Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Tid til hygge med PUSLESPIL - spar op til 45% 

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Plusblog

Forfatterfokus

blogImage-190

Forfatterfokus

4 gode bøger af Peter Høeg

Peter Høeg rundede 60 år tidligere på ugen, og derfor fejrer vi her hos Plusbog.dk fødselsdag, sådan som vi bedst kan lide det – med bøger! Læs mere om fire af Peter Høegs fantastiske værker her.

blogImage-178

Krimi

Ny bog fra Anna Ekberg

Her kan du læse mere om den anden Anna Ekberg kærlighedskrimi, der hedder KÆRLIGHED FOR VOKSNE, og lære mere om Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreichs skabelse af Anna Ekberg.

blogImage-164

Forfatterinterview

Interview med Roslund & Thunberg

Forfatterparret Roslund & Thunberg er aktuelle med deres anden bog, spændingsromanen EN BROR AT DØ FOR. Her kan du komme tættere på forfatterparret, lære mere om dem, deres samarbejde og bøgerne.

blogImage-157

Forfatterinterview

Interview med Thomas Clemen

"Jeg forestillede mig et slagsmål mellem en kvinde og en mand med skumle intentioner. Jeg forelskede mig i idéen om en kvinde, der slog igen og ikke længere ville være et offer. Idéen om Sif blev født."

blogImage-152

Forfatterfokus

Kender du Tove Alsterdals fantastiske krimier?

Kom tættere på Tove Alsterdal og hendes fænomenale krimier her. Tove Asterdal skriver krimier, der er fyldt med spænding, og som er rost for både at være både velskrevet og godt konstrueret.

blogImage-151

Forfatterfokus

Rækkefølgen på Jo Nesbøs bøger

Den 11. bog i serien om Harry Hole er netop udkommet, og med hele 11 bøger i en serie, kan det godt være lidt svært at holde styr på rækkefølgen. Her har vi her lavet en liste, så du kan holde styr på Jo Nesbøs krimier.

blogImage-154

Forfatterinterview

Interview med Julie Hastrup

Julie Hastrup om sin nyeste bog og hovedpersonen Rebekka Holm. Kom tættere på krimiforfatteren Julie Hastrup her, hvor hun fortæller om Mirakelmanden, som udkommer den 30. marts.

blogImage-141

Forfatterportræt

Jo Nesbøs vej mod forfatterdrømmen

Jo Nesbø er en af Nordens største forfattere. I år er det 20 år siden, at vi kunne læse den første bog om Harry Hole, og den 11. bog i krimiserien lander om lidt. Læs mere om Nesbøs vej til at blive forfatter her.

blogImage-147

Forfatterinterview

Louisa Lorang om at lave opskrifter til bøger og mad på TV

Louisa Lorang er aktuel med en ny kogebog, hvor hun gør det nemt, sundt og billigt, at lave lækker mad. Her kan du læse et interview med hende og komme lidt tættere på den populære kok.

blogImage-144

Forfatterfokus

Rækkefølgen på Viveca Stens Sandhamn serie

Den ottende bog i Viveca Stens fantastiske krimiserie udkommer i denne uge, og her kan du se rækkefølgen på denne gribende serie fra en af Sveriges populære krimiforfattere.

blogImage-140

Forfatterportræt

Jens Henrik Jensens debutroman genudgives

Jens Henrik Jensen er en af vores populære danske forfattere. Her kan du lære mere om hans forfatterskab og om debutromanen, WEINERRINGEN, som bliver genudgivet 20 år efter, den udkom før første gang.

blogImage-139

Krimi

Glæd dig til den nye Harry Hole krimi fra Jo Nesbø

Jo Nesbøs længeventede 11. roman i krimiserien om Harry Hole TØRST er på trapperne. Varm om til endnu en krimi roman af Nordens mest populære krimiserier, i år fejrer vi nemlig 20 år med Harry Hole.

Side 1 af 4

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display