Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Køb dine STUDIEBØGER her!

Bliv Plusmedlem og spar op til 90% på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Guides

blogImage-260

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 39

Så er det igen blevet tid til Ugens Top 3! I denne uge har vi fundet tre fantastiske bøger frem til jer blandt vores krimi og spændingsromaner – en svensk, en dansk og en amerikansk. Læs mere her.

blogImage-257

Ungdomsbøger

Twilight sagaen – den paranomale romance der tog verden med storm

Stephenie Meyer tog hele verden med storm med Twilight sagaen, om en romance mellem teenagepigen Balla Swan og vampyren Edward Cullen. Læs mere om den populære ungdomsserie her.

blogImage-254

Anbefalinger

Ugens top 3: Uge 38

Ugens top tre er en god blanding for store og små. Denne uge står den på en svensk krimi, en storslået historisk roman og en børnebog i en populær, dansk serie. Læs mere her.  

blogImage-251

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 37

Her finder du denne uges top 3 anbefalinger. Denne uge byder på lidt af hvert – en kogebog, en spændingsroman og en bog som bevæger sig mellem det filosofiske og livsstil.

blogImage-246

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 36

For at guide dig til den bedste læseoplevelse har vi her samlet tre fantastiske bøger, som vi vil anbefale til enhver, som står og mangler lidt læsestof. Læs mere om bøgerne, som vi har udvalgt til uge 36, her.

blogImage-239

Børnebøger

Godnatlæsning: Her er 8 af de bedste bøger

Godnatlæsning er et aftenritual som både børn og voksne værdsætter. Det skaber trygge rammer, en god rutine, og så er det en fantastisk måde at være sammen på. Vi har samlet otte af de bedste bøger til godnatlæsning her.

blogImage-237

Bøger til mænd

7 af årets bedste bøger til mænd

Hvis du står og mangler en god bog her til sensommeren eller til det kommende efterår, har vi her samlet syv af årets bedste mandebøger. Få inspiration til din næste læseoplevelse her.

blogImage-236

Mad & gastronomi

6 gode råd til madpakken

Mangler du inspiration til madpakken? Du er ikke den eneste – derfor har vi her samlet seks gode råd til, hvordan du gør madpakken mere indbydende og spændende! Læs mere her.

blogImage-235

Børn

Klar, parat, skolestart

Bliv klar til skolestart med hjælp fra Plusbog.dk. Her hos Plusbog.dk har vi alt til skolestart – lige fra STAEDLER produkter til skolestartsbøger, så I kan blive skolestart parat!  

blogImage-233

Rejse

Rejsen går til Europa: Find inspiration i rejsebøgerne

Med Politikens rejsebøger har generationer af danskere fået gode råd og tips til deres ferier. Hvis du i din næste ferie rejser til et sted i Europa, kan du med garanti finde én TUREN GÅR TIL, som passer til din ferie.

blogImage-225

Krimi

Rækkefølgen på The Golden Edition af Lars Kjædegaard

Her kan du læse mere om Lars Kjædegaards krimiserie The Golden Edition. Læs meget mere om de 10 bøger, som er en del af den serie af fantastiske krimier, Lars Kjædegaard skrev, inden Hvid og Belling!

blogImage-221

E-bøger

Tank op med billige e-bøger til ferien

Nu er det blevet sommerferie tid, og uanset om du ikke har fået købt læsestof til din ferie, eller hvis der ikke er mere plads i kufferten, så er e-bøger altid en god løsning!

Side 1 af 7

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display