Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 49kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Månedens forfatter

blogImage-341

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Leonora Christina Skov

Plusbog.dk kårer Leonora Christina Skov som månedens forfatter i februar 2018. Her kan du læse mere om, hvordan Leonora Christina Skovs stærke forfatterskab ligger til grund for udnævnelsen.

blogImage-328

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Michael Katz Krefeld

Vi starter 2018 ud med at kåre en af Danmarks absolut bedste krimiforfattere som Månedens forfatter. Det er nemlig Michael Katz Krefeld, der er Månedens forfatter i januar!

blogImage-318

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Sara Blædel

Månedens forfatter i december 2017 er Sara Blædel, der har givet danske læsere fantastiske krimier i verdensklasse. Sara Blædel er netop tilbage med den spændende ILKAS ARV. Læs mere om udnævnelsen her.

blogImage-289

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Hella Joof

Månedens forfatter i november er ingen ringere end Hella Joof! Hella Joof tog Danmark med storm med PAPMACHE-REGELEN, og nu er hun klar igen med BÅVEN OM GUD. Læs mere om hvorfor valget faldt på Hella Joof her. 

blogImage-264

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Svend Brinkmann

Månedens forfatter i oktober er den højaktuelle Svend Brinkmann. Med den nyeste bog GÅ GLIP tager Svend Brinkmann endnu engang fat i danskernes tilværelse og væremåde. Læs mere om valget her.

blogImage-243

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Elsebeth Egholm

Elsebeth Egholm er Månedens forfatter hos Plusbog.dk i september på grund af de forrygende krimier, hun skriver. Elsebeth Egholms nyeste bog JEG FINDER DIG ALTID endnu en fængslende krimi!

blogImage-226

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Katrine Engberg

Månedens forfatter i august er Katrine Engberg, hvis krimier, KROKODILLEVOGTEREN og BLODMÅNE, begge har prydet bestsellerlisten sommeren over. Læs mere om hvorfor Katrine Engberg er Månedens forfatter og om bøgerne her.

blogImage-217

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Lars Kjædegaard

Lars Kjædegaard er månedens forfatter hos Plusbog.dk, fordi han skriver fantastiske spændende og underholdende krimier med et utroligt nærvær – hans bøger er perfekt sommerlæsning!

Side 1 af 1

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display