Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage294
blogImage294

6 nye november krimier

November måned er en rigtig krimimåned, derfor har vi her samlet seks af de brand nye krimier til jer. Så mangler du en god krimi her til de kolde måneder, så kan du helt sikkert finde en her.

af

- d. 10. december 2017

November bliver rigtig god for krimilæsere, der er nemlig rigtig mange gode krimier, der kommer ud i denne måned. Et par stykker er allerede kommet, og de fleste af dem udkommer her i starten af måneden.

Kom godt i gang med en ny krimi her.

Der er nyt i Ravn serien, vi kan følge Ilka i sin søgen efter sandheden, der er en ny bog om Anita Hvid og Thor Belling og A. J. Kazinski kommer også med en ny bog om Niels Bentzon denne november. Derudover er der på den internationale bane også nyt fra Stuart MacBride og James Lilliefors!

6 nye november krimier

 

Pagten af Michael Katz Krefeld

Pagten er den femte bog om Ravn, der opklarer mord og forsøger at finde frem til, hvem ser stod bag mordet på hans kæreste Eva. Læs mere om bogen og Ravn-serien i indlægget NYT i Ravn serien!

Ilkas arv af Sara Blædel

I Ilkas arv driver Ilka den bedemandsforretning, som hendes far efterlod hende ved sin død i Bedemandens datter. Hun kæmper for at holde en skræntende forretning oven vande, mens hun forsøger at finde sandheden om sin far. Læs mere i indlægget Ilkas arv af Sara Blædel.

Et skrig til himlen af Lars Kjædegaard

Et skrig til himlen er den 11. bog i serien om Anita Hvid og Thor Belling. Nordjyske Stiftstidende har kaldt bogen for en klassisk krimi og Kjædegaard for en mester af genren.    

Miraklernes nat af A.J. Kazinski

I Miraklernes nat af A.J. Kazinski er gidselforhandleren ved Københavns Politi, Niels Bentzon, tilbage. Midt i en personligkrise, står Niels Bentzon pludselig midt i en opsigtsvækkende mordsag. 

I den kolde mørke jord af Stuart MacBride

Stuart MacBrides krimi starter med, at et lig bliver fundet i en skov. Herefter er det op til kriminalkommissær Logan McRae og hans team at opklare forbrydelsen.

En særlig form for ondskab af James Lilliefors

James Lilliefors krimi er af den type, der er gribende og uhyggelig men ikke blodig. Politikommissær Amy Harmon skal opklare mordet på en kvinde, men det er ikke alle i byen, som er lige glade for at en fremmed står for efterforskningen.  


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner