Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bedemandens datter

af Sara Blædel

Indbundet, 2016

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 299,95 kr

Medlemspris info-icon

59 kr
Spar 240,95 kr

1-2 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

40% RABAT

179,00 kr
Spar 120,95 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Ilkas arv
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
Pris 197,00 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
Den tredje søster
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
Pris 148,00 kr.
info-iconMedlemspris 89 kr.
Manden der søgte s...
David Lagercrantz
Forlagets pris 300 kr.
Pris 229,95 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.
Heksen
Camilla Läckberg
Forlagets pris 300 kr.
Pris 229,95 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
Pris 219,95 kr.
info-iconMedlemspris 170 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
Pris 70,00 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.

14 boganmeldelser af Bedemandens datter
Sara Blædel er tilbage i fin stil. Hun har i denne bog introduceret en ny (kvindelig) hovedperson, og lagt op til flere i samme serie. Sara Blædel har en god evne til at beskrive hovedpersonen fra alle vinkler, hvilket også holder stik i denne bog. Jeg bliver, som læser, ført ind i hovedpersonens univers, med tanker, følelser og bevæggrunde, og langsomt breder der sig en spændende historie ud. Bogen er ligeså velskrevet som hendes tidligere bøger, så hvis man er Blædel fan, er det med at komme igang. Bogens svage punkt, er for mig, at der er "for få bolde" i luften, og historien derved ikke har nok "kød på". Det er dog en ganske udmærket bog, som efterlader et ønske om at læse mere.
En noget anderledes bog fra Blædel, der beviser, at hun faktisk kan skrive rimelig godt. Handlingen foregår for det meste i USA og slutter lige præcis der, hvor man ikke kan undgå at vente på fortsættelsen. Det er en krimi, men der er meget mere i bogen. Gode beskrivelser, interessante personer og en stemning, som holder. Selvom bogen forsætter i et par bind mere, kan den egentlig godt læses som en selvstændig bog, men jeg tror, de fleste vil vælge at følge med, når bind 2 udkommer.
Første bog i Blædels nye trilogi er en fin start på en spændende historie. Der vendes op og ned på Ilkas liv, da hendes far, som forlod hende og moderen, da Ilka var lille, dør og efterlader hende hans bedemandsforretning i den lille amerikanske by Racine. Da Ilka ankommer til Racine, er der opgaver nok at få styr på, og ikke alt er, som det umiddelbart ser ud. Jeg glæder mig til 2'eren :)
Det er Saras hidtil bedste bog. Den er nogle gange lidt for uhyggelig, men man vil heller ikke lægge bogen fra sig, da man alligevel er for nysgerrig om, hvad der sker. Den sætter også tankerne i gang omkring de problemstillinger hovedpersonen kommer ud for. Et af dem kender vi personligt lidt for godt. Vi forstår stadig ikke, at en far kan vælge sine egne biologiske børn fra og foretrække sin nye kones børn. Samt den nye familie ikke ønsker, at have noget med hans fortid at gøre. Det er psykisk meget hårdt for dem, der bliver valgt fra. Synes Ilka klarer det super flot. Samt hun får samlet de sidste brikker i hendes liv, så hun kan føle sig som et helt menneske igen. Håber Sara Blædel vil skrive flere af denne slags bøger i fremtiden.
Bedemandens datter er første selvstændige bind i en ny serie fra Sara - Louise Rick er smidt på porten og Ilka Jensen er landet i Blædels nye univers. Ilka rejser til USA fordi hun har arvet fra sin far, som forlod hende og hendes mor for mange år siden. Ilka træder ind i hendes fars verden og får endelig en fornemmelse af hvem han var og føler sig tættere på sin far end hun har gjort længe. Det er bare meningen Ilka skal blive få dage for at få læst testamentet op - men da hun arver sin fars bedemandsforretning tager tingene en uventet drejning. For mig er der dog mere tale om et mysterium - hvor der ikke er så intens spænding i bogen som jeg ellers er vild med, men mere en serie af hændelser der lader læseren tilbage med et "hvem gjorde nu det?" og "hvorfor skete det her nu?" Jeg kunne savne lidt mere tempo og spænding - men synes at bogen bliver bedre og bedre undervejs - dermed er rammen nu sat til den næste i rækken. Dermed 3 stjerner til Sara Blædel og Bedemandens datter
Sara Blædels nye bog foregår i et helt andet univers end det gamle. Jeg elsker at hun i dette univers har mere fokus på personerne og følelser end at have fokus på den egentlige opklaring af en forbrydelse (selvom det bestemt også er spændende at læse). Det her er en krimi på en anderledes måde, og den fangede mig fra side 1. Jeg er generelt bare mega Blædel fan, men må indrømme at det her blev min favorit af alle hendes bøger. Glæder mig til 2'eren og vil helt klart anbefale "bedemandens datter" til alle. Seriøst alle.
Ilka N. Jensen og hendes mor blev for 33 år siden pludselig alene, da faderen og ægtemanden uden varsel forlod dem. Derfor er Ilka meget overrasket, da det viser sig, af faderen, Poul Jensen, er død og hun er nævnt i hans testamente. Ilka beslutter sig for at tage af sted til USA, for hun har savnet sin far meget igennem alle årene. Hun er ikke så interesseret i arven, hun vil hellere have svar på nogle spørgsmål: Hvorfor rejste Poul Jensen fra Ilka og moderen? Hvorfor hørte de aldrig fra ham? Hvordan var hans liv i USA? Hvem var Poul Jensen egentlig? Det bliver ikke så nemt for Ilka at komme til USA, idet hendes arv ikke er så ukompliceret og samtidig er faderens nye familie meget lidt imødekommende, da de endelig mødes. Hvad skal Ilka stille op med sin arv? "Bedemandens datter" er første bind i en ny trilogi om skolefotografen Ilka N. Jensen . Det et er en bog, der er delte meninger om, men for mit eget vedkommende kan jeg kun sige, at jeg var vild med bogen og blev allerede fra bogens første sider grebet af bogen, og som handlingen skred fremad blev jeg nærmest suget ind i bogen og havde ikke lyst til at forlade Ilka og hendes verden. Jeg blev også så begejstret for Ilka, da jeg synes hun har en skøn personlighed. Ilka er stædig og holder hovedet koldt, når der opstår uventede og pressede situationer, andre mennesker kan ikke lige sådan løbe om hjørner med Ilka, og samtidig har hun empati med sine medmennesker. Jeg har kun en klage: Der er alt for LANG TID til næste bog om Ilka udkommer.
Dette var mit første bekendtskab med Sara Blædel, men absolut ikke det sidste. Hun forstår virkelig at opbygge et univers med spænding og interessante karakterer. Ilka, som er hovedpersonen finder ud af at hendes far er død og har testamenteret sin bedemandsforretning i USA til hende. Hun ankommer og bliver straks hvirvlet ind i arbejdet i forretningen, samarbejdet med farens ansatte (Artie og Søster), samt fortiden og livet i den lille landsby. En af de ting, som jeg synes Sara Blædel gør godt i bogen er at præsentere karaktererne på en god beskrivende måde, hvor informationerne kommer løbende igennem hele historien. Der er dog stadig rum til at karakterne kan udfoldes mere og har en fornemmelse af at både Artie og i særdeleshed Søster skjuler noget. Spændingskurven i historien er stigende og bogen afsluttes med end cliff-hanger, der gør at jeg ville ønske jeg kunne læse den næste bog med det samme. Jeg kan varmt anbefale denne bog og vil vente i spænding på den næste i serien.
Ilka arver en bedemandsforretning efter hendes far. En far som hun ingen kontakt har haft med i 33 år siden, faren valgte at forlade hende og moren for at starte et nyt liv i USA. Ilka har i alle årene længtes efter at have en far i sit liv og har desuden gået rundt med en masse ubesvarede spørgsmål. Hvorfor forlod faren sin familie og rejste til USA? Hvorfor lod han aldrig siden høre fra sig? Hvordan har hans liv været? I håb om at få svar på alle hendes spørgsmål og i et sidste forsøg på at blive klogere på faren, beslutter Ilka sig for at rejse til USA. Rejsen til USA går dog ikke helt som forventet. Bedemandsforretningen er på randen af konkurs og alle forventer, at Ilka træder i farens sted og forsøger at rette op på den kuldsejlede forretning. Samtidig er farens nye kone og Ilkas to halvsøstre meget afvisende overfor hende og ønsker tydeligvis ikke, at hun skal være en del af deres liv. Endelig viser det sig at faren har en masse lig i lasten og har levet et meget hemmelighedsfyldt liv som ikke bare sådan lader sig udrede, så Ilka må grave dybt for at finde svar på hendes spørgsmål. Sara Blædel er en af mine favorit krimiforfatterinder, og jeg har længe set frem til nyt fra hendes hånd. Måske derfor var skuffelsen over denne bog, ekstra stor. Bedemandens datter når slet ikke op på samme høje niveau som Blædels tidligere udgivelser. Hvor de tidligere bøger er kendetegnet ved spænding, tempo og udvikling er denne bog kendetegnet ved tomgang og stilstand. Handlingen kører længe af sted i samme lave gear uden den store udvikling. Og da historien endelig begynder at tage fart og man som læser er ved at blive grebet, så slutter bogen på en underlig abrupt måde med ”fortsættelse følger…”. Når jeg alligevel har valgt at give Bedemandens datter tre stjerner, skyldes det, at Blædel plejer at kunne levere varen. Jeg har derfor tillid til, at bind to, i den planlagte trilogi, kan rette op på alt det, som første bind mangler.
nej hvor har jeg ventet længe på at læse mere fra Sara Blædel. og jeg er bestemt ikke skuffet. så vil varmt anbefale denne bog også glæde mig til de næste der kommer.
En længe ventet bog, som lever fuldstændig op til mine forventninger. Svært at vente på fortsættelsen om Ikla og arven efter sin far.
Ilka's far vandt den store gevinst og forlod Ilka og hendes mor til fordel for Amerika. Han efterlod et belånt bedemandsfirma, som Ilka's mor måtte drive til hun kunne sælge det. Nu mange år efter skal Ilka arve sin far. Hun rejser derover og får i sit jetlag skrevet under på et papir, der gør hun vedgår arven på et belånt bedemandsfirma. Faderens nye familie glimrer ved sit fravær, så Ilka klør på og sørger for de begravelser der er igangværende. Vi møder Artie som arbejder i firmaet, han er den der kan genskabe et flot ansigt på afdøde, så familien kan gense den afdøde en sidste gang. I firmaet arbejder også nonnen Søster Eileen som ulønnet. De to gør ikke ligefrem tingene let for Ilka. Sara Blædel har skabt en fantastisk jordnær fortælling, der gør at jeg er meget nysgerrig efter, at læse de næste 2 bøger i trilogien.
Jeg havde store forventninger, da jer gik i gang med Sara Blædel's Bedemandens datter, som er første bind i en helt ny serie. Vi stifter her bekendelse med fotografen Ilka, hvis far forlod hendes mor og hende da hun var 7 år, og Ilka har ikke hørt fra ham de sidste 33 år. Dengang efterlod han hendes mor med en forgældet bedemandsforretning, nu sker det samme igen, dog er omgivelserne ikke de samme, for hendes far rejste dengang til USA, og den her gang er det Ilka der arver. Ilka rejser til USA for at få boet gjort op, og i håb om at komme hendes afdøde far lidt nærmere, og måske lærer hendes to halvsøskende at kende. Hun bliver modtaget af Artie, som også arbejder i bedemandsforretningen, og er specielt god til at rekonstruktion af døde, og nonnen søster Elieen O'conner. Det står snart klart for Ilka at der skal kæmpes hårdt for at få bedemandsforretningen på rette køl igen. Og to forskellige bedemandsforretninger er villig til at købe hendes fars fortæller forretning. Men hvorfor er de så intresseret. Midt i det hele får de et lig ind, som er bleve banket til ukendelighed. En mand der viser sig at være identisk med en ung mand der forsvandt fra jordens overflade da han var 17. Da hans kæreste blev fundet myrdet, og det meste af byen dengang mistænkte ham for mordet. Man bliver stille og rolig revet med ind i et helt nyt univers end man er vand til fra Sara Blædel, hun har gjort sig meget umage med at vi skal lærer Ilka ordentlig at kende fra starten. Bogen slutter med en overraskelse, og et håb om at næste bog i serien udkommer.
SB forstår om nogen at skrue en historie sammen, så den bliver både spændende og interessant. Ilka (hovedpersonen) har ikke hørt fra sin far, der er rejst til USA, i mere end 30 år, da hun får at vide, at han er død og har testamenteret sin bedemandsforretning til hende. Hun rejser til Racine, Illinois og bliver straks hvirvlet ind i arbejdet i forretningen. Det er hendes mening at sælge den, men der kommer hele tiden noget i vejen. Ilka er en meget sammensat person. Hun træffer aldrig selv en beslutning, på en eller anden måde bliver de truffet for hende. Hendes mand er død, og da hun havde hjulpet ham som fotograf, overtog hun bare hans arbejde. Hun er også meget stædig, men også utrolig empatisk. Hun bliver spændende at følge. Men det gør Søster også. Jeg har endnu ikke luret hende, men føler, der er noget lusket der. Og Artie tør jeg slet ikke gætte på, hvad der sker mellem ham og Ilka. Spændingskurven er jævnt stigende, men slet ikke som i de foregående bøger. Her sker det stille og roligt, selv om bogen bliver afsluttet med en ordentlig Cliff-hanger, så man næsten ikke kan vente på næste bog. Desuden får jeg en masse af mine fordomme bekræftet. Amerikanerne er som små børn. Alt skal bare være så overdrevent. (Min far kan tæve din far). Jeg kan på det varmeste anbefale bogen!
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display