Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Tid til hygge med PUSLESPIL - spar op til 45% 

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Plusblog

Guides

blogImage-186

Mad & gastronomi

5 gode Low FODMAP bøger

Med Low FODMAP kan du vinke farvel til oppustet og irritabel mave og komme i bedre balance. Kom godt i gang med Low FODMAP diæten med en af disse fem gode Low FODMAP bøger.

blogImage-190

Forfatterfokus

4 gode bøger af Peter Høeg

Peter Høeg rundede 60 år tidligere på ugen, og derfor fejrer vi her hos Plusbog.dk fødselsdag, sådan som vi bedst kan lide det – med bøger! Læs mere om fire af Peter Høegs fantastiske værker her.

blogImage-179

Ungdomsbøger

8 YA anbefalinger til foråret

Der er utroligt mange fantastiske ungdomsbøger at tage fat på. Her har vi samlet otte ungdomsbøger i forskellige genrer, som vi vil anbefale, at du læser dette forår. Se hvad vi anbefaler her.

blogImage-176

Mad & gastronomi

Q&A: Dine livretter "på vegansk"

Få nye livretter eller genfind de gamle med VEGANSKE LIVRETTER, der er beviset på, at man sagtens kan spise lækre karbonader, lasagne og pizza på en grønnere kost! Forfatteren Thomas Erex fortæller mere her.

blogImage-181

Krimi

3 spændende krimier fra udlandet

Læs om tre af forårets bedste krimier lige her, hvor vi har fundet nogle fantastiske krimier af nogle udenlandske krimiforfattere. Læs mere og find din næste krimioplevelse her.

blogImage-174

Krop & Sind

5 gode bøger til løbere

Vil du give dit løb en ekstra dimension? Med de fem bøger vi har samlet her, kan du give dit løb et boost, så det går endnu bedre, når du trækker i løbeskoene. Find en god løbebog her.

blogImage-173

Autofiktion

Ført bag lyset af autofiktion

Delphine de Vigan er kendt for at balancere på et knivskarpt æg mellem virkelighed og fiktion i hendes højt roste bøger. Du kan læse mere om den spændende forfatter og hendes fantastiske autofiktion her.

blogImage-167

Ungdomsbøger

7 bøger til konfirmanden

Står du og mangler en gave til konfirmanden, så er en bog en rigtig god idé. Her kan du finde nogle gode bøger, som konfirmanden i dit liv vil blive glad for. Læs mere her.

blogImage-165

Have

Tilbring foråret i haven

Nu er det ved at være tid til at komme ud i haven og nusse, pleje og måske så lidt grønt. Her har vi samlet en række havebøger til dig, som gerne vil i gang i haven – så krydser vi fingre for, at vejret snart er med os.

blogImage-156

Spil

9 sjove brætspil for hele familien

Påsken står for døren, og for rigtig mange betyder det hygge med familie og venner. Derfor har vi lavet en liste over de sjoveste familiespil og brætspil, som hele familien vil elske at spille.

blogImage-152

Forfatterfokus

Kender du Tove Alsterdals fantastiske krimier?

Kom tættere på Tove Alsterdal og hendes fænomenale krimier her. Tove Asterdal skriver krimier, der er fyldt med spænding, og som er rost for både at være både velskrevet og godt konstrueret.

blogImage-151

Forfatterfokus

Rækkefølgen på Jo Nesbøs bøger

Den 11. bog i serien om Harry Hole er netop udkommet, og med hele 11 bøger i en serie, kan det godt være lidt svært at holde styr på rækkefølgen. Her har vi her lavet en liste, så du kan holde styr på Jo Nesbøs krimier.

Side 1 af 5

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display