SE ALLE DE VILDE BLACK WEEK TILBUD - FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Forfatterstemmer

blogImage-395

Q&A, Forfatterstemmer

Q & A med Ian McGuire

Nordhavet er en spændende og barsk bog om en morder på en hvalfanger. En bog som også giver et indfølt billede af menneskets kamp mod naturen. Forfatteren er Ian McGuire, som her fortæller om bogen:

blogImage-392

Spørgsmål & svar

Q & A med Grevinde Alexandra

Idag udkommer Grevinde Alexandras bog 'Mit lykkelige land', som hun har skrevet i samarbejde med Rikke Hyldgaard. Bogen er Grevinde Alexandras personlige fortælling om den danske lykke.

blogImage-385

Forfatter anbefaling

Inger Wolf anbefaler

Inger Wolf, forfatter af En djævelsk plan og september måneds forfatter hos Plusbog, anbefaler i bloggen 3 bøger som hun glæder sig til at læse i efteråret.

blogImage-379

Spørgsmål & svar

Q & A med Arne Dahl

Kom tæt på Arne Dahl og hans skriveproces i serien om detektiverne Sam Berger og Molly Blom. Den nyeste bog hedder Midtvand og er netop udkommet. Det er 3.bog i den spændingsfyldte krimiserien.

blogImage-359

Forfatterstemmer

Cana Buttenschøn: Om at blive mor for første gang

I dag deler jordemoder og blogger, Cana Buttenschøn nogle af hendes tanker fra den første tid i moderrollen - både de lykkelige og svære. Erfaringerne har inspireret hende til at skrive en "bibel" til førstegangsmødre.

blogImage-338

Forfatterinterview

Torkil Damhaug - om hans nye krimi, Glashjerte

D.27. feb. udkommer den norske krimiforfatter Torkil Damhaugs nye roman: Glashjerte. Vi bringer her et interview, med forfatteren, som er uddannet læge, og kendt for at skrive krimier med uhyggelige universer

blogImage-290

Young Adult

Sarah Engell om YA-romanen VALGET

Her kan du læse Sarah Engells gæsteindlæg, hvor hun fortæller om sin nye YA-roman VALGET. Sarah Engell fortæller her om, hvordan bogen tager etiske spørgsmål og store emner op, og hvorfor netop YA er velegnet til dette.

blogImage-253

Forfatterfokus

Kom tættere på Gabriella Ullberg Westin

Gabriella Ullberg Westin er aktuel med FIKSEREN, tredje bog i serien om mordene i Hudiksvall. Her kan du læse mere om hendes start som forfatter med uventet hjælp fra Mari Jungstedt. 

blogImage-250

Forfatterindlæg

Arbejdsmetoder

Her fortæller Steffen Jacobsen, der netop nu er aktuel med bogen DA JEG BLEV DØDEN, om sine arbejdsmetoder. Læs Steffen Jacobsens indlæg og kom tættere på livet som forfatter.

blogImage-249

Forfatterindlæg

Kasper Hoffs tankeeksperiment

Her fortæller forfatteren Kasper Hoff mere om sin debut som voksenforfatter, RYGTET OM HENDES DØD. Læs mere om bogen, som forfatteren selv kalder et tankeeksperiment her.

blogImage-232

Forfatterindlæg

Anders Johansen del 6 - Alder

I Anders Johansen sjette - og sidste - indlæg i serien, fortæller han om, hvordan det et skrive til en målgruppe der er et halvt århundrede yngre end ham selv. Læs med her.

blogImage-231

Forfatterindlæg

Anders Johansen del 5 - En bog bliver til

I sit femte indlæg om livet som forfatter fortæller Anders Johansen om hvordan frøet til en ide bliver sået, spirer og vokser sig til en bog. Læs mere om vejen fra idé til virkelig i indlægget her.

Side 1 af 4

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display