Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Køb dine STUDIEBØGER her!

Bliv Plusmedlem og spar op til 90% på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Livsstil

blogImage-251

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 37

Her finder du denne uges top 3 anbefalinger. Denne uge byder på lidt af hvert – en kogebog, en spændingsroman og en bog som bevæger sig mellem det filosofiske og livsstil.

blogImage-204

Livsstil

Få en uforglemmelig sommer med Sif Orellana

Få masser af gode råd til at gøre sommeren helt fantastisk af Sif Orellana! Med udgangspunkt i de fantastiske bøger giver Sif Orellana her fif og råd til, hvordan I får en uforglemmelig sommer!

blogImage-203

Anbefalinger

10 bøger til fashionistaen

Elsker du både mode og bøger? Så er modebøger fra de smukke coffee table books til de interessante selvbiografier med garanti noget for dig. Her er 10 bøger, som vil falde i god jord hos enhver fashionista!

blogImage-171

Krop & Sind

Er du en digital junkie?

Rækker du ud efter mobiltelefonen, idet du vågner? Og sover du med iPhonen ved siden af dig? Så er du måske en digital junkie. Den danske læge Imran Rashid hjælper digitale junkier og dem, der er i farezonen med SLUK.

blogImage-92

Mad & gastronomi

Ny lækker kogebog fra Louisa Lorang

Den karismatiske madskribent og TV-kok Louisa Lorang er aktuel med ny lækker kogebog. Bogen er en samling af lækre og nemme opskrifter, som du kan lave på kun 30 minutter. Læs med her og bliv klogere på den nye bog.

blogImage-78

Krop & sind

Derfor får du det bedre af at læse

Har du svært ved at finde tid til at læse de bøger, som du egentlig gerne ville læse? Der er faktisk en god – helbredsmæssig – grund til at læse flere bøger. Læs her om alt det positive bøger kan gøre ved sindet.

blogImage-70

Krop & sind

De 5 ting døende fortryder mest

DE 5 TING DØENDE FORTRYDER MEST af Bronnie Ware har inspireret tusindvis af mennesker til at kigge nærmere på hvordan, de lever deres liv. Nu udkommer den internationalt bestseller på dansk.

blogImage-73

Kreativitet & Mindfulness

Slap af med smukke malebøger

Frem med tuscher og farveblyanter! Vi skal nemlig alle sammen hygge med malebøger – både børn og voksne. En ny dejlig trend er kommet snigende de seneste år: Vidunderlige tegne- og malebøger i smuk og lækker indbinding.

blogImage-53

Træning & livsstil

Ny bog af Suzy Wengel – kvinden bag konceptet Sense

Suzy Wengel er kvinden bag slankekonceptet og livsfilosofien Sense, og hun er netop nu aktuel med endnu en bog med opskrifter på lækre og smagfulde retter. Læs med her og lær mere om Sense og om kvinden bag.

blogImage-64

Forfatterindlæg

Sense – slank med fornuft

Suzy Wengel er kvinden bag det populære slankekoncept SENSE. Her spiser du simpel, velsmagende og helt almindelig mad med din sunde fornuft som madvægt. Læs Suzy Wengels egen historie her.

blogImage-38

Træning & livsstil

Nytårsforsæt – Sundhedsbøger til det nye år

Find inspiration til at komme i mål med dine nytårsforsæt med de nyeste bøger om sundhed, træning og kost, så kan du starte 2017 på en god måde og bliv klar til hvad end året har at byde på.

blogImage-47

Træning & livsstil

To nye bøger fra træningseksperten Anne Bech

Anne Bech er en af Danmarks mest populære fitness-eksperter, og hun er forfatteren bag nogle af de bedst sælgende træningsbøger i Danmark. Nu er hun aktuel med intet mindre end to nye bøger ­– begge udkommer i dag.

Side 1 af 2

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display