FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Bognyt

blogImage-362

Bognyt

Mia smager Michelle Kristensens opskrifter

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og jeg har bestemt mig for at sætte mere fokus på min egen men også min families sundhed. Jeg har derfor læst Michelle Kristensens bog ’Mindre mavefedt og mere energi’.

blogImage-358

Bognyt

Mia anbefaler 5 af forårets bestsellere

Foråret er min yndlingstid. Naturen bliver grønnere og smukkere - og de mange helligdage betyder god tid til at læse. Jeg ser især frem til at læse 5 bøger her i foråret, og dem har jeg glædet mig til at dele med dig.

blogImage-353

Jojo Moyes

Bogfinken anmelder: Stadig Mig af Joyo Moyes

Jojo Moyes' kærlighedsserie om Louisa Clark, som mister sin store kærlighed og derefter skal finde sin vej, har taget læserne med storm. Nu er 3. bog i serien kommet - her kan du læse en anmeldelse bloggeren Bogfinken.

blogImage-345

Bognyt

Skrivepulten anbefaler 5 bøger du skal læse i foråret

Vi er så småt på vej ind i foråret. Med foråret kommer ikke blot lysere dage, men også en masse spændende titler. I dette indlæg giver bog-bloggeren Karin Hald fra Skrivepulten dig 5 titler, som hun glæder sig til.

blogImage-202

Roman

Mød Sveriges moderne Virginia Woolf

Bogen ET BARN AT FØDE blev Kristina Sandbergs store gennembrud. Bogen, der er den første del i en trilogi, er blevet en stor succes i Sverige, og nu er Kristina Sandberg klar til at indtage Danmark.

blogImage-175

Roman

Nyt fra Maren Uthaug!

Maren Uthaugs anden bog HVOR DER ER FUGLE er på gaden nu. HVOR DER ER FUGLE er en slægtsroman fyldt med hemmeligheder og bedrag – men hvem er det i virkeligheden, der bedrager, og hvem bliver bedraget?

blogImage-177

Biografi

Det må ikke blive for rosenrødt

Jacob Wendt Jensen portrætterer Lise Nørgaard i den nye bog, som er en hyldest til en kvinde, for mange er indbegrebet af livsglæde, ukuelighed. Læs mere om den nye Lise Nørgaard biografi her.

blogImage-88

Anbefalinger

Glæd dig til nyt fra dine yndlingsforfattere

Nogle af de helt store litterære mestre har nyt på vej i 2017! Navne som Lars Kepler, Ida Jessen, Jo Nesbø og Karl Ove Knausgård er klar til at indtage litteraturscenen – og der er meget at glæde sig til. Læs med her.

blogImage-87

Forfatterinterview

"De virkelig gode spændingsbøger kan gøre os i stand til at tåle vores egen angst og uro"

Den norske krimi- og spændingsforfatter Torkil Damhaug er aktuel med ny nervepirrende psykologisk thriller. Læs vores forfatterinterview her, og bliv klogere på Torkil Damhaugs skriveproces og hans egne litterære helte.

blogImage-81

Anbefalinger

Stærke debutanter du skal holde øje med!

Det er altid værd at være ekstra opmærksom på nye debutanter – ofte venter der nemlig et stort og interessant forfatterskab forude. Læs med her, hvor vi giver dig et overblik over de debutanter, der er aktuelle i 2017

blogImage-75

Jorden rundt

Følg drømmen og sæt kurs mod fjerne kyster

Mikkel Beha og hans eventyrlystne familie kan igen følges hver uge på TV2, der netop nu viser den sidste sæson af den populære serie Kurs mod fjerne kyster. Mikkel Beha fortæller her om baggrunden for sin og sønnens bog.

blogImage-96

Forfatterportræt

Rækkefølgen på Anna Todds bøger i After-serien

Hun har over en milliard læsere, hun er blot 25 år, og hun har skrevet tre tykke bøger på sin telefon. Vi kigger nærmere på forfatter-fænomenet Anna Todd, der har taget verden med storm med sin AFTER-serie

Side 1 af 2

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display