Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Køb dine STUDIEBØGER her!

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Plusblog

Bognyt

blogImage-223

Kærlighed

Jane Austen - 200 år senere

I dag er det præcis 200 år siden, en af Englands mest populære forfattere – Jane Austen – døde. Det har vi valgt at markere med et indlæg om forfatteren, der blandt andet gav os STOLTHED OG FORDOM.

blogImage-222

Krimi

Ny heltinde fra Elsebeth Egholm!

I Elsebeth Egholms nyeste krimi, JEG FINDER DIG ALTID, der udkommer den 28. juli, møder vi en ny krimiheltinde. Hvis du elsker Dicte, så kan du virkelig glæde til at møde Rina!

blogImage-218

Erotik

Nyt fra Maya Banks!

Hvis du endnu ikke har læst en af Maya Banks’ fantastiske bøger, så er tiden inde! Den nyeste TÆMMET er anden bog i den erotiske serie Enforcers. Læs mere om forfatteren og serien her.

blogImage-216

Børn

Ny fantastisk bog om børneopdragelse

OPDRAGELSE UDEN SKÆLDUD er det nyeste skud på stammen af fantastiske bøger om børneopdragelse. Lær at håndtere de svære situationer uden at skælde ud med lidt hjælpe fra Ross W. Greene. Læs mere her.

blogImage-215

Harry Potter

20 år med Harry Potter!

Det er 20 år siden, man for første gang kunne tage med Harry Potter til Hogwarts på en magisk rejse fyldt med venskab og mod. For mange er Harry Potters magiske univers og dagen i dag noget helt specielt.

blogImage-214

Krimi

Krimi på japansk

Ny fantastisk krimi fra Keigo Higashino. DEN OPHØJEDE MORDER er en elegant historie fra en forfatter, der er blevet kaldt en minimalistisk mester og begavet plotmager. Læs mere her.

blogImage-212

Kærlighedsromaner

Love is war – to sider af samme sag

Få historien fra begge sider. LOVE IS WAR er en spændingsfyldt duo, som giver læseren et galoperende hjerte, svedige håndflade og man kan ikke lægge bøgerne fra sig, før man ved hvordan det ender for Scarlett og Dante.

blogImage-210

Spændingsroman

Ny spændingsroman fra Zornig og Lindholm

Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm er tilbage med ARKIMEDES, fortsættelsen til BUNDFALD, hvor Malene endnu engang befinder sig i at edderkoppespind af tråde og løgne spundet af magtens elite.

blogImage-208

Historisk roman

En amerikansk triumf

Amerikanerne kaldte DEN UNDERJORDISKE JERNBANE af Colson Whitehead en ny amerikansk klassiker, et mesterværk og en triumf. Bogen, som både Obama og Oprah elsker og vinderen af Pulitzerprisen 2017, er kommet til Danmark.

blogImage-206

Krimi

Ny bog i serien om Axel Steen

PAPA er den nyeste bog fra Jesper Stein, og det er den femte bog i den populære serie om politimanden Axel Steen. Læs mere om den nye bog og lær rækkefølgen på serien at kende her.

blogImage-205

Nyheder

Plusbog.dk fylder 7 år!

I dag er det 7 år siden, Plusbog.dk gik i luften, og takket være vores fantastiske medlemmer er Plusbog.dk vokset og vokset. Du kan læse mere om Plusbog.dks første 7 år her.

blogImage-201

Fantasy

Iron Fey – ny fantasy serie fra Julie Kagawa

Glæd dig til denne nye fantasy saga fra Julie Kagawa, der er fyldt med mystiske overnaturlige væsener. Hvis du elsker at læse paranormal romantik, så er Iron Fey serien lige noget for dig.

Side 1 af 8

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display