FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Forfatterportræt

blogImage-365

Rækkefølge

Rækkefølgen på Katrine Engbergs Bøger

Katrine Engbergs længeventede Glasvinge er netop udkommet. Da Katrine Engbergs forfatterskab nu tæller 3 udgivelser, har vi lavet en liste. Således, at du kan se hvilken du er nået til.

blogImage-360

Forfatterportræt

Rækkefølgen på Dan Browns bøger

Dan Brown er en af nutidens mest succesfulde forfattere. Han står bag den mytiske serien om Robert Langdon. En serie som startede med Da Vinci Mysteriet og nu tæller fem bind.

blogImage-349

Forfatterportræt

Ord fra en bibliofil anbefaler: Astrid Lindgren bøger - for store og små

Astrid Lindgren er en af tidens mest elskede forfattere. I dette indlæg guider bloggeren 'Ord fra en bibliofil' dig igennem noget af Astrids Lindgrens farverige forfatterskab

blogImage-43

Forfatterportræt

Rækkefølgen på Mari Jungstedts bøger

Mari Jungstedt er en af nordens mest populære krimiforfattere og hun er yderst produktiv. Det Andet Ansight - den 13. bog i Gotland-serien udkommer 1. juni 2018. Læs vores forfatterportræt her.

blogImage-113

Forfatterindlæg

Inger Wolf har opfundet den perfekte mand: Christian Falk

Inger Wolf er aktuel med KRAGEMANDEN, der er bog nummer to i serien om psykiateren Christian Falk. Med hovedpersonen skabte hun den perfekte mand. Læs her, hvordan arbejdet med Christian Falk-serien startede.

blogImage-141

Forfatterportræt

Jo Nesbøs vej mod forfatterdrømmen

Jo Nesbø er en af Nordens største forfattere. I år er det 20 år siden, at vi kunne læse den første bog om Harry Hole, og den 11. bog i krimiserien lander om lidt. Læs mere om Nesbøs vej til at blive forfatter her.

blogImage-140

Forfatterportræt

Jens Henrik Jensens debutroman genudgives

Jens Henrik Jensen er en af vores populære danske forfattere. Her kan du lære mere om hans forfatterskab og om debutromanen, WEINERRINGEN, som bliver genudgivet 20 år efter, den udkom før første gang.

blogImage-137

Forfatterfokus

Ken Folletts succeshistorie

Ken Follett er en af vor tids mest populære forfattere, og hans bøger er elsket af læsere verden over. Som en af de mest populære forfattere i verden har han solgt 130 millioner eksemplarer.

blogImage-83

Forfatterinterview

Nathan Hill i samtale med John Irving

Der sker spændende ting, når to forfattertalenter mødes! I oktober mødtes debutforfatteren Nathan Hill med den litterære gigant John Irving til en snak om Hills satiriske debutroman NIKSEN. Læs med her.

blogImage-87

Forfatterinterview

"De virkelig gode spændingsbøger kan gøre os i stand til at tåle vores egen angst og uro"

Den norske krimi- og spændingsforfatter Torkil Damhaug er aktuel med ny nervepirrende psykologisk thriller. Læs vores forfatterinterview her, og bliv klogere på Torkil Damhaugs skriveproces og hans egne litterære helte.

blogImage-92

Mad & gastronomi

Ny lækker kogebog fra Louisa Lorang

Den karismatiske madskribent og TV-kok Louisa Lorang er aktuel med ny lækker kogebog. Bogen er en samling af lækre og nemme opskrifter, som du kan lave på kun 30 minutter. Læs med her og bliv klogere på den nye bog.

blogImage-80

Forfatterinterview

"De børn som alle voksne folk er meget vrede på"

Thomas Korsgaard er aktuel med debutromanen HVIS DER SKULLE KOMME ET MENNESKE FORBI, der allerede har høstet massiv anerkendelse fra både anmeldere og læsere. Vi har interviewet den unge debutant – læs med her.

Side 1 af 4

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display