FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Forfatterinterview

blogImage-338

Forfatterinterview

Torkil Damhaug - om hans nye krimi, Glashjerte

D.27. feb. udkommer den norske krimiforfatter Torkil Damhaugs nye roman: Glashjerte. Vi bringer her et interview, med forfatteren, som er uddannet læge, og kendt for at skrive krimier med uhyggelige universer

blogImage-164

Forfatterinterview

Interview med Roslund & Thunberg

Forfatterparret Roslund & Thunberg er aktuelle med deres anden bog, spændingsromanen EN BROR AT DØ FOR. Her kan du komme tættere på forfatterparret, lære mere om dem, deres samarbejde og bøgerne.

blogImage-157

Forfatterinterview

Interview med Thomas Clemen

"Jeg forestillede mig et slagsmål mellem en kvinde og en mand med skumle intentioner. Jeg forelskede mig i idéen om en kvinde, der slog igen og ikke længere ville være et offer. Idéen om Sif blev født."

blogImage-113

Forfatterindlæg

Inger Wolf har opfundet den perfekte mand: Christian Falk

Inger Wolf er aktuel med KRAGEMANDEN, der er bog nummer to i serien om psykiateren Christian Falk. Med hovedpersonen skabte hun den perfekte mand. Læs her, hvordan arbejdet med Christian Falk-serien startede.

blogImage-154

Forfatterinterview

Interview med Julie Hastrup

Julie Hastrup om sin nyeste bog og hovedpersonen Rebekka Holm. Kom tættere på krimiforfatteren Julie Hastrup her, hvor hun fortæller om Mirakelmanden, som udkommer den 30. marts.

blogImage-147

Forfatterinterview

Louisa Lorang om at lave opskrifter til bøger og mad på TV

Louisa Lorang er aktuel med en ny kogebog, hvor hun gør det nemt, sundt og billigt, at lave lækker mad. Her kan du læse et interview med hende og komme lidt tættere på den populære kok.

blogImage-83

Forfatterinterview

Nathan Hill i samtale med John Irving

Der sker spændende ting, når to forfattertalenter mødes! I oktober mødtes debutforfatteren Nathan Hill med den litterære gigant John Irving til en snak om Hills satiriske debutroman NIKSEN. Læs med her.

blogImage-87

Forfatterinterview

"De virkelig gode spændingsbøger kan gøre os i stand til at tåle vores egen angst og uro"

Den norske krimi- og spændingsforfatter Torkil Damhaug er aktuel med ny nervepirrende psykologisk thriller. Læs vores forfatterinterview her, og bliv klogere på Torkil Damhaugs skriveproces og hans egne litterære helte.

blogImage-80

Forfatterinterview

"De børn som alle voksne folk er meget vrede på"

Thomas Korsgaard er aktuel med debutromanen HVIS DER SKULLE KOMME ET MENNESKE FORBI, der allerede har høstet massiv anerkendelse fra både anmeldere og læsere. Vi har interviewet den unge debutant – læs med her.

blogImage-68

Fantasy

Nu udkommer kæmpe verdenssucces endelig på dansk

Farseer-trilogien udkommer endelig på dansk! Første bind i serien er SNIGMORDERENS LÆRLING og den udkommer 9. februar. Læs med her, hvor forfatteren Robin Hobb svarer på spørgsmål om skriveprocessen

blogImage-75

Jorden rundt

Følg drømmen og sæt kurs mod fjerne kyster

Mikkel Beha og hans eventyrlystne familie kan igen følges hver uge på TV2, der netop nu viser den sidste sæson af den populære serie Kurs mod fjerne kyster. Mikkel Beha fortæller her om baggrunden for sin og sønnens bog.

blogImage-23

Forfatterinterview

Ny krimiserie fra bestsellerforfatteren Arne Dahl

Den svenske krimikonge Arne Dahl er klar med ny spændingsserie. Første bog er SKYGGEZONE, der netop er udkommet på dansk. Læs vores interview med Arne Dahl og bliv klogere på bestsellerforfatterens tanker omkring bogen.

Side 1 af 2

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display