FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

M

blogImage-398

Månedens forfatter nov. 2018

Månedens forfatter: Jesper Stein

Jesper Stein er kåret til månedens forfatter i november måned på baggrund af hans hardcore krimier med Axel Steen i hovedrollen.

blogImage-397

Årets Forfatter 2018

Årets forfatter 2018: Anne Mette Hancock

Fredag aften til bogforum modtog Anne Mette Hancock prisen som Årets Forfatter. Den fornemmepris Danish Book Blog Award gik til Mette Sofie Kirkedal, der står bag bogoplevelsen.dk

blogImage-394

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Hella Joof

Hella Joof er en dansk skuespiller, filminstruktør og komiker, men hun er også en fantastisk forfatter der forstår at formidle vores hverdagssituationer til noget underholdende.

blogImage-381

Månedens forfatter sept. 2018

Månedens forfatter: Inger Wolf

Månedens forfatter Inger Wolf debuterede som forfatter i 2000 med romanen Sidespring. Hun fik sit gennembrud i 2006 med kriminalromanen Sort sensommer, og Inger har siden hen skrevet flere spændende krimier!

blogImage-374

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Søren Sveistrup

Månedens forfatter Søren Sveistrup blev verdensberømt med tv-serien Forbrydelsen. Hvis du var vild med Forbrydelsen, så bliver du nødt til at læse den fantastiske bog, "Kastanjemanden".

blogImage-372

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Anna Ekberg

Månedens forfatter i juli er kendt for sine spændingsfyldte kriminalromaner. Månedens forfatter er et pseudonym for de to bestsellerforfattere Anders Klarlund og Jacob Weinreich.

blogImage-369

Månedens forfatter juni 2018

Månedens forfatter: Anne Mette Hancock

Juni måned er startet med skræmmende god krimi. Anne Mette Hancock tager igen læserne med storm med sin nye bog Mercedes-snittet. Derfor er det helt naturligt, at hun er månedens forfatter hos Plusbog.dk

blogImage-361

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Renée Toft Simonsen

Plusbog kårer Renée Toft Simonsen som månedens forfatter her i maj måned. Renée er aktuel med bogen 'Jeg er f*cking hot!'. I dette indlæg fortæller Mia om sin begejstring for Renée Toft Simonsens nyeste udgivelse.

blogImage-352

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Hanne -Vibeke Holst

Plusbog.dk kårer Hanne-Vibeke Holst som månedens forfatter i april 2018. Her kan du læse mere om, hvordan Hanne-Vibeke Holsts samfundsrelevante forfatterskab ligger til grund for udnævnelsen.

blogImage-348

Månedens forfatter

Sara Omar er månedens forfatter

Månedens forfatter er for marts måned er Sara Omar. Hos Plusbog.dk vil vi gerne anerkende Sara Omars mod med udgivelsen af Dødevaskren, som beskriver kvinders vilkår under Saddam Husseins regime.

blogImage-341

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Leonora Christina Skov

Plusbog.dk kårer Leonora Christina Skov som månedens forfatter i februar 2018. Her kan du læse mere om, hvordan Leonora Christina Skovs stærke forfatterskab ligger til grund for udnævnelsen.

blogImage-328

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Michael Katz Krefeld

Vi starter 2018 ud med at kåre en af Danmarks absolut bedste krimiforfattere som Månedens forfatter. Det er nemlig Michael Katz Krefeld, der er Månedens forfatter i januar!

Side 1 af 2

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display