FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Thriller

blogImage-390

Rækkefølge

Rækkefølgen på Arne Dahls bøger

Arne Dahl har igennem serierne om A-gruppen, Opcop-gruppen og senest i serien med Sam Berger & Molly Blom sikret sig international krimistjernestatus og hans bøger er da også oversat til over 30 forskellige sprog.

blogImage-389

Rækkefølge

Rækkefølgen på Jens Henrik Jensens bøger

Jens Henrik Jensen (f. 1963, Horsens) er måske Danmarksmester i trilogiens kunst, han er i hvert fald manden bag hele 3 anmelderroste trilogier. Kan du vælge hvilken, der er bedst?

blogImage-330

Krimi & Spænding

Enken fra Kiev

Den næste bog i Mogens Bloms serie om efterretningsagenten Maiken Tarp, ENKEN FRA KIEV, udkommer i februar. Her kan du læse mere om den nye bog og forfatteren bag den spændende serie.

blogImage-331

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 4

Så er det igen blevet tid til tre gode anbefalinger med Ugens Top 3. Denne uge byder på nyt fra fantastiske Jojo Moyes, en gribende spændingsfortælling og en dansk thriller.

blogImage-292

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 45

Denne uges top tre anbefalinger byder på krimi, thriller og romantik! Denne uge byder på lidt af hvert, så der er noget for enhver smag i denne uges anbefalinger. Læs mere her.

blogImage-267

Spændingsroman

Ny spændingsfyldt bog fra Dan Brown

Dan Brown er tilbage med endnu en bog, hvor Robert Langdon ender i en vild jagt i krydsfeltet mellem religion, kunst, symboler og skjulte koder. Læs mere om Dan Browns nye bog OPRINDELSE her.

blogImage-247

Thriller

Bjerget: Ny fantastisk thriller

Thrilleren BJERGET er blevet kaldt for en italiensk sensation! Her kan du læse om bogen og forfatteren Luca D'Andrea samt se en bogtrailer! Bjerget var i 2016 den mest solgte bog på den internationale bogmesse i London.

blogImage-187

Tv-serie

Vend tilbage til Twin Peaks!

Twin Peaks vender tilbage den 21. maj! Vidste du, at du også kan vende tilbage til den mystiske by med de gådefulde indbyggere i Mark Frosts nye bog DEN HEMMELIGE HISTORIE OM TWIN PEAKS? Få en smagsprøve her.

blogImage-182

Domestic Noir

Mesterlig og overlegen thriller

KVINDEN FØR er en fantastisk bog, som læsere af KVINDEN DER FORSVANDT og KVINDEN I TOGET vil elske. Du kan lære mere om KVINDEN FØR, som udvisker linjerne mellem genrerne her.

blogImage-145

Anbefalinger

7 gode bøger til mænd

Kom godt i gang med forårslæsningen med Plusbog.dk. Her har vi lavet en liste med syv anbefalinger til mænd, der er fyldt med blandt andet krimi og thrillere – og andet god læsning. Læs mere her.

blogImage-146

Krimi

Den nyeste Chris Carter bog er en kæmpe succes

Den spritnye ottende bog i Chris Carters serie om Robert Hunter er blevet et kæmpe hit. Bogen, der udkom i sidste uge, har ramt førstepladsen på Sunday Times’ bestsellerliste! Lær rækkefølgen på Chris Carters bøger her.

blogImage-137

Forfatterfokus

Ken Folletts succeshistorie

Ken Follett er en af vor tids mest populære forfattere, og hans bøger er elsket af læsere verden over. Som en af de mest populære forfattere i verden har han solgt 130 millioner eksemplarer.

Side 1 af 2

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display