Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Bøger til Valentinsgave
Bøger til Valentinsgave

Anbefalinger til Valentinsgaven fyldt med kærlighed

Den 14. februar er det Valentinsdag, også kendt som De Elskendes Helligdag, og traditionen går på, at man udveksler chokolade, blomster eller andre gaver med dem man har kært, som et bevis på gensidiges kærlighed. Jeg udnytter selv dagen, til at forkæle mine nærmeste med en god og inspirerende læseoplevelse. 

Kender du en, som skal forkæles med kærlighed på Valentinsdag? Jeg har til dagens anledning, samlet en masse kærlighedsromaner fyldt med romantik, som du kan give i gave. Det er også tilladt at forkæle sig selv! I blogindlægget har jeg anbefalet mine favoritter.

af

- d. 08. februar 2019

 

Alt hvad jeg ved om kærlighed af Dolly Alderton


Journalist og forfatter, Dolly Alderton, fortæller med egen erfaring og observationer, levende og sjovt om at blive forelsket, om ikke at være forelsket nok i sig selv, om katastrofale fester, om at blive droppet og om at opdage hvor vigtigt gode venskaber er, når man skal finde vej i tilværelsen. Bogen er en underholdende, indsigtsfuld, feministisk og hjertevarm fortælling. Hun væver personlige fortællinger, skarpe observationer, lister, opskrifter og vignetter sammen til en historie, der vækker genklang hos kvinder i alle aldre om en tid i livet, hvor alt stadig er udefineret og åbent.

Bogen er netop udkommet den 31. januar, og jeg læste den på få dage! Det er underholdende, når man kan se sig selv i lignende situationer.

 

Det ender med os af Colleen Hoover


Colleen Hoover er kendt for hendes kærlighedsromaner, som er svære at lægge fra sig. Det ender med os, er bestemt den af hendes romaner, som jeg blev allermest opslugt af, og jeg anbefaler den ofte.

Nogle gange vil den, der elsker dig, også være den, som sårer dig mest. Det ender med os er en bevægende og fængslende kærlighedsroman, som beskriver et emne, som er svært at tale om. Det er en modig og dybt personlig roman, hvor Colleen Hoover leverer en hjerteskærende historie. En uforglemmelig fortælling om kærlighedens pris.

 

Mig før dig af JoJo Moyes

Jeg er HELT vild med Jojo Moyes! Mig før dig blev hurtigt en international bestseller, og jeg slugte den råt! Historien er hjertevarm, underholdende, tankevækkende og livsbekræftende – den er UMULIG at lægge fra sig. Bogen er også hjerteskærende og jeg havde svært ved ikke at fælde en tåre. Efterfølgerne har jeg selvfølgelig også læst! Mig før dig udkom helt tilbage i 2013, men er stadig en af mine favoritter.


 

 

Klik her, og find alle de kærlighedsbøger jeg har samlet til Valentinsdag. 

 

Med venlig hilsen
Bogelsker & direktør
Mia Wagner 
 
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner