Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Forfatterstemmer

blogImage-392

Spørgsmål & svar

Q & A med Grevinde Alexandra

Idag udkommer Grevinde Alexandras bog 'Mit lykkelige land', som hun har skrevet i samarbejde med Rikke Hyldgaard. Bogen er Grevinde Alexandras personlige fortælling om den danske lykke.

blogImage-379

Spørgsmål & svar

Q & A med Arne Dahl

Kom tæt på Arne Dahl og hans skriveproces i serien om detektiverne Sam Berger og Molly Blom. Den nyeste bog hedder Midtvand og er netop udkommet. Det er 3.bog i den spændingsfyldte krimiserien.

blogImage-359

Forfatterstemmer

Cana Buttenschøn: Om at blive mor for første gang

I dag deler jordemoder og blogger, Cana Buttenschøn nogle af hendes tanker fra den første tid i moderrollen - både de lykkelige og svære. Erfaringerne har inspireret hende til at skrive en "bibel" til førstegangsmødre.

blogImage-83

Forfatterinterview

Nathan Hill i samtale med John Irving

Der sker spændende ting, når to forfattertalenter mødes! I oktober mødtes debutforfatteren Nathan Hill med den litterære gigant John Irving til en snak om Hills satiriske debutroman NIKSEN. Læs med her.

blogImage-18

Forfatterindlæg

Hygge står øverst på ønskelisten

Sigurd Barrett elsker jul! Men hvad er det ved julen, der er så særligt? Læs her, hvorfor hele Danmarks Sigurd Barrett elsker julen, og læs samtidig hans opråb til juletravle forældre.

blogImage-23

Forfatterinterview

Ny krimiserie fra bestsellerforfatteren Arne Dahl

Den svenske krimikonge Arne Dahl er klar med ny spændingsserie. Første bog er SKYGGEZONE, der netop er udkommet på dansk. Læs vores interview med Arne Dahl og bliv klogere på bestsellerforfatterens tanker omkring bogen.

blogImage-30

Forfatterindlæg

Godt jeg aldrig har været mistænkt

Den danske forfatter og journalist Jesper Stein modtog i 2015 boghandlernes pris – De Gyldne Laurbær – for kriminalromanen Aisha. Læs her, hvordan Jesper Stein arbejder med sine krimier.

blogImage-3

Forfatterindlæg

Mord kræver kaffe og lakrids!

Helle Vincentz er aktuel med ny nervepirrende krimi, der har taget anmelderne med storm. Læs her, hvordan bestsellerforfatteren arbejder med sine bøger og sine karakterer.

Side 1 af 1

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display