Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Aisha Jesper Stein 9788740022469
Aisha

Aisha

33% PLUSRABAT

Aisha

AISHA er en rå københavnerkrimi skrevet af Jesper Stein. I en penthouselejlighed i Amagers prestigebyggeri 8tallet finder man en mand lemlæstet og torteret til døde. Det bliver vicepolitikommisær Axel... læs mere
3 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 66 kr
134 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
200 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740022469
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740022463
Indbinding:
Hæftet
Sider:
448
Serie:
Axel Steen
Udg. Dato:
6 nov 2015
Oplagsdato:
8 feb 2016
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 147mm H: 220mm D: 37mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Aisha

Vinder af De Gyldne Laurbær 2015

En mand findes lemlæstet og torteret til døde i en penthouselejlighed i Amagers prestigebyggeri 8tallet. Vicepolitikommissær Axel Steen sættes på sagen, der bliver hans første, siden han knap to år tidligere var en hårsbred fra at miste livet under en storstilet undercoveroperation.

Axel Steen er mærket. Han har fysiske men, hans datter lider af angst for, at han skal dø, han har været nødt til at forlade sit elskede Nørrebro, han har fået ny chef, ny kæreste og ny makker, og han kæmper mod sin lyst til at give efter for de gamle dæmoner, der tidligere har styret hans liv. Nu står han midt i en spektakulær drabssag, der har alles bevågenhed. 

Offeret i 8tallet er den midaldrende Sten Høeck, sikkerhedschef i Mærsk, tidligere ansat i PET’s antiterrorkorps og veritabel kvindebedårer. Da Axel retter blikket mod en tre år gammel terrorsag, støder hans privatliv sammen med efterforskningen, og han møder mere modstand end nogensinde før.

AISHA er en rå københavnerkrimi om en mand, der blot ønsker retfærdighed for ofrene – koste, hvad det vil. Som sine anmelderroste forgængere URO, BYE BYE BLACKBIRD og AKRASH foregår den i et nutidigt storbymiljø.  

Om forfatteren:
Jesper Stein er født 1965 i Århus. Han er journalist på Jyllands-Posten og har i ti år arbejdet som rets- og kriminalreporter i København. I 2008 skrev han, i samarbejde med Bent Isager-Nielsen, bestselleren Man jager et bæst og fanger et menneske. I dag skriver han om litteratur. Uro var hans debut som skønlitterær forfatter. 

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Aisha" af Jesper Stein
3 anmeldelser
Lars / 22 anmeldelse(r)
den 25. juli 2017
Efter jeg blev skuffet over 3'eren, så må jeg så sige at han svarer igen med den her bog. Virkelig godt skrevet, så absolut ikke en bog der ville skuffe dig/jer. Axel Steen er en kold men sej politi mand, som bare han kan opklare en umuligt opgave, der er kun en Axel Steen og det er Jesper Stein som kan lave ham. En af de bedste i rækken, glæder mig meget til at læse nr. 5 i rækken. Jeg tror ikke jeg bliver skuffet .
Helle / 828 anmeldelse(r)
den 07. marts 2016
En forrygende krimi med højt tempo fra start til slut. Den var så spændende, at jeg kun lagde den fra mig for at spise, og da jeg så var færdig med den, var jeg ked af, at den var slut. JS giver os et fantastisk billede af ”Lorteøen” og især af den meget roste bygning 8tallet. Desuden kommer vi også rundt i andre dele af København, og visse steder kan man ligefrem følge hans færden, så godt er det beskrevet. Desuden er bogen også blevet meget aktuel, da det omsider er blevet afsløret, at PET og regeringen havde ladet amerikanerne have et fly på stand by i Kastrup for at fragte Snowdon til USA, hvis han blev udleveret. Spændingskurven er fænomenal. Den bare stiger og stiger, og så håber man bare på, at Axel Steen snart (helst i næste bog), får skovlen under Jens Jessen, fordi han er en af årsagerne til, at samarbejdet mellem PET og politiet stadig er råddent. Da Jesper Stein indtil nu har været ret hurtig, kan man håbe på, at der kun går et år inden næste udgivelse. Desværre er det ikke muligt at give mere end 5 stjerner!
Bastholm / 20 anmeldelse(r)
den 19. januar 2016
Axel Steen er tilbage i en noget blødere form, efter sine kvæstelser. Drabet på Sten Høeck, en tidligere ansat i PET, viser sig at have rødder tilbage til en 3 år gammel sag. Morderen syntes at vide næsten alt om sine ofre, og er hele tiden et skridt foran både Axel og PET. Da PET gør hvad de kan, for at modarbejde Axels efterforskning, står han med en sag, som syntes nærmest umulig at løse. Krimiens spændingskurve holdes det meste af bogen igennem, og læseren udfordres på lige fod med Axel i, hvem der er morderen. Axels noget kaotiske privatliv fremstilles på en ret troværdig måde, især forholdet - eller mangel på samme - til sin datter. På alle fronter presses Axel Steen, til at yde sit bedste ! Axels stædighed og til tider, manglende autoritetstro, gør at sagen til sidst løses i en spændende afslutning, som kommende læsere kan glæde sig. Endnu en rigtig god Krimi fra Jesper Stein.