FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Romantik

blogImage-334

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 6

I denne uge har vi fundet tre meget forskellige titler frem til jer i Ugens Top 3. Ugens anbefalinger består af svensk krimi, dansk roman og skøn romantik. Læs mere her.

blogImage-331

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 4

Så er det igen blevet tid til tre gode anbefalinger med Ugens Top 3. Denne uge byder på nyt fra fantastiske Jojo Moyes, en gribende spændingsfortælling og en dansk thriller.

blogImage-292

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 45

Denne uges top tre anbefalinger byder på krimi, thriller og romantik! Denne uge byder på lidt af hvert, så der er noget for enhver smag i denne uges anbefalinger. Læs mere her.

blogImage-275

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 42

For mange er det blevet efterårsferie, og hvis man er heldig betyder det tid til læsning. Her har vi samlet denne uges tre anbefalinger til jer, der gerne vil have lidt læseinspiration.

blogImage-259

Ungdomsbøger

Alias Alex: YA i bedste rom-com stil!

Er du vild med romantiske komedier? Så vil du elske ALIAS ALEX. Bogen er beskrevet som en moderne ungdomsudgave af You’ve Got Mail i og en hyldest til screwball komedier, så her får du YA rom-com, når det er bedst.

blogImage-258

Erotik

Endnu en glødende serie fra Maya Banks

Hvis du er vild med Maya Banks, så skal du have fat i den nyeste serie, Overgivelse – tre bøger fyldt med romance, intriger og drama! Det er Maya Banks, når hun er bedst. Læs mere her.

blogImage-242

Roman

Charmerende romaner af Lori Nelson Spielman

Hvis du er vild med Jojo Moyes bøger, så er Lori Nelson Spielman lige noget for dig. Her kan du komme lidt nærmere I MORGEN KOMMER EN NY HIMMEL, hendes debut, og efterfølgeren DEN SØDE TILGIVELSE.  

blogImage-209

Kærlighedsromaner

Lisa Kleypas forfører os med fortiden

Lisa Kleypas er kærlighedsbøgernes ukronede dronning – med mere end 30 bøger på 30 år, har Lisa Kleypas sat sit aftryk på genren. Lær mere om Lisa Kleypas og hendes historiske kærlighedsbøger her.

blogImage-201

Fantasy

Iron Fey – ny fantasy serie fra Julie Kagawa

Glæd dig til denne nye fantasy saga fra Julie Kagawa, der er fyldt med mystiske overnaturlige væsener. Hvis du elsker at læse paranormal romantik, så er Iron Fey serien lige noget for dig.

blogImage-196

Kærlighedsromaner

Perfekt sommerromantik

Forelsk dig i Colleen Hoovers fantastiske kærlighedsromaner. Her kan du læse mere om Colleen Hoovers romantiske romaner og få en smagsprøve på den nyeste DET ENDER MED OS, som er den perfekte sommerlæsning.

blogImage-185

Kærlighed

Få et godt grin med Mhairi McFarlane

Mhairi McFarlane skriver populære, humoristiske kærlighedshistorier i bedste britiske stil. Nu udkommer debutromanen, I DET ØJEBLIK VAR JEG DIN, endelig på dansk. Læs mere om den sjove debut her.

blogImage-179

Ungdomsbøger

8 YA anbefalinger til foråret

Der er utroligt mange fantastiske ungdomsbøger at tage fat på. Her har vi samlet otte ungdomsbøger i forskellige genrer, som vi vil anbefale, at du læser dette forår. Se hvad vi anbefaler her.

Side 1 af 2

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display