SE ALLE DE VILDE BLACK WEEK TILBUD - FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Mias blog

blogImage-393

Årets forfatter

Årets forfatter og årets bogblogger - finalister

Årets store bogmesse, Bogforum 2018, er ikke langt væk, og Plusbog.dk vil igen i år uddele prisen til 'Årets forfatter 2018' hos Plusbog, samt Danish Book Blog Award, der har til formål at hylde de danske bogbloggere.

blogImage-380

efterårets anbefalinger

Flere nye bøger i efteråret

Glæd dig til fire nye bøger i efteråret – forudbestil dem til en yderst attraktiv pris i denne uge. Fra mandag til torsdag vil de hver især indtage pladsen som et helt særligt dagens tilbud til kun 99 kr.

blogImage-371

Sommerlæsning, anbefalinger

Mias anbefalinger til sommerferien

Sommerferien står for døren, og det betyder tid til fordybelse, tid til familien og tid til at gøre alt det, man drømmer om i en travl hverdag. Det er en tid på året jeg længe har set frem til.

blogImage-370

Fødselsdag

Plusbog.dk fylder 8 år!

Idag, den 10. juni 2018, er det 8 år siden at Plusbog.dk gik online. I indlægget vil Mia fortælle, hvad der er sket af nye ting, siden Plusbog.dk sidst fyldte år samt hvad fremtiden vil bringe.

blogImage-358

Bognyt

Mia anbefaler 5 af forårets bestsellere

Foråret er min yndlingstid. Naturen bliver grønnere og smukkere - og de mange helligdage betyder god tid til at læse. Jeg ser især frem til at læse 5 bøger her i foråret, og dem har jeg glædet mig til at dele med dig.

blogImage-325

Nytår

En nytårshilsen

Mia har skrevet en nytårshilsen om at komme godt i gang med et nyt år og motivationen til at gøre det endnu bedre end det forrige og få mere energi til hverdagen. Læs med her.

blogImage-326

Lydbøger

Nyhed til dig der elsker lydbøger

Vi har fået en ny lydbogsapp, og her fortæller Mia lidt om, hvorfor vi synes, at I fortjener at blive læst højt for. Læs mere om vores nye app, og hvordan det bliver endnu nemmere at få læst endnu flere gode bøger.

blogImage-320

Jul

En Julehilsen

Mia har skrevet en varm julehilsen til alle jer. Her beskriver hun, hvordan hun bruger bøger og læsning til at skabe juleglæde omkring sig og løfter sløret for, hvilke bøger hun selv læser denne jul. 

blogImage-265

Læs hele livet

Læs hele livet

Her hos Plusbog.dk elsker vi at læse og roen, som læsningen skaber i en travl hverdag, og derfor fortæller vores direktør Mia her om vores helt nye budskab LÆS HELE LIVET.

Side 1 af 1

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display