Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Køb dine STUDIEBØGER her!

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Plusblog

Forfatterfokus

blogImage-223

Kærlighed

Jane Austen - 200 år senere

I dag er det præcis 200 år siden, en af Englands mest populære forfattere – Jane Austen – døde. Det har vi valgt at markere med et indlæg om forfatteren, der blandt andet gav os STOLTHED OG FORDOM.

blogImage-219

Krimi

Rækkefølgen på Hvid og Belling

Er du også vild med Lars Kjædegaards krimier? Her kan du se rækkefølgen på bøgerne i den spændende serie om drabsefterforskerne Anita Hvid og Thor Belling! Læs mere om bøgerne i serien her.

blogImage-206

Krimi

Ny bog i serien om Axel Steen

PAPA er den nyeste bog fra Jesper Stein, og det er den femte bog i den populære serie om politimanden Axel Steen. Læs mere om den nye bog og lær rækkefølgen på serien at kende her.

blogImage-200

Krimi

Rækkefølgen på Leif GW Perssons Bäckström serie

Der er netop kommet en ny bog på gaden i den spændende Bäckström serie af Leif GW Persson! Med den nye krimi, KAN MAN DØ TO GANGE?, tæller serien nu fire bøger. Læs mere om serien her.

blogImage-190

Forfatterfokus

4 gode bøger af Peter Høeg

Peter Høeg rundede 60 år tidligere på ugen, og derfor fejrer vi her hos Plusbog.dk fødselsdag, sådan som vi bedst kan lide det – med bøger! Læs mere om fire af Peter Høegs fantastiske værker her.

blogImage-178

Krimi

Ny bog fra Anna Ekberg

Her kan du læse mere om den anden Anna Ekberg kærlighedskrimi, der hedder KÆRLIGHED FOR VOKSNE, og lære mere om Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreichs skabelse af Anna Ekberg.

blogImage-164

Forfatterinterview

Interview med Roslund & Thunberg

Forfatterparret Roslund & Thunberg er aktuelle med deres anden bog, spændingsromanen EN BROR AT DØ FOR. Her kan du komme tættere på forfatterparret, lære mere om dem, deres samarbejde og bøgerne.

blogImage-157

Forfatterinterview

Interview med Thomas Clemen

"Jeg forestillede mig et slagsmål mellem en kvinde og en mand med skumle intentioner. Jeg forelskede mig i idéen om en kvinde, der slog igen og ikke længere ville være et offer. Idéen om Sif blev født."

blogImage-152

Forfatterfokus

Kender du Tove Alsterdals fantastiske krimier?

Kom tættere på Tove Alsterdal og hendes fænomenale krimier her. Tove Asterdal skriver krimier, der er fyldt med spænding, og som er rost for både at være både velskrevet og godt konstrueret.

blogImage-151

Forfatterfokus

Rækkefølgen på Jo Nesbøs bøger

Den 11. bog i serien om Harry Hole er netop udkommet, og med hele 11 bøger i en serie, kan det godt være lidt svært at holde styr på rækkefølgen. Her har vi her lavet en liste, så du kan holde styr på Jo Nesbøs krimier.

blogImage-154

Forfatterinterview

Interview med Julie Hastrup

Julie Hastrup om sin nyeste bog og hovedpersonen Rebekka Holm. Kom tættere på krimiforfatteren Julie Hastrup her, hvor hun fortæller om Mirakelmanden, som udkommer den 30. marts.

blogImage-141

Forfatterportræt

Jo Nesbøs vej mod forfatterdrømmen

Jo Nesbø er en af Nordens største forfattere. I år er det 20 år siden, at vi kunne læse den første bog om Harry Hole, og den 11. bog i krimiserien lander om lidt. Læs mere om Nesbøs vej til at blive forfatter her.

Side 1 af 4

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display