Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv

Afsnit 3 Disse bøger skal du glæde dig til dette efterår

Hvilke læseoplevelser skal du krydre dette efterår med? Det kan du blive klogere på her i sidste afsnit af Plusbogs serie om efterårets kommende bøger.

af

- d. 15. september 2020

Spejlmanden af Lars Kepler

 
Er du krimifan, skal du uden tvivl læse ottende bog i krimikongen Keplers serie om Joona Linna. En ung pige forsvinder ved højlys dag, og Joona Linna må kaste sig ind i jagten på pigens bortfører. Her opsøger han i håbet om at kunne få afgørende informationer hypnotisøren Erik Maria Bark. Hurtigt tager Joona Linnas efterforskning os med på en rejse helt ind i det psykologiske mørke, og der er garanti for uhygge. Men det hele er ikke kun mørkt. Fortællingen byder også på overlevelsesdrift og stor offervilje.
 
Spejlmanden udkommer den 23. oktober, og forudbestiller du den her på Plusbog, kan du få den i din postkasse på udgivelsesdagen.
 
 

Tvilling Yndling Grævling af Hella Joof

 
Hella Joof er tilbage. Denne gang med en såkaldt selv(hjælps)biografi, hvor hun fortæller hele sin historie. Som hun selv udtrykker det, så har hun gennem snart 58 år ’begået et Atlanterhav af fejl’. Og hun har således opsamlet en helt masse viden og erfaring med livet, som hun gerne vil give videre. Det gør hun i en ærlig, gribende og morsom beretning, der prikker til en stor del af følelsesregistret. Læs den, hvis du vil lære livsglade Hella endnu bedre at kende og måske også blive lidt klogere på dig selv!
 
Tvilling Yndling Grævling udkommer den 22. oktober 2020.
 

 

Nattens udyr af Michael Katz Krefeld

 
Så er der godt nyt til alle Mørket kalder og Michael Katz Krefeld-fans! Den 30. oktober udkommer fortsættelsen til Mørket kalder, og den har fået den uhyggelige titel Nattens udyr. Her ryster en række voldsomme kvindedrab Danmark, og politikommissær Cecilie Mars opdager hurtigt, at hvis hun skal stoppe gerningsmændene, så rækker loven ikke. Drabene fører nemlig tilbage til en gammel voldtægtssag, som forener en gruppe mænd med det til fælles, at de har en enorm vrede mod kvinder..
 
 

Stemmer fra graven af Elly Griffiths

 
Elly Griffiths har en helt særlig evne til at mikse gys og humor. Det viser hun endnu en gang i Stemmer fra graven, hvor arkæolog Ruth Galloway bliver tilkaldt, da et gammelt fly fra Anden Verdenskrig pludselig dukker op under udgravningen af en byggegrund. I flyet sidder liget af en mand, og en DNA-prøve viser, at det ikke er flyets pilot, men derimod den lokale aristokrat Fred Blackstock. Men blev han ikke skudt ned over Nordsøen i et helt andet fly? Og hvorfor bliver Blackstocks efterkommer snart overfaldet? En farlig gerningsmand er på spil!
 
Stemmer fra graven udkommer den 30. september 2020.
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner