FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Månedens forfatter

blogImage-398

Månedens forfatter nov. 2018

Månedens forfatter: Jesper Stein

Jesper Stein er kåret til månedens forfatter i november måned på baggrund af hans hardcore krimier med Axel Steen i hovedrollen.

blogImage-394

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Hella Joof

Hella Joof er en dansk skuespiller, filminstruktør og komiker, men hun er også en fantastisk forfatter der forstår at formidle vores hverdagssituationer til noget underholdende.

blogImage-374

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Søren Sveistrup

Månedens forfatter Søren Sveistrup blev verdensberømt med tv-serien Forbrydelsen. Hvis du var vild med Forbrydelsen, så bliver du nødt til at læse den fantastiske bog, "Kastanjemanden".

blogImage-372

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Anna Ekberg

Månedens forfatter i juli er kendt for sine spændingsfyldte kriminalromaner. Månedens forfatter er et pseudonym for de to bestsellerforfattere Anders Klarlund og Jacob Weinreich.

blogImage-369

Månedens forfatter juni 2018

Månedens forfatter: Anne Mette Hancock

Juni måned er startet med skræmmende god krimi. Anne Mette Hancock tager igen læserne med storm med sin nye bog Mercedes-snittet. Derfor er det helt naturligt, at hun er månedens forfatter hos Plusbog.dk

blogImage-361

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Renée Toft Simonsen

Plusbog kårer Renée Toft Simonsen som månedens forfatter her i maj måned. Renée er aktuel med bogen 'Jeg er f*cking hot!'. I dette indlæg fortæller Mia om sin begejstring for Renée Toft Simonsens nyeste udgivelse.

blogImage-352

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Hanne -Vibeke Holst

Plusbog.dk kårer Hanne-Vibeke Holst som månedens forfatter i april 2018. Her kan du læse mere om, hvordan Hanne-Vibeke Holsts samfundsrelevante forfatterskab ligger til grund for udnævnelsen.

blogImage-348

Månedens forfatter

Sara Omar er månedens forfatter

Månedens forfatter er for marts måned er Sara Omar. Hos Plusbog.dk vil vi gerne anerkende Sara Omars mod med udgivelsen af Dødevaskren, som beskriver kvinders vilkår under Saddam Husseins regime.

blogImage-341

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Leonora Christina Skov

Plusbog.dk kårer Leonora Christina Skov som månedens forfatter i februar 2018. Her kan du læse mere om, hvordan Leonora Christina Skovs stærke forfatterskab ligger til grund for udnævnelsen.

blogImage-328

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Michael Katz Krefeld

Vi starter 2018 ud med at kåre en af Danmarks absolut bedste krimiforfattere som Månedens forfatter. Det er nemlig Michael Katz Krefeld, der er Månedens forfatter i januar!

blogImage-318

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Sara Blædel

Månedens forfatter i december 2017 er Sara Blædel, der har givet danske læsere fantastiske krimier i verdensklasse. Sara Blædel er netop tilbage med den spændende ILKAS ARV. Læs mere om udnævnelsen her.

blogImage-289

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Hella Joof

Månedens forfatter i november er ingen ringere end Hella Joof! Hella Joof tog Danmark med storm med PAPMACHE-REGELEN, og nu er hun klar igen med BÅVEN OM GUD. Læs mere om hvorfor valget faldt på Hella Joof her. 

Side 1 af 2

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display