Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Køb dine STUDIEBØGER her!

Bliv Plusmedlem og spar op til 90% på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Bognyt

blogImage-261

Historie

Historien om Danmark

Nu ruller Danmarkshistorien igen over de danske tv-skærme, og derfor udkommer den anden bog i den tilhørende bogserie lige om lidt. Læs mere om andet bind af HISTORIEN OM DANMARK her.  

blogImage-259

Ungdomsbøger

Alias Alex: YA i bedste rom-com stil!

Er du vild med romantiske komedier? Så vil du elske ALIAS ALEX. Bogen er beskrevet som en moderne ungdomsudgave af You’ve Got Mail i og en hyldest til screwball komedier, så her får du YA rom-com, når det er bedst.

blogImage-258

Erotik

Endnu en glødende serie fra Maya Banks

Hvis du er vild med Maya Banks, så skal du have fat i den nyeste serie, Overgivelse – tre bøger fyldt med romance, intriger og drama! Det er Maya Banks, når hun er bedst. Læs mere her.

blogImage-255

Fødselsdag

Stephen King fylder 70 år

Den 21. september fylder yndlingsforfatteren over dem alle, Stephen King, 70 år. Det fejrer vi med et indlæg om forfatteren, der stadig har mange jern i ilden. Fejr Stephen King med os her.

blogImage-256

Historisk roman

NY historisk triumf fra Ken Follett

Ken Follett er ude med endnu en fantastiske historisk roman med DEN EVIGE ILD. Læs mere om den nye bog, om den er en del af en serie eller ej og se videoer, hvori Ken Follett selv fortæller om DEN EVIGE ILD, her.

blogImage-252

Spænding

En af årets absolut bedste spændingsromaner

Er du til spænding fyldt med twist og uforudsigelige drejninger, så er Karin Slaughters nyeste bog DEN GODE DATTER lige noget for dig. Læs her hvordan andre forfattere hylder både Slaughter og hendes nyeste bog.

blogImage-248

Krimi

10 år med Afdeling Q – Rækkefølgen på bøgerne

I dag er det præcist 10 år siden, at vi for første gang kunne læse den første bog om Carl Mørck og Afdeling Q! Her kan du læse mere om Jussi Adler-Olsens fantastiske bøger.

blogImage-244

Børn

Lola Jensen efterlyser ro i ny bog

Med MÅ VI SÅ FÅ RO! beder Lola Jensen om mere ro i hverdagen på vegne af de danske børn. Læs mere om bogen, der guider dig til en roligere hverdag, og se en video med Lola Jensen her.

blogImage-247

Thriller

Bjerget: Ny fantastisk thriller

Thrilleren BJERGET er blevet kaldt for en italiensk sensation! Her kan du læse om bogen og forfatteren Luca D'Andrea samt se en bogtrailer! Bjerget var i 2016 den mest solgte bog på den internationale bogmesse i London.

blogImage-245

Krimi

Hvorfor har Lisbeth Salander en drage på ryggen?

David Lagercrantz, der i næste uge er aktuel med den femte bog i Millennium serien med MANDEN DER SØGTE SIN SKYGGE, har her skrevet om Lisbeth Salanders dragetatovering.

blogImage-241

Roman

Ny bog fra danskernes nye favorit: Guillaume Musso

Ny bog fra Guillaume Musso, der havde en kæmpe succes herhjemme sidste år med OPKALD FRA EN ENGEL. Nu er Musso klar med endnu en bog, der er klar til at slå benene væk under de danske læsere, CENTRAL PARK.

blogImage-242

Roman

Charmerende romaner af Lori Nelson Spielman

Hvis du er vild med Jojo Moyes bøger, så er Lori Nelson Spielman lige noget for dig. Her kan du komme lidt nærmere I MORGEN KOMMER EN NY HIMMEL, hendes debut, og efterfølgeren DEN SØDE TILGIVELSE.  

Side 1 af 9

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display