Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Tid til hygge med PUSLESPIL - spar op til 45% 

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Plusblog

Livsstil

blogImage-171

Krop & Sind

Er du en digital junkie?

Rækker du ud efter mobiltelefonen, idet du vågner? Og sover du med iPhonen ved siden af dig? Så er du måske en digital junkie. Den danske læge Imran Rashid hjælper digitale junkier og dem, der er i farezonen med SLUK.

blogImage-92

Mad & gastronomi

Ny lækker kogebog fra Louisa Lorang

Den karismatiske madskribent og TV-kok Louisa Lorang er aktuel med ny lækker kogebog. Bogen er en samling af lækre og nemme opskrifter, som du kan lave på kun 30 minutter. Læs med her og bliv klogere på den nye bog.

blogImage-78

Krop & sind

Derfor får du det bedre af at læse

Har du svært ved at finde tid til at læse de bøger, som du egentlig gerne ville læse? Der er faktisk en god – helbredsmæssig – grund til at læse flere bøger. Læs her om alt det positive bøger kan gøre ved sindet.

blogImage-70

Krop & sind

De 5 ting døende fortryder mest

DE 5 TING DØENDE FORTRYDER MEST af Bronnie Ware har inspireret tusindvis af mennesker til at kigge nærmere på hvordan, de lever deres liv. Nu udkommer den internationalt bestseller på dansk.

blogImage-73

Kreativitet & mindfullness

Slap af med smukke malebøger

Frem med tuscher og farveblyanter! Vi skal nemlig alle sammen hygge med malebøger – både børn og voksne. En ny dejlig trend er kommet snigende de seneste år: Vidunderlige tegne- og malebøger i smuk og lækker indbinding.

blogImage-64

Forfatterindlæg

Sense – slank med fornuft

Suzy Wengel er kvinden bag det populære slankekoncept SENSE. Her spiser du simpel, velsmagende og helt almindelig mad med din sunde fornuft som madvægt. Læs Suzy Wengels egen historie her.

blogImage-38

Træning & livsstil

Nytårsforsæt – Sundhedsbøger til det nye år

Find inspiration til at komme i mål med dine nytårsforsæt med de nyeste bøger om sundhed, træning og kost, så kan du starte 2017 på en god måde og bliv klar til hvad end året har at byde på.

blogImage-47

Træning & livsstil

To nye bøger fra træningseksperten Anne Bech

Anne Bech er en af Danmarks mest populære fitness-eksperter, og hun er forfatteren bag nogle af de bedst sælgende træningsbøger i Danmark. Nu er hun aktuel med intet mindre end to nye bøger ­– begge udkommer i dag.

blogImage-53

Træning & livsstil

Ny bog af Suzy Wengel – kvinden bag konceptet Sense

Suzy Wengel er kvinden bag slankekonceptet og livsfilosofien Sense, og hun er netop nu aktuel med endnu en bog med opskrifter på lækre og smagfulde retter. Læs med her og lær mere om Sense og om kvinden bag.

blogImage-122

Kreativitet & mindfullness

Bøger til de kreative sjæle

Mangler du inspiration til dit næste kreative projekt? Eller ønsker du at glæde en du holde af med en kreativ bog. Læs med her, hvor vi har samlet de dejlige bøger til kreative sjæle, hvor kun fantasien sætter grænser.

blogImage-116

Forfatterindlæg

Ny bog sætter fokus på singlelivet

Er du på konstant jagt efter en livsledsager? Single-journalist Pia Damsgaard Bach har skrevet bogen ELSKER MIG FOR EVIGT – der giver opskriften på et lykkeligt liv som single. Læs hendes indlæg her.

blogImage-121

Mad & gastronomi

Ny kogebog samler 160 klassiske danske mormorretter

I kogebogen STEGT FLÆSK MED PERSILLESOVS tager Trine Gregorius fat på det traditionelle danske køkken. Læs meget mere om den nye kogebog her, hvor du desuden får en lækker opskrift fra bogen.

Side 1 af 2

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display