Spar op til 50% på Brætspil og op til 70% på STAEDTLER hobbyvarer

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Plusblog

Seneste

blogImage-145

Anbefalinger

7 gode bøger til mænd

Kom godt i gang med forårslæsningen med Plusbog.dk. Her har vi lavet en liste med syv anbefalinger til mænd, der er fyldt med blandt andet krimi og thrillere – og andet god læsning. Læs mere her.

blogImage-149

Livet som læser

6 råd til at kurere din book hangover

Her kan du få nogle fif til, hvordan du slipper ud af din book hangovers kløer. Vi samlet 6 gode råd til, hvordan du kan komme i gang med at læse igen, når du er blevet ramt af en book hangover.

blogImage-150

Dødsfald

Maria Gerhardt er død

Maria Gerhardt, den bogaktuelle forfatter og DJ, døde i går den 16. marts 2017 efter længere tids kræftsygdom. Mindre end en uge inden hendes død kom Maria Gerhardts nye bog Transfervindue på gaden.

blogImage-147

Forfatterinterview

Louisa Lorang om at lave opskrifter til bøger og mad på TV

Louisa Lorang er aktuel med en ny kogebog, hvor hun gør det nemt, sundt og billigt, at lave lækker mad. Her kan du læse et interview med hende og komme lidt tættere på den populære kok.

blogImage-148

Man Booker Prize

Dorthe Nors med i feltet til Man Booker Prize

De 13 forfattere, der er longlisted til Man Booker Prize 2017, er blevet offentliggjort. I blandt forfatterene på årets longlist kan man blandt andet finde danske Dorthe Nors! Du kan læse mere og se hele listen her.

blogImage-143

Kærlighed

Kamp til stregen: Den fjerde Off-Campus bog

Den fjerde bog i Elle Kennedys populære og hotte New Adult serie Off-Campus er ude nu. Her kan du få en lille smagsprøve på KAMP TIL STREGEN, der kan give lidt varme i kinderne.

blogImage-146

Krimi

Den nyeste Chris Carter bog er en kæmpe succes

Den spritnye ottende bog i Chris Carters serie om Robert Hunter er blevet et kæmpe hit. Bogen, der udkom i sidste uge, har ramt førstepladsen på Sunday Times’ bestsellerliste! Lær rækkefølgen på Chris Carters bøger her.

blogImage-144

Forfatterfokus

Rækkefølgen på Viveca Stens Sandhamn serie

Den ottende bog i Viveca Stens fantastiske krimiserie udkommer i denne uge, og her kan du se rækkefølgen på denne gribende serie fra en af Sveriges populære krimiforfattere.

blogImage-140

Forfatterportræt

Jens Henrik Jensens debutroman genudgives

Jens Henrik Jensen er en af vores populære danske forfattere. Her kan du lære mere om hans forfatterskab og om debutromanen, WEINERRINGEN, som bliver genudgivet 20 år efter, den udkom før første gang.

blogImage-139

Krimi

Glæd dig til den nye Harry Hole krimi fra Jo Nesbø

Jo Nesbøs længeventede 11. roman i krimiserien om Harry Hole TØRST er på trapperne. Varm om til endnu en krimi roman af Nordens mest populære krimiserier, i år fejrer vi nemlig 20 år med Harry Hole.

blogImage-137

Forfatterfokus

Ken Folletts succeshistorie

Ken Follett er en af vor tids mest populære forfattere, og hans bøger er elsket af læsere verden over. Som en af de mest populære forfattere i verden har han solgt 130 millioner eksemplarer.

blogImage-138

Livet som læser

12 ting læsere ved er sande

I livet som bogelsker er der bare nogle sandheder, som man før eller siden støder på. Når først du har begivet dig ind i bøgernes forunderlige verden, vil du nok kunne genkende nogle af disse sandheder.

Side 1 af 11

Populære emner

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display