Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Livet som bogelsker

blogImage-375

DBBA

Danish Book Blog Award 2018

Danish Book Blog Award 2018 skal uddeles, men hvem skal vinde prisen? Det spørgsmål, vil vi gerne have din hjælp til at besvare. Hvem mener du skal nomineres, som årets bogblogger i Danmark?

blogImage-220

Citater

7 vidunderlige citater om bøger

Her har vi samlet syv vidunderlige citater om bøger og læsning fra nogle rigtig populære forfattere. Vi er vilde med bogcitater og er enige i dem, som vi har fundet frem her. Er du?

blogImage-198

Læseleg

Sommerlæseleg

Nu er det blevet tid til Plusbog.dks sommerlæseleg! Tag udfordringen op og vær med til at læse 10 bøger denne sommer udvalgt på en helt speciel måde. Læs mere om sommerlæselegen her.

blogImage-162

Readathon

Er du klar til Readathon?

Så er tiden ved at være over os. Bogelskere laver bogstakke om igen og igen og køber snacks i lange baner. Det er tid til årets første readathon. Den vilde læsning går i gang lørdag den 29. april – skal du være med?

blogImage-149

Livet som læser

6 råd til at kurere din book hangover

Her kan du få nogle fif til, hvordan du slipper ud af din book hangovers kløer. Vi samlet 6 gode råd til, hvordan du kan komme i gang med at læse igen, når du er blevet ramt af en book hangover.

blogImage-138

Livet som læser

12 ting læsere ved er sande

I livet som bogelsker er der bare nogle sandheder, som man før eller siden støder på. Når først du har begivet dig ind i bøgernes forunderlige verden, vil du nok kunne genkende nogle af disse sandheder.

blogImage-125

Livet som læser

Danskernes læsevaner

Stig Hjarvard ved Københavns Universitet har lavet en undersøgelse om danskernes smag for litteratur, som har gjort os klogere på danskernes læsevaner. Her kan du læse mere om danskernes læsevaner.

blogImage-112

Citater

6 citater af C. S. Lewis læsere vil elske

Du kender måske allerede C. S. Lewis for hans fantastiske Narnia bøger, men vidste du, at han selv havde et stort læse-hjerte? Her kan du læse seks C. S. Lewis citater om at læse, som mange vil kunne se sig selv i.

blogImage-78

Krop & sind

Derfor får du det bedre af at læse

Har du svært ved at finde tid til at læse de bøger, som du egentlig gerne ville læse? Der er faktisk en god – helbredsmæssig – grund til at læse flere bøger. Læs her om alt det positive bøger kan gøre ved sindet.

blogImage-73

Kreativitet & Mindfulness

Slap af med smukke malebøger

Frem med tuscher og farveblyanter! Vi skal nemlig alle sammen hygge med malebøger – både børn og voksne. En ny dejlig trend er kommet snigende de seneste år: Vidunderlige tegne- og malebøger i smuk og lækker indbinding.

blogImage-63

De Gyldne Laurbær

De Gyldne Laurbær: Boghandlernes hæderspris

Uddelingen af De Gyldne Laurbær er lige om hjørnet. Men hvad er De Gyldne Laurbær, og hvilken historie knytter der sig til prisen? Vi har set nærmere på den litterære hæderspris og giver dig her et historisk overblik.

blogImage-62

Livet som læser

Ting man ikke kan undgå som læser

Der er nogle ting som er uundgåelige for en læser. Her har vi samlet nogle af de ting, som vi alle kommer ud for, men som vi ville ønske ikke skete. Der er bare nogle ting, som man ikke kan undgå som læser.

Side 1 af 2

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display