FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Guides

blogImage-387

Rækkefølge

Rækkefølgen på Jesper Steins bøger

Prisvindende og anmelderroste Jesper Stein er aktuel med seneste spændende bind i serien om Axel Steen. Har du ikke været med fra starten, kan du her få et overblik over seriens rækkefølge.

blogImage-390

Rækkefølge

Rækkefølgen på Arne Dahls bøger

Arne Dahl har igennem serierne om A-gruppen, Opcop-gruppen og senest i serien med Sam Berger & Molly Blom sikret sig international krimistjernestatus og hans bøger er da også oversat til over 30 forskellige sprog.

blogImage-388

Rækkefølge

Rækkefølgen på Frederik Backmans bøger

Frederik Backman (f. 1981) er blevet en temmelig populær forfatter, i både hjemlandet Sverige og rundt om i verdenen, f.eks. er bogen ”En mand der hedder Ove”, udgivet i over 20 lande og er blevet rigtig godt modtaget.

blogImage-389

Rækkefølge

Rækkefølgen på Jens Henrik Jensens bøger

Jens Henrik Jensen (f. 1963, Horsens) er måske Danmarksmester i trilogiens kunst, han er i hvert fald manden bag hele 3 anmelderroste trilogier. Kan du vælge hvilken, der er bedst?

blogImage-396

Rækkefølge

Rækkefølgen på Jonas Jonassons bøger

Jonas Jonasson (f. 1961) er journalist men valgte efter 20 år i faget at lægge sit liv om. Han solgte alt, hvad han ejede, og flyttede til Schweiz, med udsigt over Luganosøen og lagde her sidste hånd på sin debutroman.

blogImage-386

Rækkefølge

Rækkefølgen på Julie Hastrups bøger

Den anmelderroste, og bejler til den danske krimitrone, Julie Hastrup, er aktuel med nyeste bind i serien om Rebekka Holm. Om Julie Hastrup endnu engang har overgået sig selv, er op til dig, kære læser, at vurdere.

blogImage-384

Rækkefølge

Rækkefølgen på Sara Blædels bøger

Kniber det for dig at finde rundt i rækkefølgen på Sara Blædels bøger, så har vi her en lille guide der kan hjælpe dig samt give dig et overblik over krimidronningens spændende bøger.

blogImage-378

Rækkefølge

Rækkefølgen på Inger Wolfs bøger

Den anmelderroste danske krimiforfatter Inger Wolf kommer nu med 3. og sidste bog i trilogien om psykiateren Christian Falk. Her kommer et overblik over rækkefølgen på bøgerne, til hjælp for dig, som læser.

blogImage-377

Rækkefølge

Rækkefølgen på Øbro og Tornbjergs bøger

Øbro & Tornbjerg er netop nu udkommet med ”De ustraffede”, som er 6. bog i serien om kriminalpsykolog Katrine Wraa. Serien tæller nu 6 udgivelser, og vi har lavet en liste så du nemt kan få et overblik over rækkefølgen.

blogImage-376

Guides

Efterårets anbefalinger

Efteråret er højsæson for nye udgivelser i bogbranchen, og efteråret 2018 er ingen undtagelse. Jeg har udvalgt de bedste bøger til jer og har købt dem stort ind, så vi kan sælge dem billigt til jer.

blogImage-373

Skolestart

Skolen kalder - vi hjælper dig

Ferietiden er snart forbi, og hverdagen melder sig igen. For mange af os er hverdagen lig med skolebørn, madpakker, lektier, fritidsaktiviteter og meget mere. Vi hjælper dig med at blive klar til skolestart.

blogImage-366

Bloggeranmeldelse

Bogfriisen anbefaler 5 bøger til stranden

Solen skinner allerede, badevandstemperaturen stiger, og hvad er bedre end at læse en god bog i strandkanten? Her giver den dygtige bog-blogger, Tina Friis fra Bogfriisen.dk, dig 5 bøger som hun har med på strandturen.

Side 1 af 11

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display