Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage191
blogImage191

Bliv klar til anden del af Ravnenes Hvisken!

Hvis du endnu ikke har læst første del af den fantastiske RAVNENES HVISKEN, kan du stadig nå det, inden den ventede anden del kommer på gaden den 15. juni! Læs mere om Malene Sølvsten og den populære fantasy serie her.

af

- d. 26. maj 2017

Med Malene Sølvstens fantasy serie Ravnenes Hvisken har vi herhjemme fået et dejligt, dansk og frisk pust til fantasygenren. På trods af at Malenes første bog i serien – og hendes første bog i al almindelighed – udkom sidste år, så har hun allerede en stor læserskare, som hungrer efter den næste bog i trilogien. Heldigvis skal de ikke vente meget længere! Den 15. juni udkommer den anden bog i serien, så vi endnu engang kan følge Anne på hendes færd.

Om Ravnenes Hvisken af Malene Sølvsten 

Da vi møder Anne i den første bog er hun lidt af en enspænder. Anne ser hændelser fra fortiden og genoplever om natten grusomme hændelser, men heldigvis har hun hunden Monster, som vækker hende, og som holder hende ved selskab i de dystre nattetimer.

Anne genser mordet på en rødhåret pige, der får skåret en rune i ryggen, og da rødhårede piger på egnen pludselig bliver myrdet og findes med selv samme tegn, ved Anne, at der er noget i gære. Anne er nød til at finde morderen og stoppe ham, inden det er for sent!

Men hvad Anne endnu ikke ved er, at de bestialske mord er forbundet med en urgammel profeti om Ragnarok, og at den, som morderen i virkeligheden søger, er hende. Vil det lykkedes hende at finde frem til ham og stoppe ham, inden han finder og myrder hende?

Ravnenes Hvisken er allerede en yderst populær serie

Bogen er blevet velmodtaget af de danske læsere, den blev endda nomineret til Læsernes Bogpris 2016, og de har kaldt den velskrevet, smuk og fyldt med spænding fra første side samt snedig, fænomenal og nervepirrende. Ravnenes Hvisken del et er blevet beskrevet som et mesterværk, der er umulig at lægge fra sig og som det bedste siden Hunger Games. Så det er ikke svært at forstå, hvorfor der er nogle, som tæller dagene til den næste bog kommer på gaden.  

Anden del af Ravnenes Hvisken af Malene Sølvsten udkommer den 15. juni, og hvis du allerede har læst den første del i trilogien, kan du herunder læse mere om den ventede efterfølger.

Med titler som Ravnenes Hvisken og Siri Pettersens Ravneringene må man sige, at der virkelig sker noget her i norden, når det kommer til fantasy


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner