Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Tid til hygge med PUSLESPIL - spar op til 45% 

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Plusblog

Bognyt

blogImage-191

Fantasy

Bliv klar til anden del af Ravnenes Hvisken!

Hvis du endnu ikke har læst første del af den fantastiske RAVNENES HVISKEN, kan du stadig nå det, inden den ventede anden del kommer på gaden den 15. juni! Læs mere om Malene Sølvsten og den populære fantasy serie her.

blogImage-189

Roman

Sidste bog i Carlos Ruiz Zafóns Tågetrilogi ude nu!

Carlos Ruiz Zafón skriver bøger til bogelskere verden over. Kom tættere på forfatteren og læs mere om Tågetrilogien, der er en hyldest til bøgerne fra hans barndom, hvis afslutning netop er kommet på gaden.

blogImage-188

Erotik

Tag med til det forførende Italien

Irene Cao viser endnu engang Italiens forførende side i en ny erotisk roman. DIT MINDSTE ÅNDEDRAG er den nyeste italienske fristelse, som læsere af erotik kan glæde sig til at få fingre i.

blogImage-183

æøå

Ravneringene afsluttes

Norges fantasydronning har afsluttet sin populære serie Ravneringene med bogen EVNEN. Her kan du læse mere om den fantasytrilogi, der har taget læsere og anmeldere med storm.

blogImage-185

Kærlighed

Få et godt grin med Mhairi McFarlane

Mhairi McFarlane skriver populære, humoristiske kærlighedshistorier i bedste britiske stil. Nu udkommer debutromanen, I DET ØJEBLIK VAR JEG DIN, endelig på dansk. Læs mere om den sjove debut her.

blogImage-187

Tv-serie

Vend tilbage til Twin Peaks!

Twin Peaks vender tilbage den 21. maj! Vidste du, at du også kan vende tilbage til den mystiske by med de gådefulde indbyggere i Mark Frosts nye bog DEN HEMMELIGE HISTORIE OM TWIN PEAKS? Få en smagsprøve her.

blogImage-182

Domestic Noir

Mesterlig og overlegen thriller

KVINDEN FØR er en fantastisk bog, som læsere af KVINDEN DER FORSVANDT og KVINDEN I TOGET vil elske. Du kan lære mere om KVINDEN FØR, som udvisker linjerne mellem genrerne her.

blogImage-178

Krimi

Ny bog fra Anna Ekberg

Her kan du læse mere om den anden Anna Ekberg kærlighedskrimi, der hedder KÆRLIGHED FOR VOKSNE, og lære mere om Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreichs skabelse af Anna Ekberg.

blogImage-180

Roman

Victoria: bogen bag serien

Hvis du var vild med DOWNTON ABBEY, vil VICTORIA være lige noget for dig. I aften kan du se første afsnit af tv-adaptionen af VICTORIA på DR1. Her kan du læse mere om den fantastiske bog bag serien.

blogImage-175

Roman

Nyt fra Maren Uthaug!

Maren Uthaugs anden bog HVOR DER ER FUGLE er på gaden nu. HVOR DER ER FUGLE er en slægtsroman fyldt med hemmeligheder og bedrag – men hvem er det i virkeligheden, der bedrager, og hvem bliver bedraget?

blogImage-172

Ungdomsbøger

En ny stjerne på YA himlen

Elsker du John Green, så er VORES KEMISKE HJERTER lige en bog for dig, mens du venter på nyt fra Hr. Green. Bogen er sød, sjov og fyldt til randen med referencer til bøger og film. Så kan det ikke blive meget bedre!

blogImage-177

Biografi

Det må ikke blive for rosenrødt

Jacob Wendt Jensen portrætterer Lise Nørgaard i den nye bog, som er en hyldest til en kvinde, for mange er indbegrebet af livsglæde, ukuelighed. Læs mere om den nye Lise Nørgaard biografi her.

Side 1 af 6

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display