Kæmpe Januarudsalg - Pluspris fra KUN 9 KR!  Se udsalget her    

Plusblog

Seneste

blogImage-64

Træning & livsstil

Sense – slank med fornuft

Suzy Wengel er kvinden bag det populære slankekoncept SENSE. Her spiser du simpel, velsmagende og helt almindelig mad med din sunde fornuft som madvægt. Læs Suzy Wengels egen historie her.

blogImage-57

Kæledyr

Varme historier om kæledyr

Kom tættere på båndet mellem dyr og menneske med disse fantastiske bøger, der fortæller historier fra den virkelige verden, og som spreder varme og glæde til dem, som læser.

blogImage-62

Livet som læser

Ting man ikke kan undgå som læser

Der er nogle ting som er uundgåelige for en læser. Her har vi samlet nogle af de ting, som vi alle kommer ud for, men som vi ville ønske ikke skete. Der er bare nogle ting, som man ikke kan undgå som læser.

blogImage-55

Erotik

Erotikkens nye (grå) veje

Fifty Shades trilogien tog verden med storm og var med til at starte en bølge af erotisk litteratur. Det er lettere end nogensinde at finde god erotik, og det kan vi bl.a. takke E L James for.

blogImage-56

Anden Verdenskrig

Anden Verdenskrig i litteraturen

Nu udkommer den stærke Holocaust-roman MISCHLING på dansk. Vi stiller skarpt på den moderne litteraturs skildring af krigens rædsler, og vi ser nærmere på, hvorfor krigen igen er blevet et aktuelt emne i litteraturen.

blogImage-38

Træning & livsstil

Nytårsforsæt – Sundhedsbøger til det nye år

Find inspiration til at komme i mål med dine nytårsforsæt med de nyeste bøger om sundhed, træning og kost, så kan du starte 2017 på en god måde og bliv klar til hvad end året har at byde på.

blogImage-52

Forfatterportræt

Ny bog af Katrine Marie Guldager

Katrine Marie Guldager er en af nyere tids vigtigste danske forfattere, og hun er nu aktuel med endnu en medrivende roman. Læs vores forfatterportræt og få mere at vide om den nye slægtsroman. 

blogImage-51

Anbefalinger

NytårsBOGforsætter

Her er mine nytårsBOGforsætter. Det er de af mine nytårsforsætter, som handler om bøger. Ud fra dem har jeg lavet en såkaldt TBR liste – en liste over bøger som jeg skal have læst i det nye år.

blogImage-41

Domestic Noir

Domestic Noir: Nye bøger i starten af 2017

Allerede nu tegner 2017 til at blive et rigtigt godt krimiår. Her har vi samlet en håndfuld af de Domestic Noir-krimier, som lige er udkommet eller som udkommer i starten af 2017. Der er meget at glæde sig til!

blogImage-47

Træning & livsstil

To nye bøger fra træningseksperten Anne Bech

Anne Bech er en af Danmarks mest populære fitness-eksperter, og hun er forfatteren bag nogle af de bedst sælgende træningsbøger i Danmark. Nu er hun aktuel med intet mindre end to nye bøger ­– begge udkommer i dag.

blogImage-53

Træning & livsstil

Ny bog af Suzy Wengel – kvinden bag konceptet Sense

Suzy Wengel er kvinden bag slankekonceptet og livsfilosofien Sense, og hun er netop nu aktuel med endnu en bog med opskrifter på lækre og smagfulde retter. Læs med her og lær mere om Sense og om kvinden bag.

blogImage-37

Tidsrejser

Nye eventyrlige tidsrejser

Rejs gennem tiden med disse fantastiske serier. Udforsk forhistoriens London eller det skotske højland med Rubinrød-trilogien eller Outlander serien, så kan du få historie, action og en smule romantik i en.

Side 1 af 5

Populære emner

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display