FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Jul

blogImage-320

Jul

En Julehilsen

Mia har skrevet en varm julehilsen til alle jer. Her beskriver hun, hvordan hun bruger bøger og læsning til at skabe juleglæde omkring sig og løfter sløret for, hvilke bøger hun selv læser denne jul. 

blogImage-44

Jul

Glædelig jul

Så er den længe ventede dag kommet. Dagen hvor vi finder sammen med familie og venner, tager os tid til at være sammen om et godt måltid og til at give hinanden de gaver, vi håber spreder mest glæde.

blogImage-42

Jul

Hvad får du i julegave i år?

Står der bøger øverst på din ønskeseddel i år? Så er du langt fra den eneste! Læs her, hvilke bøger der har været de mest populære her hos Plusbog.dk – måske ligger en af bøgerne under træet til dig.

blogImage-18

Forfatterindlæg

Hygge står øverst på ønskelisten

Sigurd Barrett elsker jul! Men hvad er det ved julen, der er så særligt? Læs her, hvorfor hele Danmarks Sigurd Barrett elsker julen, og læs samtidig hans opråb til juletravle forældre.

blogImage-20

Jul

Julegaveideer til ham 2016

Det kan være svært at finde en helt rigtige julegave til manden der har alt. Vi hos Plusbog.dk har derfor samlet alle vores bedste bud på boggaver, der vil hitte juleaften.

blogImage-13

Jul

11 gode ideer til at pakke bøger ind, så man ikke kan se, at det er en bog

Få gode ideer til hvordan du kan pakke en bog ind, så bogelskeren i dit liv ikke kan gætte, hvad det er, der ligger under træet! Bliv inspireret til en kreativ bogindpakning her.

blogImage-6

Jul

Kom i julestemning med Plusbog.dk

Der er rigtig mange måder at skabe en god stemning ved juletid. Kom godt i gang med den hyggelige tid med nogle juletips. Det kan godt være svært at vente – bar’ det altså snart var jul!

blogImage-11

Jul

Julebøger til børn

Der findes mange fantastiske julebøger til børn. Her har vi samlet nogle af de julebøger, som vi vil anbefale til børn eller hele familien, så kan julelæsningen godt begynde!

blogImage-12

Jul

De bedste julegaveideer til hende 2016

Plusbog.dk giver dig her en guide til de bedste julegaver til kvinder i alle aldre. Vi har samlet alle vores bedste bud på bøger, der vil gøre lykke juleaften – og der er noget for enhver smag.

blogImage-118

Anbefalinger

5 hyggelige bøger du kan læse i juledagene

Julen står for døren og det betyder for de fleste en kærkommen lejlighed til at slappe af og hygge med familien – eller måske med en god bog. Vi har samlet alle de bedste bøger til juledagene. Læs med her.

blogImage-9

Jul

Julegaveideer til hende 2015

Plusbog.dk giver dig her de bedste bud på julegaven til kvinderne i dit liv: Din hustru, mor, bedstemor, søster. Vi hjælper dig uden om julegavestresset og guider dig til de bedste julegaver!

blogImage-19

Jul

Julegaveideer til mænd 2015

Se vores julegaveguide til gode bøger, du kan give din mand, din far, din bror, din onkel, din bedstefar eller din oldefar i julegave. Plusbog.dk guider dig her til årets 10 bedste boggaver.

Side 1 af 1

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display