Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Køb dine STUDIEBØGER her!

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Plusblog

Seneste

blogImage-238

Studiebøger

Studiebøger til Danmarks bedste priser

Vidste du, at du kan købe dine studiebøger hos Plusbog.dk og opnå virkelig store besparelser? Livet på SU er hårdt nok uden at skulle betale i dyre domme for sine bøger. Her kan du læse lidt mere om, hvad Plusbog.dk er.

blogImage-229

Forfatterindlæg

Anders Johansen del 3 - Input fra unge

Det tredje indlæg om livet som forfatter fra Anders Johansen lægger sig flot op af det andet indlæg, hvor han fortalte om skolebesøg. Her kan du nemlig læse mere om, hvordan han bruger input fra de unge til sine bøger.

blogImage-237

Bøger til mænd

7 af årets bedste bøger til mænd

Hvis du står og mangler en god bog her til sensommeren eller til det kommende efterår, har vi her samlet syv af årets bedste mandebøger. Få inspiration til din næste læseoplevelse her.

blogImage-235

Børn

Klar, parat, skolestart

Bliv klar til skolestart med hjælp fra Plusbog.dk. Her hos Plusbog.dk har vi alt til skolestart – lige fra STAEDLER produkter til skolestartsbøger, så I kan blive skolestart parat!  

blogImage-228

Forfatterindlæg

Anders Johansen del 2 - Skolebesøg

Her er andet indlæg fra Anders Johansen om livet som forfatter. Indlægget her handler om skolebesøg, og hvordan Anders Johansen som forfatter bruger dialog med de unge som en del af sit arbejde. Læs andet indlæg her.

blogImage-234

Kærlighed

Ny yndlings chick lit

Nu kan vi endelig få en smag af Lindsey Kelks fantastiske chick lit bøger, som selveste Marian Keyes kalder vittige, sjove, hjertevarme og smarte! Læs mere om DEN EVIGE BRUDEPIGE af Lindsey Kelk her.

blogImage-233

Rejse

Rejsen går til Europa: Find inspiration i rejsebøgerne

Med Politikens rejsebøger har generationer af danskere fået gode råd og tips til deres ferier. Hvis du i din næste ferie rejser til et sted i Europa, kan du med garanti finde én TUREN GÅR TIL, som passer til din ferie.

blogImage-227

Forfatterindlæg

Anders Johansen del 1 - Skrevet på gåben

Læs mere om livet som forfatter i Anders Johansen serie af seks indlæg, som du kan læse over de næste seks uger. Kom tættere på forfatteren og lær mere om livet som forfatter i dette første af seks indlæg.

blogImage-226

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Katrine Engberg

Månedens forfatter i august er Katrine Engberg, hvis krimier, KROKODILLEVOGTEREN og BLODMÅNE, begge har prydet bestsellerlisten sommeren over. Læs mere om hvorfor Katrine Engberg er Månedens forfatter og om bøgerne her.

blogImage-225

Krimi

Rækkefølgen på The Golden Edition af Lars Kjædegaard

Her kan du læse mere om Lars Kjædegaards krimiserie The Golden Edition. Læs meget mere om de 10 bøger, som er en del af den serie af fantastiske krimier, Lars Kjædegaard skrev, inden Hvid og Belling!

blogImage-224

Mad & gastronomi

Holm uden filter

Her finder du et indlæg til dig fra Claus Holm! Her fortæller Claus Holm om sin nyeste bog HOLMS MAD og om den rejse, han håber sine læsere kommer på, når de åbner en af hans kogebøger.

blogImage-223

Kærlighed

Jane Austen - 200 år senere

I dag er det præcis 200 år siden, en af Englands mest populære forfattere – Jane Austen – døde. Det har vi valgt at markere med et indlæg om forfatteren, der blandt andet gav os STOLTHED OG FORDOM.

Side 1 af 18

Populære emner

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display