Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Spil

9 sjove brætspil for hele familien

Af  Nina Sanderhoff Hansen , 5. april 2017

Påsken står for døren, og for rigtig mange betyder det hygge med familie og venner. Derfor har vi lavet en liste over de sjoveste familiespil og brætspil, som hele familien vil elske at spille.

Når man finder et brætspil frem, sker der en række forskellige ting: familien samles, hyggen spredes og nogle gange bliver familiens konkurrencegen vækket. Påsken er en tid, hvor mange samles, og hvor man har mere tid til at dyrke samværet. Derfor er det en god idé at finde brætspil og familiespil frem.

Her har vi samlet nogle af de bedste familiespil, så der er spil og brætspil for hele familien, men mon også der er et par stykker, som er bedst at finde frem, når de små er lagt i seng, og det er de voksnes tur til at lege?

9 sjove brætspil for hele familien

Sigurds Danmarkshistorie på spil

Med Sigurds Danmarkshistorie på spil får du et godt og lærerigt familiespil. Spillet er baseret på Sigurd Barretts bog Sigurd fortæller Danmarkshistorie. Der er gået kludder i historien, og det er nu op til spillerne at få styr på Danmarkshistorien.

Spillet er et familiespil, med mulighed for 2 til 6 spillere, og det anbefales fra 5 år op. Et spil tager cirka 40 til 80 minutter, så det er rigtigt godt at finde frem en eftermiddag.

af Sigurd Barrett
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 193 kr.
  ( 250,00 kr. )
Sigurds Danmarkshistorie på spil , af Sigurd Barrett
Beskrivelse:
SIGURDS DANMARKSHISTORIE PÅ SPIL er et sjovt og underholdende spil for hele familien. Spillet er baseret på bogen SIGURD FORTÆLLER DANMARKSHISTORIE, som Sigurd Barrett har skrevet.

I Sigurds fantastiske udgave af danmarkshistorien er der virkelig rod i danmarkshistorien, og det handler om for spillets deltagere at få ryddet op. I får rollen som nogle af de største personligheder i danmarkshistorien og skal rejse kongeriget rundt for at samle dele af historien. På rejsen skal I svare på spørgsmål, løse opgaver, kæmpe mod invaderende magter, gå på kro og mange andre ting.

SIGURDS DANMARKSHISTORIE PÅ SPIL er for hele familien.
Alder: fra 5 år
2 til 6 personer
Spilletid: 40 til 80 minutter.

Loopin’ Louie

Loopin’ Louie er et sjovt spil, hvor alle kan være med, der ikke tager så lang tid – så hvis man har god tid, kan man tage et par omgange. Loopin Louie er et spil med spænding og sjov, hvor du skal beskytte dine høns fra den uforudsigelige og gakkede pilot Louie.

Spillet kan spilles fra 4 års alderen, og man kan være 2 til 4 spillere – et spil tager cirka 5-10 minutter.

af
Kasse, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 159 kr.
  ( 269,95 kr. )
Spil - Loopin' Louie , af
Beskrivelse:
Loopin’ Louie er et sjovt lille spil med masser af spænding og uforudsigelighed!
Det handler om at tænke hurtigt, når du skal beskytte dine høns imod den gakkede stuntpilot Louie. Hver spiller får en hønsegård, fire høns og en tilhørende rampe til at beskytte de små hønsebrikker fra at trille ned.

Med et præcist tryk på rampen kan man få Louie til at lave et lille hop over hønsene, så han fortsætter mod den næste spiller. Men man kan også trykke hårdt og sende Louie ud i et loop direkte mod spilleren på den anden side. Indimellem flyver Louie direkte op i midten, snurrer lidt rundt - og så kan ingen vide sig sikker! Pludselig styrtdykker han, og så gælder det om at være klar på ramperne!

Spillet blev kåret som årets børnespil i 2013.

Fra 4 år
2-4 spillere
Spilletid cirka 5-10 minutter.

Vildkatten

Vildkatten er et brætspil for jer, som er gode til at finde Holger eller Flunkerne. Der er flere måder at spille spillet på, så der er lidt variation – og mulighed for at få en yndling.

Man kan være 2 til 6 spillere, når man spiller Vildkatten, der anbefales fra 5 år. Det tager cirke 20 minutter at færdiggøre et spil. Så man kan tage et hurtigt spil, når der lige er tid, eller man kan spille af flere omgange, når man har god tid.  

af
Kasse, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 135 kr.
  ( 199,95 kr. )
Spil - Vildkatten , af
Beskrivelse:
Med en kæmpe spilleplade med over 300 forskellige billeder er VILDKATTEN det ultimative “hvem finder det først”-spil! Her er mange timers sjov for hele familien, når både børn og voksne udfordres på skarpsyn og reflekser.
 
Den store spilleplade samles, inden spillet går i gang, så de mange billeder findes sjældent samme sted i forhold til hinanden. Det er ikke altid lige nemt at spotte billedet i mængden, for der er mange farver og former at holde styr på. Der medfølger en papspand til alle de mange forskellige billedbrikker.
 
VILDKATTEN kan spilles på flere forskellige måder. En variation kan være, at hver spiller får nogle dækbrikker i sin farve og derefter 3 billedbrikker med billedsiden nedad. Det gælder nu om at vende et billede og dække den med sin farvede dækbrik på spillepladen. Når alle 3 billeder er fundet, siger man “STOP”, og runden er slut. Man beholder de billedbrikker, som man finder, og der spilles videre, indtil en spiller har fået for eksempel 25 billedbrikker.
 
En anden variation af spillet kan være at finde et billede af gangen. Der trækkes en billedbrik, og spilleren der først finder billedbrikken på spillepladen, vinder brikken. Spillet fortsætter, indtil der findes en vinder med flest billedbrikker, for eksempel 15 brikker.
 
VILDKATTEN er flere gange kåret til Årets Børnespil. Et sjovt, enkelt og hurtigt iagttagelsesspil for hele familien.
 
Fra 2 til 6 deltagere
Fra 5 år
Spilletid over 20 minutter.

Klassiske og sjove spil for hele familien

Junior Matador

Matador er et af de spil, som vi alle kan huske at have spillet. Det er et af de hyggelige spil, som minder en om barndommen, men som godt kan få startet en konkurrence mellem spillerne. Her har vi et Junior Matador spil, hvor alle spilleglade kan være med – selv de mindste.

Et spil Junior Matador tager cirka en time, man kan være 2 til 5 spillere, og spillet anbefales til spilleglade fra minimun 5 år.

af
Kasse, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 163 kr.
  ( 259,95 kr. )
Spil - Junior Matador , af
Beskrivelse:
Junior Matador er børnenes eget Matador-spil. Her er det originale Matador-spil tilpasset og forsimplet, så også de mindre børn får muligheden for at opleve den ægte Matador-stemning!
 
Generationer af danskere har taget det originale Matador-spil til deres hjerter. Her får du en børnevenlig udgave af spillet, så hele familien kan spille med. I Junior Matador kan du købe alt lige fra en lækker sportsvogn og en slikbutik til det store lykkehjul i et tivoli! Når de andre spillere lander på dine eventyrfelter, kan du opkræve leje - præcis som i det originale Matador-spil.
 
Køb, prøv lykken, tag en taxa eller byt dine eventyrkort til nye. Her er masser af muligheder for at blive den rigeste spiller og dermed spillets Junior Matador!
 
Spillet indeholder 1 spilleplade, 6 biler, 2 terninger, eventyrkort, prøv lykken-kort, pengesedler og spilleregler på dansk.
 
Fra 2 til 5 spillere
Fra 5 år
Spilletid cirka 60 minutter

Afrikas Stjerne

Afrikas Stjerne er også et spil, som mange husker med glæde. Der er en grund til, at det er et klassisk spil, som man vender tilbage til igen og igen. Tag med på en farefuld færd og find den store diament! Måske er du så heldig, at du finder andre spændende skatte på vejen til diamanten. 

I kan være 2 til 5 spillere, når I tager Afrikas Stjerne frem. Spillet tager mellem en halv og en hel time, og anbefales fra 6 år og op.

af
Kasse, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 147 kr.
  ( 229,95 kr. )
Spil - Afrikas Stjerne , af
Beskrivelse:
Afrikas Stjerne er det klassiske brætspil, hvor formålet er at finde den store diamant, Afrikas Stjerne, og bringe den sikkert til dit udgangspunkt i enten Cairo eller Tanger. Undervejs på den farefulde færd kan du være heldig at finde andre skatte og få flere penge på lommen, så du har mulighed for at flyve eller sejle og dermed komme hurtigere frem til Afrikas Stjerne. Men du kan også være uheldig at støde ind i en røver, som render med alle dine penge.
 
På den store spilleplade rejser du rundt på et illustreret kort over Afrika fra felt til felt med din brik, og du rykker det antal felter, som terningen viser. Et sjovt familiespil, som er ret nemt at sætte op og lære at spille.
 
Antal deltagere: 2-5
Alder: 6+
Spilletid: 30-60 min.

Ludo og UNO

Andre klassikere, som man altid kan spille, er Ludo og UNO. Ludo er god, hvis man gerne vil sidde og sludre lidt over brætspillet, og UNO er altid sjovt – man kan altid have et spil UNO med i tasken, så man kan spille, når tiden og lysten opstår.

af
Kasse, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 54 kr.
  ( 79,95 kr. )
Spil - Ludo , af
Beskrivelse:
Ludo er et sjovt og enkelt spil for både børn og voksne. Der er taktik, sjov og spænding for hele familien, når der skal kæmpes om at få sine brikker hele vejen rundt på brættet og komme først i mål.
Alder fra 4 år
2-4 deltagere
Spilletid cirka 30 minutter

af
Æske, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 90 kr.
  ( 129,95 kr. )
Spil - UNO , af
Beskrivelse:
UNO er verdens mest populære kortspil. Det er nemt at lære og sjovt for alle.
 
Hver spiller starter med syv kort på hånden, og den spiller, der først kommer af med alle sine kort, har vundet. Men det kan være en svær opgave! Bunken lægges i midten og det øverste kort vendes med forsiden opad. Spilleren efter kortdeleren skal nu spille efter det vendte kort. Der må lægges kort med samme farve ovenpå, men der kan også ændres farve med et af specialkortene. Hvis ikke man kan lægge et kort, eller hvis man ønsker at gemme et specialkort, så trækker man et kort fra bunken og spiller det, hvis det passer til farven.
 
Spillet indeholder også kort, hvor en spiller tvinges til at trække flere kort op på hånden, kort der vender spillet eller springer en spiller helt over. Desuden findes der mange variationer og husregler, som eksempelvis tillader, at der lægges specialkort ovenpå hinanden, eller tvinger en spiller til at trække, indtil man får et spilbart kort.
 
Husk at sige UNO, når du sidder med ét kort tilbage på hånden. Glemmer du det, kan en anden spiller kalde forglemmelsen, og du tvinges til at trække to kort op fra bunken.
 
Fra 2 til 10 spillere
Fra 7 år
Spilletid 10 til 20 minutter.

Sjove brætspil til voksne

Det er ikke kun de mindste, der kan nyde et godt spil. Med det rigtige spil, kan det være både sjovt og hyggeligt, at spille når mørket er faldet på og rødvinen er fundet frem.

Det Dårlige Selskab er den danske version af spillet Cards Against Humanity, som har taget verden med storm. Spillet er utrolig sjovt og handler om at gå lige til grænsen, og gerne lidt over.

af
Kasse, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 231 kr.
  ( 349,95 kr. )
Spil - Det Dårlige Selskab , af
Beskrivelse:
Spillet DET DÅRLIGE SELSKAB er et hylende morsomt selskabsspil om humor, der går lige til grænsen - og en gang imellem også langt over! Spillet er en dansk udgave af det populære amerikanske spil Cards Against Humanity.
 
DET DÅRLIGE SELSKAB er et spil, hvor kort danner vanvittige og tossede sætninger, svar og spørgsmål. Det består af 450 kort, og her er mulighed for mange timers skæg underholdning.

Hver deltager skal trække en hånd af kort, og på disse står eksempelvis skrevet en række navneord med forskellige forbindelser til dansk og amerikansk popkultur. Herefter trækker deltagerne på skift en slags spørgsmålskort. Spillerne spiller nu et anonymt svar fra hånden, og den deltager, der trak spørgsmålskortet, læser svarene op. Alle kan nu høre de skøre og grinagtige sætninger!

En sætning kan for eksempel lyde “Da jeg var lille, klædte min far mig altid ud som …… til fastelavn”. Og svarmulighederne kan være ord som “En totalskadet Toyota”, “Talibankrigere”, “500 gram leverpostej” og “Linie 3”. Til sidst vælger deltagerne det bedste forslag. Man får point, når ens kort vælges.

DET DÅRLIGE SELSKAB er selskabsspillet over dem alle. Vær klar til at grine din bagdel i laser eller bryd isen med et hylende morsomt socialt spil - er du med på den værste?

3-16 deltagere
Fra 16 år
Spilletid: 30-60 minutter.

I kunne jo også bare gå i gang med at tælle jeres voksenpoint sammen. Med spillet Voksenpoint finder man ud af, hvor voksen man i virkeligheden er – eller ikke er.

af
Kasse, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 120 kr.
  ( 199,95 kr. )
Spil - Voksenpoint , af
Beskrivelse:
VOKSENPOINT er et sjovt og underholdende selskabsspil. Indstil dig på en festlig aften med masser af grin, når der skal dystes i, hvem der er den mest voksne i selskabet. Hvor gammel er du i virkeligheden?
 
Er du i tvivl, om du er voksen eller ej? Find svaret her - her er over 300 træfsikre, sjove og genkendelige spørgsmål. Snart får I svar på, hvem der går op i pyntepuder, dyre kokkeknive, opbevaringsglas og kæresteferier. Når spillet er slut, tælles pointene sammen, og du får svar på, hvor gammel du egentlig er.
 
Har du mere end 10 krydderier i køkkenskabet?
Kan du åbne en pose chips - uden at spise hele indholdet på en gang?
Er du begyndt at gemme indpakningspapiret fra dine gaver?
Bruger du gerne udtrykket: Kør forsigtigt?
Bliver din støvsugerpose mere fuld end dig?
Hvis du kan svare ja til flere af disse spørgsmål, så har du helt sikkert en vinderchance i spillet VOKSENPOINT!
 
Spillet er perfekt til at skabe god stemning ved et middagsselskab, til en fest eller bare til fredagshyggen. Det er også den helt ideelle gave til ham eller hende, der aldrig ønsker sig noget...
 
VOKSENPOINT er et underholdende selskabsspil fra det svenske firma Kylskåpspoesi, som har taget Sverige med storm. Spørgsmålene er omskrevet, så de passer til danske forhold.
 
Fra 2 deltagere og opefter
Fra 15 år
Spilletid cirka 20 til 60 minutter

Tags:   Familiespil

Mest populære

Mia anbefaler 5 af forårets bestsellere


Bibliotekatten: Gode tips til højtlæsning med dit barn


Ord fra en bibliofil anbefaler: Astrid Lindgren bøger - for store og små


Mia smager Michelle Kristensens opskrifter


7 sikre bog-gaver til konfirmanden


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display