Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Køb dine STUDIEBØGER her!

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Plusblog

Guides

blogImage-225

Krimi

Rækkefølgen på The Golden Edition af Lars Kjædegaard

Her kan du læse mere om Lars Kjædegaards krimiserie The Golden Edition. Læs meget mere om de 10 bøger, som er en del af den serie af fantastiske krimier, Lars Kjædegaard skrev, inden Hvid og Belling!

blogImage-221

E-bøger

Tank op med billige e-bøger til ferien

Nu er det blevet sommerferie tid, og uanset om du ikke har fået købt læsestof til din ferie, eller hvis der ikke er mere plads i kufferten, så er e-bøger altid en god løsning!

blogImage-219

Krimi

Rækkefølgen på Hvid og Belling

Er du også vild med Lars Kjædegaards krimier? Her kan du se rækkefølgen på bøgerne i den spændende serie om drabsefterforskerne Anita Hvid og Thor Belling! Læs mere om bøgerne i serien her.

blogImage-213

Boghistorie

9 bøger der er blevet brændt på bålet

Nu er vi nået til Sankt Hans Aften, og det er tid til at sende heksen til Bloksbjerg – men det er ikke kun hekse, som der er blevet brændt på bålet. Her har vi samlet ni bøger, som er blevet brændt.

blogImage-211

Anbefalinger

11 gode bestsellere til din sommerferie

Nu er sommeren over os! Find inspiration til din sommerlæsning her – vi har samlet 11 bestsellere, som vil være perfekte at have med på sommerferie eller at læse en sommeraften hjemme.

blogImage-209

Kærlighedsromaner

Lisa Kleypas forfører os med fortiden

Lisa Kleypas er kærlighedsbøgernes ukronede dronning – med mere end 30 bøger på 30 år, har Lisa Kleypas sat sit aftryk på genren. Lær mere om Lisa Kleypas og hendes historiske kærlighedsbøger her.

blogImage-207

Anbefalinger

9 gode paperbacks til din sommerferie

Her har vi fundet lidt godt og blandet frem til dig, som leder efter inspiration til god sommerlæsning. Find de paperbacks som du skal have med i kufferten til sommer her.

blogImage-204

Livsstil

Få en uforglemmelig sommer med Sif Orellana

Få masser af gode råd til at gøre sommeren helt fantastisk af Sif Orellana! Med udgangspunkt i de fantastiske bøger giver Sif Orellana her fif og råd til, hvordan I får en uforglemmelig sommer!

blogImage-203

Anbefalinger

10 bøger til fashionistaen

Elsker du både mode og bøger? Så er modebøger fra de smukke coffee table books til de interessante selvbiografier med garanti noget for dig. Her er 10 bøger, som vil falde i god jord hos enhver fashionista!

blogImage-199

Biografi

12 gode musikbiografier

Musik kan ændre verden. Her kan du læse mere om et lille udsnit af de mest fascinerende musikere i moderne tid. Her har vi nemlig samlet 12 rigtig gode biografier, der aller handler om musikere.

blogImage-200

Krimi

Rækkefølgen på Leif GW Perssons Bäckström serie

Der er netop kommet en ny bog på gaden i den spændende Bäckström serie af Leif GW Persson! Med den nye krimi, KAN MAN DØ TO GANGE?, tæller serien nu fire bøger. Læs mere om serien her.

blogImage-194

Kreativitet & Mindfulness

Kreativitet og mindfulness til sommermånederne

Sluk for mobiltelefonen og fjernsynet og find ind til kreativiteten. Uanset om du vil finde dit indre legebarn frem eller du ønsker at nyde stilheden, kan du med den rette bog og lidt kreativitet komme meget langt.

Side 1 af 7

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display