører til hed sex, går det snart op for Garrett, at han ikke vil være en del af et latterligt spil. Han bliver nødt til at overbevise Hannah om, at den fyr, hun i virkeligheden er forelsket i, er ham.


Elle Kennedy er en kendt amerikansk bestsellerforfatter. Hun er født og opvokset i Toronto, Ontario og har en BA i Engelsk fra York University. Hendes bøger er solgt til udgivelse i mange lande.

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Aftalt spil" af Elle Kennedy
6 anmeldelser
Scorpius / 243 anmeldelse(r)
den 07. juli 2021
Jeg må indrømme, jeg var lidt skeptisk, inden jeg gik i gang med denne bog. Men alt min skepsis forsvandt som dug for solen i løbet af de første 50 sider. Persongalleriet og beskrivelsen af deres tanker og følelser ramte plet ved mig. Den ramte så godt og lige på et punkt, som jeg tror, alle kan nikke genkendende til. De to hovedpersoner, Hannah og Garrett, bevæger sig i cirkler om hinanden, og vil egentlig ikke rigtig være ved deres gensidige tiltrækning. Det der starter som en "forretningsaftale" ender på en helt anden og meget mere inderlig måde. Jeg siger bare: Læs den!
Jegelskerbøger / 4 anmeldelse(r)
den 22. maj 2020
Virklige god, også virkelig god forfatter, elsker denne her bogserie, kan virkelige anbefale den, og det andre i serien. Aftalt spil er min yndlinges ud af serien "off campus"
Jegelskerbøger / 4 anmeldelse(r)
den 22. maj 2020
Virklige god, også virkelig god forfatter, elsker denne her bogserie, kan virkelige anbefale den, og det andre i serien. Aftalt spil er min yndlinges ud af serien "off campus"
Bogfinken / 248 anmeldelse(r)
den 14. februar 2016
Hvor er det bare en skøn historie. Klassens kloge pige består med bravur, men har forelsket sig uhjælpeligt i en fyr, der aldrig vil kigge til hendes side. Klassens sportshelt dumper med bravur og har brug for hjælp. Klog pige skal hjælpe sportshelt og naturligvis opstår der følelser steder, som man ikke umiddelbart ville tro. At klassens kloge pige så er en enormt sympatisk, sjov og skøn pige, gør bestemt ikke historien ringere. Hun krydrer historien med sit sind, og det samme gør sportshelten som slet ikke er så dum eller usympatisk som vi starter ud med at tro. Rigtig skøn historie, der klart kan anbefales.
Winnie Jæger / 58 anmeldelse(r)
den 15. november 2015
Boganmeldelse Aftalt spil af Elle Kennedy Uhh den kærlighed, de lækre flotte mænd, den stærke kvinde, sagde jeg de lækre mænd? Denne her bog, er lige noget for en book eater som mig, den har det som jeg rigtig godt kan li' det er kærlighed, masser af kærlighed, en rigtig god historie og en lækker lummer tone. Elle Kennedy som er en ny forfatter for mig, har med denne bog givet mig noget, af det bedste jeg ved i en bog. En masse smukke ord, en historie der er ligetil, dog med et tvist og person skildringer der er nemme at holde af, dramatik, kærlighed og masser af lækre mænd. Vi får fra starten af bogen en viden om hvad der er sket Hannah, men Hannah er en meget stærk kvinde, som har lagt fortiden bag sig så godt hun kan. Hun er musikstuderende på skolen og arbejder hårdt for at opnå et legat i en sang konkurrence. Hun er små lun på skolen football stjerne Justin, men Justin ser ikke til hendes side. Garrett er holdkaptajn på skolens ishockey hold og lægger damer ned på stribe og kommer med en masse lummer udtalelser der mest foregår om emner "sydpå" og så har han lige dumpet et fag som Hannah har bestået i. Skal han spille ishockey, skal han bestå. Garrett foreslår at Hannah skal være hans hjælpelære, og desuden er Hannah slet ikke hans type. Til gengæld kan Garrett garanterer at Justin vil se til Hannah side hvis de lader som om de dater. Hannah overgiver sig og sød musik og sex opstår. Er du til kærlighed, de lækre mænd, lummer undertoner og stærke kvinder. Er dette helt klart bogen for dig. Læs den nu.
Lisbeth Maja / 264 anmeldelse(r)
den 10. november 2015
Ved en tilfældighed faldt jeg over denne bog, som jeg straks fik lyst til at læse, da jeg syntes den lød utrolig god. Jeg blev på ingen måde skuffet over bogen, jeg blev faktisk meget grebet af bogen og jeg elskede at læse om Hannah og Garrett og hvordan deres forhold udviklede sig. Jeg vil med glæde læse flere bøger af Elle Kennedy.