FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Gaveguiden

blogImage-301

Gaveguiden

Gaveguiden til gravide/forældre

Denne julegaveguide henvender sig til den gravide, den nybagte mor, de nybagte forældre samt forældre, og her kan du finde vores bud på inspirerede, lærerige og underholdende bøger.

blogImage-303

Gaveguiden

Gaveguiden til børn 6 – 10 år

Nedenfor finder du vores bud på nogle rigtig gode, lærerige og underholdende bøger samt andet spændende tilbehør til børnehaveklasse-/skolebørnene.

blogImage-304

Gaveguiden

Gaveguiden til unge (10+)

Nedenfor kan du se hvilke bøger samt andet spændende tilbehør, vi har fundet frem i vores julegaveguide, der henvender sig til de unge (10+).

blogImage-306

Gaveguiden

Gaveguiden til hende

I Plusbogs julegaveguide til ”hende” kan du finde bøger, der er både spændende, lærerige og underholdende. Find en rigtig god bog her i julegaveguiden - så er den næste læseoplevelse sikret!

blogImage-309

Gaveguiden

Gaveguiden til ham

Nedenfor kan du se hvilke bud vi har til "ham" i vores julegaveguide. Her findes både krimi, spænding og mysterium. Alle tre bøger byder på virkelig god underholdning og en fantastisk læseoplevelse.

blogImage-300

Gaveguiden

Gaveguiden til børn 0 – 3 år

Dette er Plusbogs julegaveguide med bøger og andet tilbehør til de helt små i alderen 0-3 år. Bøgerne er både lærerige og underholdende. Tag et kig nedenfor og se hvad vi har fundet frem.

blogImage-302

Gaveguiden

Gaveguiden til børn 3 – 6 år

Her finder du vores julegaveguide med bøger og andet tilbehør til nogle af de mindste i familien. Tag med på eventyr og oplev spændende ting, når I læser sammen. Find vores bud på en god børnebog her i julegaveguiden.

blogImage-310

Gaveguiden

Gaveguiden til bøger om sundhed

Her i Plusbog.dk’s gaveguide her vi fundet nogle virkelig gode sundhedsbøger frem. Læs og lær om din kost, din krop og hvordan den ene kan have indflydelse på den anden her.

blogImage-311

Gaveguiden

Gaveguiden til biografier

Elsker du en god biografi? Så bør du kigge i Plusbog.dk’s gaveguide til biografier, hvor vi har fundet tre stærke biografier frem til jer. Læs med her, og bliv inspireret til en god læseoplevelse.

blogImage-312

Gaveguiden

Gaveguiden til bøger om hobby og strik

Med de fine bøger til hobby og strik kan du eller en du holder af blive inspireret til det næste hobbyprojekt. Find gode bøger med lækre strikkeopskrifter til hele familien i gaveguiden til bøger om hobby og strik. 

blogImage-313

Gaveguiden

Gaveguiden til krimi

Elsker du også at sidde med en fængslende krimi? Så er det lige her i Plusbog.dk’s gaveguide til krimier, at du finder den næste bog, som du ikke kan lægge fra dig. Se krimierne her.

blogImage-314

Gaveguiden

Gaveguide til kogebøger

I Plusbog.dk’s gaveguide til kogebøger har både fundet frem til den søde tand, og til når man skal være sund. Bliv inspireret til at slå din folder i køkkenet med en af disse kogebøger.

Side 1 af 2

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display