Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
BLACK WEEK -20% på første medlemsordre!
Kurv
blogImage156
blogImage156

9 sjove brætspil for hele familien

Påsken står for døren, og for rigtig mange betyder det hygge med familie og venner. Derfor har vi lavet en liste over de sjoveste familiespil og brætspil, som hele familien vil elske at spille.

af

- d. 05. april 2017

Når man finder et brætspil frem, sker der en række forskellige ting: familien samles, hyggen spredes og nogle gange bliver familiens konkurrencegen vækket. Påsken er en tid, hvor mange samles, og hvor man har mere tid til at dyrke samværet. Derfor er det en god idé at finde brætspil og familiespil frem.

Her har vi samlet nogle af de bedste familiespil, så der er spil og brætspil for hele familien, men mon også der er et par stykker, som er bedst at finde frem, når de små er lagt i seng, og det er de voksnes tur til at lege?

9 sjove brætspil for hele familien

Sigurds Danmarkshistorie på spil

Med Sigurds Danmarkshistorie på spil får du et godt og lærerigt familiespil. Spillet er baseret på Sigurd Barretts bog Sigurd fortæller Danmarkshistorie. Der er gået kludder i historien, og det er nu op til spillerne at få styr på Danmarkshistorien.

Spillet er et familiespil, med mulighed for 2 til 6 spillere, og det anbefales fra 5 år op. Et spil tager cirka 40 til 80 minutter, så det er rigtigt godt at finde frem en eftermiddag.

Loopin’ Louie

Loopin’ Louie er et sjovt spil, hvor alle kan være med, der ikke tager så lang tid – så hvis man har god tid, kan man tage et par omgange. Loopin Louie er et spil med spænding og sjov, hvor du skal beskytte dine høns fra den uforudsigelige og gakkede pilot Louie.

Spillet kan spilles fra 4 års alderen, og man kan være 2 til 4 spillere – et spil tager cirka 5-10 minutter.

Vildkatten

Vildkatten er et brætspil for jer, som er gode til at finde Holger eller Flunkerne. Der er flere måder at spille spillet på, så der er lidt variation – og mulighed for at få en yndling.

Man kan være 2 til 6 spillere, når man spiller Vildkatten, der anbefales fra 5 år. Det tager cirke 20 minutter at færdiggøre et spil. Så man kan tage et hurtigt spil, når der lige er tid, eller man kan spille af flere omgange, når man har god tid.  

Klassiske og sjove spil for hele familien

Junior Matador

Matador er et af de spil, som vi alle kan huske at have spillet. Det er et af de hyggelige spil, som minder en om barndommen, men som godt kan få startet en konkurrence mellem spillerne. Her har vi et Junior Matador spil, hvor alle spilleglade kan være med – selv de mindste.

Et spil Junior Matador tager cirka en time, man kan være 2 til 5 spillere, og spillet anbefales til spilleglade fra minimun 5 år.

Afrikas Stjerne

Afrikas Stjerne er også et spil, som mange husker med glæde. Der er en grund til, at det er et klassisk spil, som man vender tilbage til igen og igen. Tag med på en farefuld færd og find den store diament! Måske er du så heldig, at du finder andre spændende skatte på vejen til diamanten. 

I kan være 2 til 5 spillere, når I tager Afrikas Stjerne frem. Spillet tager mellem en halv og en hel time, og anbefales fra 6 år og op.

Ludo og UNO

Andre klassikere, som man altid kan spille, er Ludo og UNO. Ludo er god, hvis man gerne vil sidde og sludre lidt over brætspillet, og UNO er altid sjovt – man kan altid have et spil UNO med i tasken, så man kan spille, når tiden og lysten opstår.

Sjove brætspil til voksne

Det er ikke kun de mindste, der kan nyde et godt spil. Med det rigtige spil, kan det være både sjovt og hyggeligt, at spille når mørket er faldet på og rødvinen er fundet frem.

Det Dårlige Selskab er den danske version af spillet Cards Against Humanity, som har taget verden med storm. Spillet er utrolig sjovt og handler om at gå lige til grænsen, og gerne lidt over.

I kunne jo også bare gå i gang med at tælle jeres voksenpoint sammen. Med spillet Voksenpoint finder man ud af, hvor voksen man i virkeligheden er – eller ikke er.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner