Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Tid til fordybelse og hygge med PUSLESPIL - se det stor udvalg med besparelser op til 45% 

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Plusblog

Seneste

blogImage-188

Erotik

Tag med til det forførende Italien

Irene Cao viser endnu engang Italiens forførende side i en ny erotisk roman. DIT MINDSTE ÅNDEDRAG er den nyeste italienske fristelse, som læsere af erotik kan glæde sig til at få fingre i.

blogImage-186

Mad & gastronomi

5 gode Low FODMAP bøger

Med Low FODMAP kan du vinke farvel til oppustet og irritabel mave og komme i bedre balance. Kom godt i gang med Low FODMAP diæten med en af disse fem gode Low FODMAP bøger.

blogImage-190

Forfatterfokus

4 gode bøger af Peter Høeg

Peter Høeg rundede 60 år tidligere på ugen, og derfor fejrer vi her hos Plusbog.dk fødselsdag, sådan som vi bedst kan lide det – med bøger! Læs mere om fire af Peter Høegs fantastiske værker her.

blogImage-183

æøå

Ravneringene afsluttes

Norges fantasydronning har afsluttet sin populære serie Ravneringene med bogen EVNEN. Her kan du læse mere om den fantasytrilogi, der har taget læsere og anmeldere med storm.

blogImage-185

Kærlighed

Få et godt grin med Mhairi McFarlane

Mhairi McFarlane skriver populære, humoristiske kærlighedshistorier i bedste britiske stil. Nu udkommer debutromanen, I DET ØJEBLIK VAR JEG DIN, endelig på dansk. Læs mere om den sjove debut her.

blogImage-187

Tv-serie

Vend tilbage til Twin Peaks!

Twin Peaks vender tilbage den 21. maj! Vidste du, at du også kan vende tilbage til den mystiske by med de gådefulde indbyggere i Mark Frosts nye bog DEN HEMMELIGE HISTORIE OM TWIN PEAKS? Få en smagsprøve her.

blogImage-182

Domestic Noir

Mesterlig og overlegen thriller

KVINDEN FØR er en fantastisk bog, som læsere af KVINDEN DER FORSVANDT og KVINDEN I TOGET vil elske. Du kan lære mere om KVINDEN FØR, som udvisker linjerne mellem genrerne her.

blogImage-179

Ungdomsbøger

8 YA anbefalinger til foråret

Der er utroligt mange fantastiske ungdomsbøger at tage fat på. Her har vi samlet otte ungdomsbøger i forskellige genrer, som vi vil anbefale, at du læser dette forår. Se hvad vi anbefaler her.

blogImage-176

Mad & gastronomi

Q&A: Dine livretter "på vegansk"

Få nye livretter eller genfind de gamle med VEGANSKE LIVRETTER, der er beviset på, at man sagtens kan spise lækre karbonader, lasagne og pizza på en grønnere kost! Forfatteren Thomas Erex fortæller mere her.

blogImage-181

Krimi

3 spændende krimier fra udlandet

Læs om tre af forårets bedste krimier lige her, hvor vi har fundet nogle fantastiske krimier af nogle udenlandske krimiforfattere. Læs mere og find din næste krimioplevelse her.

blogImage-178

Krimi

Ny bog fra Anna Ekberg

Her kan du læse mere om den anden Anna Ekberg kærlighedskrimi, der hedder KÆRLIGHED FOR VOKSNE, og lære mere om Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreichs skabelse af Anna Ekberg.

blogImage-180

Roman

Victoria: bogen bag serien

Hvis du var vild med DOWNTON ABBEY, vil VICTORIA være lige noget for dig. I aften kan du se første afsnit af tv-adaptionen af VICTORIA på DR1. Her kan du læse mere om den fantastiske bog bag serien.

Side 1 af 15

Populære emner

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display