Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

BOGUDSALG

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Gaveguiden

blogImage-300

Gaveguiden

Gaveguiden til børn 0 – 3 år

Dette er Plusbog.dk’s gaveguide med bøger til børn i alderen 0-3 år. Så det er bøger til de allermindste – og deres forældre, du finder lige her. Læs med og se hvilke tre bøger, vi har fundet frem!

blogImage-301

Gaveguiden

Gaveguiden til gravide

Her i Plusbog.dk’s gaveguide til gravide finder du tre rigtig gode bøger til kommende forældre – og der er både tænkt på mor og far. Se de tre bøger vi har valgt ud til jer her.

blogImage-302

Gaveguiden

Gaveguiden til børn 3 – 6 år

Her finder du vores gaveguide med bøger til nogle af de mindste i familien. Tag med på eventyr og oplev spændende ting, når I læser sammen. Find en god børnebog her i gaveguiden.

blogImage-303

Gaveguiden

Gaveguiden til børn 6 – 10 år

Find gode bøger til de 6 til 10-årige her i Plusbog.dk’s gaveguide! Bøgerne her i gaveguiden er en god blanding af rigtig god underholdning og lærerige bøger. Læs mere her.

blogImage-304

Gaveguiden

Gaveguide til unge 10 – 15 år

Lige her kan du se hvilke bøger, vi har fundet frem i Plusbog.dk’s gaveguide til unge fra 10 til 15 år. Der er lidt af hvert her i vores gaveguide. Få bøgerne præsenteret her.

blogImage-305

Gaveguiden

Gaveguiden unge 15 – 20 år

Denne gaveguider indeholder tre stærke YA titler, som vi varmt anbefaler. Der er rigtig mange gode ungdomsbøger, læs med her, og se de tre fantastiske titler, vi har udvalgt.

blogImage-306

Gaveguiden

Gaveguiden til kvinder 20 – 35 år

I Plusbog.dk’s gavegiude til kvinder over 20 finder du en god blanding af romantik og mysterium. Find en rigtig god bog her i guiden, så er den næste læseoplevelse i hus.

blogImage-307

Gaveguiden

Gaveguiden til kvinder 35+

Her kan du se Plusbog.dk’s Gaveguide til kvinder over de 35. Bliv inspireret til din næste læseoplevelser her, og se hvilke bøger, vi har fundet frem. Med bøgerne her er den gode underholdning i hus.

blogImage-308

Gaveguiden

Gaveguiden til mænd 20 – 30 år

Her har vi fundet tre gode bøger frem, som vi i denne gaveguide anbefaler til mænd over 20 år. Her er både krimi og spænding og en spændende dansk roman. Se vores Gaveguide til mænd over 20 her.

blogImage-309

Gaveguiden

Gaveguiden til mænd 35+

I gaveguiden til mænd over 35 har vi både gode krimier og en historisk roman til jer. Find ud af hvilke bøger, vi anbefaler her, hvor du kan se de tre udvalgte titler. Her kan du finde en rigtig god læseoplevelse.

blogImage-310

Gaveguiden

Gaveguiden til bøger om sundhed

Her i Plusbog.dk’s gaveguide her vi fundet nogle virkelig gode sundhedsbøger frem. Læs og lær om din kost, din krop og hvordan den ene kan have indflydelse på den anden her.

blogImage-311

Gaveguiden

Gaveguiden til biografier

Elsker du en god biografi? Så bør du kigge i Plusbog.dk’s gaveguide til biografier, hvor vi har fundet tre stærke biografier frem til jer. Læs med her, og bliv inspireret til en god læseoplevelse.

Side 1 af 2

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display