FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Nyheder

blogImage-241

Roman

Ny bog fra danskernes nye favorit: Guillaume Musso

Ny bog fra Guillaume Musso, der havde en kæmpe succes herhjemme sidste år med OPKALD FRA EN ENGEL. Nu er Musso klar med endnu en bog, der er klar til at slå benene væk under de danske læsere, CENTRAL PARK.

blogImage-205

Nyheder

Plusbog.dk fylder 7 år!

I dag er det 7 år siden, Plusbog.dk gik i luften, og takket være vores fantastiske medlemmer er Plusbog.dk vokset og vokset. Du kan læse mere om Plusbog.dks første 7 år her.

blogImage-202

Roman

Mød Sveriges moderne Virginia Woolf

Bogen ET BARN AT FØDE blev Kristina Sandbergs store gennembrud. Bogen, der er den første del i en trilogi, er blevet en stor succes i Sverige, og nu er Kristina Sandberg klar til at indtage Danmark.

blogImage-175

Roman

Nyt fra Maren Uthaug!

Maren Uthaugs anden bog HVOR DER ER FUGLE er på gaden nu. HVOR DER ER FUGLE er en slægtsroman fyldt med hemmeligheder og bedrag – men hvem er det i virkeligheden, der bedrager, og hvem bliver bedraget?

blogImage-177

Biografi

Det må ikke blive for rosenrødt

Jacob Wendt Jensen portrætterer Lise Nørgaard i den nye bog, som er en hyldest til en kvinde, for mange er indbegrebet af livsglæde, ukuelighed. Læs mere om den nye Lise Nørgaard biografi her.

blogImage-168

Nyheder

Fejr Verdens Bogdag med Plusbog.dk!

I dag er det Verdens Bogdag, og det fejrer vi naturligvis her hos Plusbog.dk. Vær med til at fejre dagen, der hylder bogen her – for hvis der er en ting, som fortjener en hyldest, er det bogen!

blogImage-150

Dødsfald

Maria Gerhardt er død

Maria Gerhardt, den bogaktuelle forfatter og DJ, døde i går den 16. marts 2017 efter længere tids kræftsygdom. Mindre end en uge inden hendes død kom Maria Gerhardts nye bog Transfervindue på gaden.

blogImage-148

Man Booker Prize

Dorthe Nors med i feltet til Man Booker Prize

De 13 forfattere, der er longlisted til Man Booker Prize 2017, er blevet offentliggjort. I blandt forfatterene på årets longlist kan man blandt andet finde danske Dorthe Nors! Du kan læse mere og se hele listen her.

blogImage-146

Krimi

Den nyeste Chris Carter bog er en kæmpe succes

Den spritnye ottende bog i Chris Carters serie om Robert Hunter er blevet et kæmpe hit. Bogen, der udkom i sidste uge, har ramt førstepladsen på Sunday Times’ bestsellerliste! Lær rækkefølgen på Chris Carters bøger her.

blogImage-87

Forfatterinterview

"De virkelig gode spændingsbøger kan gøre os i stand til at tåle vores egen angst og uro"

Den norske krimi- og spændingsforfatter Torkil Damhaug er aktuel med ny nervepirrende psykologisk thriller. Læs vores forfatterinterview her, og bliv klogere på Torkil Damhaugs skriveproces og hans egne litterære helte.

blogImage-65

Anbefalinger

De 10 bedste, nye krimier du skal læse i starten af 2017

2017 byder på en masse spændende, rædselsvækkende og medrivende nye titler! Vi har samlet alle de bedste krimier, der udkommer i starten af 2017. Glæd dig til nye titler fra både garvede mestre og lovende debutanter.

blogImage-56

Anden Verdenskrig

Anden Verdenskrig i litteraturen

Nu udkommer den stærke Holocaust-roman MISCHLING på dansk. Vi stiller skarpt på den moderne litteraturs skildring af krigens rædsler, og vi ser nærmere på, hvorfor krigen igen er blevet et aktuelt emne i litteraturen.

Side 1 af 2

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display