Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Als og Sundeved
Dansk Hardback
SPAR
kr 30
Als og Sundeved
Dansk Hardback
Den sønderjyske madkultur har en særstilling blandt de regionale køkkener i Danmark på grund af grænselandets særlige historie og kulturmødet mellem dansk og tysk. På Als og Sundeved møder vi det bedste af de to kulturer, og her har god mad og store fester altid været med til at samle mennesker på trods af forskelle. 

Bogen handler om gastronomi og madkultur på Als og Sundeved og om de mennesker, der engagerer sig i at producere noget helt personligt og særligt.  

Den tegner et bredspektret, informativt og fængende portræt af lokale fødevareproducenter og restauranter samt den gode livsstil og høje kvalitet, man finder i dette område, når det gælder mad og smag. Fokus ligger på de gode råvarer og glæden ved at producere og bruge unikke kvalitetsprodukter. Desuden får økologisk produktion og bæredygtighed en del opmærksomhed i fin harmoni med Sønderborgs indsats som energi-rigtig kommune. 

Opskrifter på gode retter med egnens råvarer indgår som en naturlig del af fortællingerne fra denne frodige del af Danmark. Hertil kommer skildringer af lokale begivenheder og traditioner, hvori der indgår mad – fx romregattaen om foråret, ringriderfester i Sønderborg og på Als og Sundeved, naturskolernes kurser om spiselig natur samt kongejagt i Nørreskoven og fællesspisninger i landsbylaugene.  

Ligeledes vil der være madrelaterede præsentationer af de fire fyrsteslotte på Als og Sundeved: Sønderborg Slot og Christian 2.s fyrstelige måltider, Gråsten Slot med opdræt og salg af karper, Augustenborg Slot med NaturErhvervstyrelsen samt Nordborg Slot og middelaldermad. 

Forfatteren og fotografen kender Sønderborg, Als og Sundeved særdeles godt. De skildrer et spændende område præget af grænselandets særlige stemning, tone og livssyn. Gennem indlevende portrætter kommer de tæt på mange mennesker, følger deres arbejde og får indblik i deres glæde over at leve, hvor de gør.  

Om forfatterne
Inge Adriansen har som museumsinspektør på Sønderborg Slot gennem årtier været en markant person i den sønderjyske og danske museumsverden med formidlinger via udstillinger, foredrag, artikler og optræden på tv og i radio. Hun er forfatter til en række bøger, heraf flere kogebøger, senest Smag på Sønderjylland.  

Torben Ulrik Nissen har en lang karriere som fotograf bag sig og har rejst jorden rundt og set verden gennem sit kamera. Han er bl.a. fascineret af menneskers hverdagsliv, og hvordan man dyrker jorden og laver mad under vidt forskellige forhold. Han har bl.a. fotograferet til bogen Samsø – mad og mennesker fra 2016.
Eksklusiv medlemspris 194 kr
Medlemspris 197 kr
Eksklusiv medlemspris og medlemspris er kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem når du køber til eksklusiv medlemspris eller medlemspris. Få 7 dages gratis medlemskab (herefter automatisk 89 kr/30 dage). Læs mere om fordelene
Gratis fragt
1 - 3 hverdage
10 kr
Lavt pakkegebyr
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
Normalpris 224 kr
Fragt: 59 kr
2 - 5 hverdage
20 kr
Pakkegebyr
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
Spar 30 kr
Se vores konkurrenters priser her
God 15.812 anmeldelser på
Den sønderjyske madkultur har en særstilling blandt de regionale køkkener i Danmark på grund af grænselandets særlige historie og kulturmødet mellem dansk og tysk. På Als og Sundeved møder vi det bedste af de to kulturer, og her har god mad og store fester altid været med til at samle mennesker på trods af forskelle. 

Bogen handler om gastronomi og madkultur på Als og Sundeved og om de mennesker, der engagerer sig i at producere noget helt personligt og særligt.  

Den tegner et bredspektret, informativt og fængende portræt af lokale fødevareproducenter og restauranter samt den gode livsstil og høje kvalitet, man finder i dette område, når det gælder mad og smag. Fokus ligger på de gode råvarer og glæden ved at producere og bruge unikke kvalitetsprodukter. Desuden får økologisk produktion og bæredygtighed en del opmærksomhed i fin harmoni med Sønderborgs indsats som energi-rigtig kommune. 

Opskrifter på gode retter med egnens råvarer indgår som en naturlig del af fortællingerne fra denne frodige del af Danmark. Hertil kommer skildringer af lokale begivenheder og traditioner, hvori der indgår mad – fx romregattaen om foråret, ringriderfester i Sønderborg og på Als og Sundeved, naturskolernes kurser om spiselig natur samt kongejagt i Nørreskoven og fællesspisninger i landsbylaugene.  

Ligeledes vil der være madrelaterede præsentationer af de fire fyrsteslotte på Als og Sundeved: Sønderborg Slot og Christian 2.s fyrstelige måltider, Gråsten Slot med opdræt og salg af karper, Augustenborg Slot med NaturErhvervstyrelsen samt Nordborg Slot og middelaldermad. 

Forfatteren og fotografen kender Sønderborg, Als og Sundeved særdeles godt. De skildrer et spændende område præget af grænselandets særlige stemning, tone og livssyn. Gennem indlevende portrætter kommer de tæt på mange mennesker, følger deres arbejde og får indblik i deres glæde over at leve, hvor de gør.  

Om forfatterne
Inge Adriansen har som museumsinspektør på Sønderborg Slot gennem årtier været en markant person i den sønderjyske og danske museumsverden med formidlinger via udstillinger, foredrag, artikler og optræden på tv og i radio. Hun er forfatter til en række bøger, heraf flere kogebøger, senest Smag på Sønderjylland.  

Torben Ulrik Nissen har en lang karriere som fotograf bag sig og har rejst jorden rundt og set verden gennem sit kamera. Han er bl.a. fascineret af menneskers hverdagsliv, og hvordan man dyrker jorden og laver mad under vidt forskellige forhold. Han har bl.a. fotograferet til bogen Samsø – mad og mennesker fra 2016.
Produktdetaljer
Sprog: Dansk
Sider: 0
ISBN-13: 9788793430198
Indbinding: Hardback
Udgave: 1
ISBN-10: 8793430191
Udg. Dato: 9 okt 2017
Længde: 22mm
Bredde: 224mm
Højde: 288mm
Oplagsdato: 11 dec 2017
Forfatter(e):
Forfatter(e)


Kategori Madlavning & opskrifter


Sprog Dansk


Indbinding Hardback


Sider 0


Udgave 1


Længde 22mm


Bredde 224mm


Højde 288mm

MEDLEMSFORDELE
GRATIS FRAGT
SPAR OP TIL 90%
Andre har også købt
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 380

kr 499
Normalpris
kr 392
Medlemspris
SPAR
kr 119
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 170

kr 270
Normalpris
kr 180
Medlemspris
SPAR
kr 100
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 859

kr 1.499
Normalpris
kr 923
Medlemspris
SPAR
kr 640
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 203

kr 300
Normalpris
kr 213
Medlemspris
SPAR
kr 97
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 262

kr 349
Normalpris
kr 271
Medlemspris
SPAR
kr 87
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 240

kr 349
Normalpris
kr 251
Medlemspris
SPAR
kr 109
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 118

kr 149
Normalpris
kr 121
Medlemspris
SPAR
kr 31
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 25

kr 227
Normalpris
kr 45
Medlemspris
SPAR
kr 202
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 214

kr 320
Normalpris
kr 225
Medlemspris
SPAR
kr 106
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 275

kr 320
Normalpris
kr 280
Medlemspris
SPAR
kr 45
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 170

kr 270
Normalpris
kr 180
Medlemspris
SPAR
kr 100
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 211

kr 299
Normalpris
kr 220
Medlemspris
SPAR
kr 88
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 194

kr 270
Normalpris
kr 202
Medlemspris
SPAR
kr 76
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 216

kr 279
Normalpris
kr 222
Medlemspris
SPAR
kr 63
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 207

kr 269
Normalpris
kr 213
Medlemspris
SPAR
kr 62
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 329

kr 499
Normalpris
kr 346
Medlemspris
SPAR
kr 170
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 278

kr 325
Normalpris
kr 283
Medlemspris
SPAR
kr 47
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 199

kr 269
Normalpris
kr 206
Medlemspris
SPAR
kr 70
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 154

kr 199
Normalpris
kr 159
Medlemspris
SPAR
kr 45