FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Biografi

blogImage-295

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 46

Denne uge byder på krimi med A.J. Kazinski, en gotisk spændingsroman fra Leif Davidsen og en biografisk roman om en hård barndom. Læs mere om bøgerne i denne uges anbefalinger her.

blogImage-287

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 44

I denne uge byder vores anbefalinger på nyt fra to af danskernes yndlings forfattere og på en royal biografi. Vi bliver virkelig forkælet med gode bøger dette efterår. Læs ugens anbefalinger her.

blogImage-274

Biografi

Den sorte kat i Mosul

Puk Damsgård er tilbage med endnu en fantastisk bog fra et er verdens brændpunkter. Kom tættere på Irak, Mosul og dens indbyggeres liv med DEN SORTE KAT I MOSUL. Læs mere her.

blogImage-275

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 42

For mange er det blevet efterårsferie, og hvis man er heldig betyder det tid til læsning. Her har vi samlet denne uges tre anbefalinger til jer, der gerne vil have lidt læseinspiration.

blogImage-199

Biografi

12 gode musikbiografier

Musik kan ændre verden. Her kan du læse mere om et lille udsnit af de mest fascinerende musikere i moderne tid. Her har vi nemlig samlet 12 rigtig gode biografier, der aller handler om musikere.

blogImage-195

Biografi

Mopper & mig

Mopper & mig er en helt speciel bog. Mopper nåede nemlig at være med til at skrive det meste af bogen sammen med Linse inden sin død. Læs mere om bogen og se en videohilsen fra Linse her.

blogImage-193

Guides

5 fede bøger til far

Ved du ikke, hvad din far skal have til fars dag endnu? Her har vi fundet fem virkelig gode bøger frem fra vores lækre fars dags tilbud. Forkæl din far med en god bog på fars dag!

blogImage-192

Biografi

Forårets bedste biografier

Dette forår har været et sandt mekka for biografielskere. Her har vi samlet nogle af de bedste biografier, som er kommet på gaden dette forår. Se vores liste over nogle af forårets bedste biografier her.

blogImage-173

Autofiktion

Ført bag lyset af autofiktion

Delphine de Vigan er kendt for at balancere på et knivskarpt æg mellem virkelighed og fiktion i hendes højt roste bøger. Du kan læse mere om den spændende forfatter og hendes fantastiske autofiktion her.

blogImage-177

Biografi

Det må ikke blive for rosenrødt

Jacob Wendt Jensen portrætterer Lise Nørgaard i den nye bog, som er en hyldest til en kvinde, for mange er indbegrebet af livsglæde, ukuelighed. Læs mere om den nye Lise Nørgaard biografi her.

blogImage-119

Politik

Politiske biografier der er værd at læse

Der sker meget i politik – både herhjemme og i udlandet. Her kan du læse om nogle af de prominente figurer, der har sat sit præg på politik i Danmark og udlandet. Kom tættere på en række politikere her.

blogImage-66

Sport

Tag med ind i fodboldens verden

Her har vi samlet en række fodboldbøger, som tager dig med behind the scenes i Premier League. Lær meget mere om Engelsk fodbold med en spændende bog og kom tættere på fodboldens verden.

Side 1 af 2

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display