Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 49kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Alene i Paris

af Jojo Moyes

Indbundet, 2015

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 69,95 kr

info-icon Medlemspris

40,57 kr

Spar 29,38 kr (42%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 49,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
Charmerende og hjertevarm miniroman fra bestsellerforfatteren Jojo Moyes, der tager os med på en romantisk weekend til byernes by.
 
Nell er 26 år og har aldrig været i Paris. Hun har heller aldrig været på weekend med sin kæreste. I det hele taget er hun ikke kendt for at være den mest eventyrlystne type, men det er det vist på tide at få lavet om på.
 
Nell arrangerer en romantisk weekend for to i byernes by, men i sidste øjeblik brænder kæresten hende af, og Nell beslutter noget impulsivt at tage af sted på egen hånd.
 
Alene i Paris møder Nell tjeneren Fabien, og sammen med Fabien og hans venner oplever Nell sit livs eventyr.


Bog detaljer
Dansk
9788763841290
Cicero
Marianne Linneberg Rasmussen
8763841290
Indbundet
120
8. oktober 2015
23. oktober 2017
1
3
B: 112 H: 155 D: 14 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Stadig mig
Jojo Moyes
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
Honeymoon i Paris
Jojo Moyes
Forlagets pris 70 kr.
info-iconMedlemspris 41 kr.
Sommeren jeg mødte...
Jojo Moyes
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 193 kr.
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
I ly for regnen
Jojo Moyes
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 174 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
Påskeæg
Producentens pris 450 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 80 kr.
info-iconMedlemspris 47 kr.

9 boganmeldelser af Alene i Paris
Det er en sød lille “feel good” bog. Den er hurtig og nem at læse. Den er rigtig hyggelig. Jeg ville dog ønske, at bogen var lidt længere, for jeg ville gerne lære personerne endnu bedre at kende.
En lille sød historie. Hurtig læst, lidt kedelig, men fin underholdning til en kedelig regnvejrs eftermiddag. Måske fordi jeg først læste "Hende du forlod" som jo også handler om Liv og Sophie. Den kan jeg til gengæld varmt anbefale.
Den sødeste lille bog om at turde give slip og bare lade livet gå sin gang. Nell har altid været fornuftig og aldrig gjort noget spontant, men en kærestetur til Paris ender ikke som planlagt, og hun strander alene i Paris. Nell tager chancen og beslutter sig for at se, hvad der sker, og tager ud og oplever Paris sammen med en fuldstændig fremmed. Det er en dejlig bog, som man som læser bare flyver igennem. Man føler med Nell, og man vil ønske man kunne bare en gang være lige som hende. Bare turde give slip og få en oplevelse for livet. Du er underholdt fra start til slut, og man sukker efter mere efter den sidste side er læst.
Rigtig fin lille fortælling! Det er ikke den store litterære oplevelse, men jeg blev nu alligevel spændt på hvordan den endte. En lille og sød historie, der bestemt var tiden værd.
Den 26 årige Nell lever en stifærdig tilværelse. Hun har aldrig været i Paris og helt spontant har hun bestilt en weekend i Paris for hende og hendes kæreste Pete. Alt tegner til, at Pete og Nell får en rigtig romantisk weekend sammen i kærlighedens by. Men Nell får sig en meget ubehagelig overraskelse, da Pete i allersidste minut før afrejsen brænder Nell af. Nell tager meget mod sin vilje alene og bange til Paris. Hvad mon der venter Nell i Paris? "Alene i Paris" er en lille og hyggelig historie om den forsigtige Nell. Jeg kunne ikke undgå at få medlidenhed med hende på grund af den dumme kærestes beslutning om at brænde hende af, men jeg beundrede hende også, fordi hun tog af sted alligevel og jeg morede mig over, hvordan hun senere hen fik sat Pete godt og grundigt på plads. Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner. Slutningen var lidt for brat efter min mening, dér kunne jeg godt have ønsket mig en bedre afrunding på en ellers velskreven og hyggelig historie. Jeg glæder mig til at læse flere af Jojo Moyes ´s bøger, jeg synes rigtig godt om hendes skrivestil.
En lille sød mini bog om Nell der faktisk skulle have været med sine veninder på der årlige weekendtur, men vælger at brænde dem af for at tage på en romantisk tur til Paris med sin kæreste. Men det hele går ikke lige som ventet, kæresten Pete brænder hende af, lige inde de skal med toget. Nell vælger selv at tage afsted, i håb om Pete vil komme senere. Nelle støder ind i den sympatiske fyr Fabien, som ender med at gøre hendes weekend i Paris uforglemmelig.
Dette er en sød lille bog om at give slip og bare kaste sig ud i livet, gribe de chancer, der dukker op. Nell er en kvinde, der altid har gået med både livrem og seler. Da hun står alene i Paris, fordi hendes ven har svigtet hende, vendes hendes liv på hovedet, og hun griber chancen med åbne øjne og arme. Trænger man til lidt sød kærlighed, er denne bog lige sagen.
Jeg indrømmer det blankt. Jeg elsker Jojo Moyes bøger og denne lille lækkerhaps er ingen undtagelse. Nell havner alene i Paris på det der i hendes hoved skulle have været en kærlighedsweekend med kæresten Pete. Ulykkelig og alene drager hun ud i Paris, hvor weekenden pludselig tager en noget uventet drejning. Alene i Paris er en skøn bog om kærlighed og om at kunne overraske sig selv.
En rigtig sød lille Jojo Moyes historie, om Nell der strander alene i Paris, da hendes kæreste i sidste øjeblik springer fra dét, der skulle have været deres romantiske weekend i Paris. Hun kommer dog ikke til at græde længe over den uventede situation hun er havnet i, og man må sige at lykken tilsmiler hende, og bringer hende uventede og romantiske oplevelser. Sproget er flydende, der er fart på handlingen og vupti! efter 114 sider sidder man tilbage og ville ønske at historien var længere. Den sidste miniformat-bog fra Jojo Moyes, var forgængeren til en længere roman, og jeg kan kun ønske mig, at det samme er gældende for denne.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display