Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Fyld ferietasken med masser af BRÆTSPIL 

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Plusblog

Seneste

blogImage-216

Børn

Ny fantastisk bog om børneopdragelse

OPDRAGELSE UDEN SKÆLDUD er det nyeste skud på stammen af fantastiske bøger om børneopdragelse. Lær at håndtere de svære situationer uden at skælde ud med lidt hjælpe fra Ross W. Greene. Læs mere her.

blogImage-215

Harry Potter

20 år med Harry Potter!

Det er 20 år siden, man for første gang kunne tage med Harry Potter til Hogwarts på en magisk rejse fyldt med venskab og mod. For mange er Harry Potters magiske univers og dagen i dag noget helt specielt.

blogImage-214

Krimi

Krimi på japansk

Ny fantastisk krimi fra Keigo Higashino. DEN OPHØJEDE MORDER er en elegant historie fra en forfatter, der er blevet kaldt en minimalistisk mester og begavet plotmager. Læs mere her.

blogImage-213

Boghistorie

9 bøger der er blevet brændt på bålet

Nu er vi nået til Sankt Hans Aften, og det er tid til at sende heksen til Bloksbjerg – men det er ikke kun hekse, som der er blevet brændt på bålet. Her har vi samlet ni bøger, som er blevet brændt.

blogImage-212

Kærlighedsromaner

Love is war – to sider af samme sag

Få historien fra begge sider. LOVE IS WAR er en spændingsfyldt duo, som giver læseren et galoperende hjerte, svedige håndflade og man kan ikke lægge bøgerne fra sig, før man ved hvordan det ender for Scarlett og Dante.

blogImage-211

Anbefalinger

11 gode bestsellere til din sommerferie

Nu er sommeren over os! Find inspiration til din sommerlæsning her – vi har samlet 11 bestsellere, som vil være perfekte at have med på sommerferie eller at læse en sommeraften hjemme.

blogImage-210

Spændingsroman

Ny spændingsroman fra Zornig og Lindholm

Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm er tilbage med ARKIMEDES, fortsættelsen til BUNDFALD, hvor Malene endnu engang befinder sig i at edderkoppespind af tråde og løgne spundet af magtens elite.

blogImage-209

Kærlighedsromaner

Lisa Kleypas forfører os med fortiden

Lisa Kleypas er kærlighedsbøgernes ukronede dronning – med mere end 30 bøger på 30 år, har Lisa Kleypas sat sit aftryk på genren. Lær mere om Lisa Kleypas og hendes historiske kærlighedsbøger her.

blogImage-208

Historisk roman

En amerikansk triumf

Amerikanerne kaldte DEN UNDERJORDISKE JERNBANE af Colson Whitehead en ny amerikansk klassiker, et mesterværk og en triumf. Bogen, som både Obama og Oprah elsker og vinderen af Pulitzerprisen 2017, er kommet til Danmark.

blogImage-207

Anbefalinger

9 gode paperbacks til din sommerferie

Her har vi fundet lidt godt og blandet frem til dig, som leder efter inspiration til god sommerlæsning. Find de paperbacks som du skal have med i kufferten til sommer her.

blogImage-206

Krimi

Ny bog i serien om Axel Steen

PAPA er den nyeste bog fra Jesper Stein, og det er den femte bog i den populære serie om politimanden Axel Steen. Læs mere om den nye bog og lær rækkefølgen på serien at kende her.

blogImage-204

Livsstil

Få en uforglemmelig sommer med Sif Orellana

Få masser af gode råd til at gøre sommeren helt fantastisk af Sif Orellana! Med udgangspunkt i de fantastiske bøger giver Sif Orellana her fif og råd til, hvordan I får en uforglemmelig sommer!

Side 1 af 17

Populære emner

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display