Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
BLACK WEEK -20% på første medlemsordre!
Kurv

Årets forfattere igennem tiden

Efteråret er for alvor på vej, og dermed er det også tid til igen at kåre Årets forfatter. Her kan du læse om de tidligere vindere af den flotte pris.

af

- d. 28. september 2021

2017: Hella Joof

Hella Joofs bøger giver kærlig indsigt i livet og mennesket. Hendes forfatterskab er både modigt og modent, da hun tør tage fat i både det almindelige og det guddommelige. Her hos Plusbog.dk er vi glade for, at Hella Joof deler sin livsvisdom med os – store som små. Det er derfor, at vi kårede Hella Joof som Årets forfatter, da prisen første gang blev uddelt. 

2018: Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancock fik prisen som Årets Forfatter på baggrund af hendes forfatterskab til Ligblomsten og Mercedessnittet. Hancock formår at skabe et univers, hvor alt omkring en forsvinder, man kommer i flow og glemmer alt om tid og sted, samtidig så tager bøgerne relevante og nutidige etiske emner til debat.

2019: Sara Blædel

Sara Blædel har igennem langt over et årti leveret medrivende historier. Hun begejstrer med sine krimier bogelskere i både ind- og udland, og hun fik prisen på baggrund af Pigen under træet, hvor Sara Blædel igen skabte en krimi, der gjorde indtryk.

2020: Michael Katz-Krefeld

Han har i en årrække været en af de allermest populære danske krimiforfattere. Michael Katz Krefelds udgivelser finder altid vej til toppen af bestsellerlisterne, og især hans evne til at få handlingsforløbet til at udspille sig som en spillefilm for øjnene af læseren gør ham populær. Af den årsag vandt Michael Katz-Krefeld prisen sidste år. 

Klik på den enkelte forfatter for at læse mere om forfatteren og købe deres mange spændende udgivelser.

Hvem der vinder den eftertragtede pris som Årets forfatter 2021 afslører vi fredag den 5. november på Bogforum. De nominerede er Kim Faber & Janni Pedersen, Jesper Wung-Sung og Lone Theils. Du kan læse mere om de nominerede og stemme på din favorit her.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner