FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Fantasy

blogImage-296

Fantasy

Nordisk mytologi a la Gaiman

Fantastiske Neil Gaiman er atter tilbage, og denne gang har han kastet sig over den nordiske mytologi! Læs mere om bogen, der passende har fået titlen, NORIDSK MYTOLOGI, og om Gaimans eget forhold til mytologien her.

blogImage-257

Ungdomsbøger

Twilight sagaen – den paranomale romance der tog verden med storm

Stephenie Meyer tog hele verden med storm med Twilight sagaen, om en romance mellem teenagepigen Balla Swan og vampyren Edward Cullen. Læs mere om den populære ungdomsserie her.

blogImage-215

Harry Potter

20 år med Harry Potter!

Det er 20 år siden, man for første gang kunne tage med Harry Potter til Hogwarts på en magisk rejse fyldt med venskab og mod. For mange er Harry Potters magiske univers og dagen i dag noget helt specielt.

blogImage-201

Fantasy

Iron Fey – ny fantasy serie fra Julie Kagawa

Glæd dig til denne nye fantasy saga fra Julie Kagawa, der er fyldt med mystiske overnaturlige væsener. Hvis du elsker at læse paranormal romantik, så er Iron Fey serien lige noget for dig.

blogImage-191

Fantasy

Bliv klar til anden del af Ravnenes Hvisken!

Hvis du endnu ikke har læst første del af den fantastiske RAVNENES HVISKEN, kan du stadig nå det, inden den ventede anden del kommer på gaden den 15. juni! Læs mere om Malene Sølvsten og den populære fantasy serie her.

blogImage-179

Ungdomsbøger

8 YA anbefalinger til foråret

Der er utroligt mange fantastiske ungdomsbøger at tage fat på. Her har vi samlet otte ungdomsbøger i forskellige genrer, som vi vil anbefale, at du læser dette forår. Se hvad vi anbefaler her.

blogImage-94

Ungdomsbøger

Eventyr genfødt som fantasy

Nogle af de mest fantastiske historier er eventyr. Her kan du læse om nye versioner af dine yndlingseventyr. Et rige af torne og roser er en lækker fantasy bog med et friskt spin på eventyret om Skønheden og Udyret.

blogImage-74

Fantasy

Nye og kommende fantasy bøger

Hvis du er glad for at læse fantasy, så kan du se frem til mange gode bøger her i de første måneder af 2017. Her har vi samlet nogle af de fantasy udgivelser, der enten er udkommet eller er på trapperne.

blogImage-68

Fantasy

Nu udkommer kæmpe verdenssucces endelig på dansk

Farseer-trilogien udkommer endelig på dansk! Første bind i serien er SNIGMORDERENS LÆRLING og den udkommer 9. februar. Læs med her, hvor forfatteren Robin Hobb svarer på spørgsmål om skriveprocessen

blogImage-67

Fantasy

Godt nyt til Outlander fans

Venter du også med spænding på at finde ud af, hvad Claires historie har at byde på i den næste bog i Outlander serien? Så har vi godt nyt til dig! Gyldendal har offentliggjort datoerne for de næste udgivelser i serien.

blogImage-51

Anbefalinger

NytårsBOGforsætter

Her er mine nytårsBOGforsætter. Det er de af mine nytårsforsætter, som handler om bøger. Ud fra dem har jeg lavet en såkaldt TBR liste – en liste over bøger som jeg skal have læst i det nye år.

blogImage-37

Tidsrejser

Nye eventyrlige tidsrejser

Rejs gennem tiden med disse fantastiske serier. Udforsk forhistoriens London eller det skotske højland med Rubinrød-trilogien eller Outlander serien, så kan du få historie, action og en smule romantik i en.

Side 1 af 2

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display