Spar EKSTRA 20% på vores Først til Mølle tilbud - vælg mellem over 300 titler. 

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Plusblog

Seneste

blogImage-169

Man Booker Prize

Dorthe Nors shortlisted til Man Booker Prize

Dorthe Nors er stadig med i kapløbet om at få årets Man Booker International Prize med bogen Spejl, skulder, blink, hvilket er et flot skulderklap til den danske forfatter. Læs mere her.

blogImage-168

Nyheder

Fejr Verdens Bogdag med Plusbog.dk!

I dag er det Verdens Bogdag, og det fejrer vi naturligvis her hos Plusbog.dk. Vær med til at fejre dagen, der hylder bogen her – for hvis der er en ting, som fortjener en hyldest, er det bogen!

blogImage-167

Young Adult

7 bøger til konfirmanden

Står du og mangler en gave til konfirmanden, så er en bog en rigtig god idé. Her kan du finde nogle gode bøger, som konfirmanden i dit liv vil blive glad for. Læs mere her.

blogImage-165

Have

Tilbring foråret i haven

Nu er det ved at være tid til at komme ud i haven og nusse, pleje og måske så lidt grønt. Her har vi samlet en række havebøger til dig, som gerne vil i gang i haven – så krydser vi fingre for, at vejret snart er med os.

blogImage-166

Krimi

Fra katastrofetanker til fiktion

Mange kender det at gå rundt og bekymre sig i hverdagen. For Anne Mette Hancock tog det overhånd og blev til det, hun kalder katastrofetanker. Dem lavede hun til fiktion, og det blev til debutkrimien LIGBLOMSTEN.

blogImage-164

Forfatterinterview

Interview med Roslund & Thunberg

Forfatterparret Roslund & Thunberg er aktuelle med deres anden bog, spændingsromanen EN BROR AT DØ FOR. Her kan du komme tættere på forfatterparret, lære mere om dem, deres samarbejde og bøgerne.

blogImage-162

Readathon

Er du klar til Readathon?

Så er tiden ved at være over os. Bogelskere laver bogstakke om igen og igen og køber snacks i lange baner. Det er tid til årets første readathon. Den vilde læsning går i gang lørdag den 29. april – skal du være med?

blogImage-157

Forfatterinterview

Interview med Thomas Clemen

"Jeg forestillede mig et slagsmål mellem en kvinde og en mand med skumle intentioner. Jeg forelskede mig i idéen om en kvinde, der slog igen og ikke længere ville være et offer. Idéen om Sif blev født."

blogImage-163

Krimi

Spændende nyt fra Lone Theils

Journalist og forfatter Lone Theils har skrevet bogen 87 sekunder på baggrund af sin research til en serie radioprogrammer på P1. Du kan læsere mere om den spændende krimi her.

blogImage-159

Krimi

International sensation nu ude!

SPEJLBOGEN af E.O. Chirovici er blevet en uhørt succes i bogverdenen. Nu er bogen ude på dansk. Her kan du læse om bogen, og den samtale med hans mor, der inspirerede forfatteren til at skrive den.

blogImage-156

Spil

9 sjove brætspil for hele familien

Påsken står for døren, og for rigtig mange betyder det hygge med familie og venner. Derfor har vi lavet en liste over de sjoveste familiespil og brætspil, som hele familien vil elske at spille.

blogImage-161

teenage

Skrøbelig og sårbar

Omfanget af unge der skader sig selv er enormt. Med bogen CUTTER sætter forfatter Peter Dirksen et ømtåleligt emne på dagsordenen, der berører en stor gruppe teenagere og deres pårørende.

Side 1 af 13

Populære emner

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display