FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Historiske romaner

blogImage-211

Anbefalinger

15 gode bøger til din sommerferie 2018

Nu er sommeren over os! Find inspiration til din sommerlæsning her – vi har samlet 15 bestsellere, som vil være perfekte at have med på sommerferie eller at læse en sommeraften hjemme.

blogImage-272

Historisk roman

NYT fra Jan Guillou

Læs mere om 1968 – det 7. bind i Jan Guillous Det Store Århundrede – om rækkefølgen på serien, og få derudover en smagsprøve på bogen her på bloggen. Find en læseprøve på 1968 her.

blogImage-270

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 41

Så er det blevet tid til ugens tre anbefalinger, som i denne uge byder både på nyt fra Jan Guillou og Jojo Moyes! Find inspiration til god efterårslæsning med denne uges top 3 her på bloggen!

blogImage-263

Historisk roman

3. bog i Clifton-krøniken ude nu!

Den tredje bog i Jeffrey Archers episke krønike om Clifton familien, EN VELBEVARET HEMMELIGHED, er ude nu. Læs mere om den nyeste del i Clifton-krøniken, og om hvad Archer selv siger om bogen, her.

blogImage-256

Historisk roman

NY historisk triumf fra Ken Follett

Ken Follett er ude med endnu en fantastiske historisk roman med DEN EVIGE ILD. Læs mere om den nye bog, om den er en del af en serie eller ej og se videoer, hvori Ken Follett selv fortæller om DEN EVIGE ILD, her.

blogImage-254

Anbefalinger

Ugens top 3: Uge 38

Ugens top tre er en god blanding for store og små. Denne uge står den på en svensk krimi, en storslået historisk roman og en børnebog i en populær, dansk serie. Læs mere her.  

blogImage-208

Historisk roman

En amerikansk triumf

Amerikanerne kaldte DEN UNDERJORDISKE JERNBANE af Colson Whitehead en ny amerikansk klassiker, et mesterværk og en triumf. Bogen, som både Obama og Oprah elsker og vinderen af Pulitzerprisen 2017, er kommet til Danmark.

blogImage-202

Roman

Mød Sveriges moderne Virginia Woolf

Bogen ET BARN AT FØDE blev Kristina Sandbergs store gennembrud. Bogen, der er den første del i en trilogi, er blevet en stor succes i Sverige, og nu er Kristina Sandberg klar til at indtage Danmark.

blogImage-180

Roman

Victoria: bogen bag serien

Hvis du var vild med DOWNTON ABBEY, vil VICTORIA være lige noget for dig. I aften kan du se første afsnit af tv-adaptionen af VICTORIA på DR1. Her kan du læse mere om den fantastiske bog bag serien.

blogImage-170

Historisk roman

Clifton-krøniken er tilbage!

Den anden bog i den populære Clifton-krønike er på gaden nu. Læs mere om Jeffrey Archers nyeste bog FADERENS SYNDER, der bygger videre på Harry Cliftons spændende historie, her.

blogImage-137

Forfatterfokus

Ken Folletts succeshistorie

Ken Follett er en af vor tids mest populære forfattere, og hans bøger er elsket af læsere verden over. Som en af de mest populære forfattere i verden har han solgt 130 millioner eksemplarer.

blogImage-88

Anbefalinger

Glæd dig til nyt fra dine yndlingsforfattere

Nogle af de helt store litterære mestre har nyt på vej i 2017! Navne som Lars Kepler, Ida Jessen, Jo Nesbø og Karl Ove Knausgård er klar til at indtage litteraturscenen – og der er meget at glæde sig til. Læs med her.

Side 1 af 2

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display