FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Kærlighedsromaner

blogImage-342

Bloggeranmeldelse

Simone fra Boghjørnet anmelder 9. November af Colleen Hoover

En af vinterens mest ventede udgivelser var '9. November' af Colleen Hoover. Det er en roman, som ventes, udråbt som en klassiker i kærlighedsgenren. I dette indlæg anmelder Simone fra Boghjørnet den længe ventede roman

blogImage-334

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 6

I denne uge har vi fundet tre meget forskellige titler frem til jer i Ugens Top 3. Ugens anbefalinger består af svensk krimi, dansk roman og skøn romantik. Læs mere her.

blogImage-331

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 4

Så er det igen blevet tid til tre gode anbefalinger med Ugens Top 3. Denne uge byder på nyt fra fantastiske Jojo Moyes, en gribende spændingsfortælling og en dansk thriller.

blogImage-292

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 45

Denne uges top tre anbefalinger byder på krimi, thriller og romantik! Denne uge byder på lidt af hvert, så der er noget for enhver smag i denne uges anbefalinger. Læs mere her.

blogImage-211

Anbefalinger

15 gode bøger til din sommerferie 2018

Nu er sommeren over os! Find inspiration til din sommerlæsning her – vi har samlet 15 bestsellere, som vil være perfekte at have med på sommerferie eller at læse en sommeraften hjemme.

blogImage-270

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 41

Så er det blevet tid til ugens tre anbefalinger, som i denne uge byder både på nyt fra Jan Guillou og Jojo Moyes! Find inspiration til god efterårslæsning med denne uges top 3 her på bloggen!

blogImage-258

Erotik

Endnu en glødende serie fra Maya Banks

Hvis du er vild med Maya Banks, så skal du have fat i den nyeste serie, Overgivelse – tre bøger fyldt med romance, intriger og drama! Det er Maya Banks, når hun er bedst. Læs mere her.

blogImage-242

Roman

Charmerende romaner af Lori Nelson Spielman

Hvis du er vild med Jojo Moyes bøger, så er Lori Nelson Spielman lige noget for dig. Her kan du komme lidt nærmere I MORGEN KOMMER EN NY HIMMEL, hendes debut, og efterfølgeren DEN SØDE TILGIVELSE.  

blogImage-234

Kærlighed

Ny yndlings chick lit

Nu kan vi endelig få en smag af Lindsey Kelks fantastiske chick lit bøger, som selveste Marian Keyes kalder vittige, sjove, hjertevarme og smarte! Læs mere om DEN EVIGE BRUDEPIGE af Lindsey Kelk her.

blogImage-218

Erotik

Nyt fra Maya Banks!

Hvis du endnu ikke har læst en af Maya Banks’ fantastiske bøger, så er tiden inde! Den nyeste TÆMMET er anden bog i den erotiske serie Enforcers. Læs mere om forfatteren og serien her.

blogImage-212

Kærlighedsromaner

Love is war – to sider af samme sag

Få historien fra begge sider. LOVE IS WAR er en spændingsfyldt duo, som giver læseren et galoperende hjerte, svedige håndflade og man kan ikke lægge bøgerne fra sig, før man ved hvordan det ender for Scarlett og Dante.

blogImage-209

Kærlighedsromaner

Lisa Kleypas forfører os med fortiden

Lisa Kleypas er kærlighedsbøgernes ukronede dronning – med mere end 30 bøger på 30 år, har Lisa Kleypas sat sit aftryk på genren. Lær mere om Lisa Kleypas og hendes historiske kærlighedsbøger her.

Side 1 af 3

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display