Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage90
blogImage90

De bedste bøger vi læste denne sommer

I juni lancerede vi Plusbog.dk's store SOMMERLÆSELEG, hvor vi udfordrede jer til at læse 10 bøger henover sommeren. Sommeren går nu på hæld, og det er tid til at summere op på de bedste læseoplevelser. Læs med her.

af

- d. 03. september 2015

Sommeren er slut og foran os ligger efteråret. Sommeren har for mange af os budt på store læseoplevelser, og det har været fantastisk at få et indblik i jeres sommerlæsning gennem Plusbog.dks sommerlæseleg.

Vi på Plusbog.dk har også deltaget i sommerlæselegen, og nedenfor kan I læse små uddrag af nogle af de læseoplevelser, vi har fået tilsendt i løbet af sommeren, samt læse hvad vi på Plusbog.dk har læst.

Vi har nydt at læse om jeres oplevelser og glæder os over, så mange af jer har deltaget i sommerlæselegen. Her kan I læse om de gode bøger i 2015.

1. En bog anbefalet af en ven

Erik Valeur: Det syvende barn

“Jeg fik denne bog anbefalet af kollega/ven og var spændt på om det var noget. Det er ikke umiddelbart en bog jeg selv ville vælge. De 5 stjerner siger jo næsten hvad jeg mener om denne bog. Den er bare rigtig god og heldigvis på knap 700 sider, da jeg bare havde lyst til at læse mere. Handlingen foregår på Kongslund og starter i 1961. Syv børn fødes på Rigshospitalets fødegang B og ankommer kort tid efter til Kongslund og starter tilværelsen på Elefant-stuen. Alt er dog ikke så idyllisk som man skulle tro. Vi får et indblik i, hvordan det er gået de syv børn i deres liv efter de forlod børnehjemmet og blev adopterede til nye hjem. Samtidig er der en hemmelighed som handler et af de syv børn, men hvem af dem drejer det sig om? En skøn bog som jeg er utrolig glad for at blive opfordret til at læse og som på et tidspunkt skal genlæses.” – Bogen blev læst af Mette Schimke

Der er nyt på vej fra den prisvindende bestsellerforfatter Erik Valeur. Logbog fra et livsforlis udkommer 28. september. 

Kim Leine: Afgrunden

“Afgrunden af Kim Leine blev anbefalet af en lærerkollega. En fin fortælling om tvillingerne Ib og Kaj, der rejser til Finland for at deltage i borgerkrigen i 1918. Derefter går deres rejse videre igennem 20’erne, 30’erne og op til besættelsestiden. En glimrende bog om at være det onde menneske i dette århundrede.”  – Bogen blev læst af Sonja Bech 

Lisbeth Maja Sørensen læste også Afgrunden denne sommer, hun skriver: “Barsk, men tankevækkende fortælling. Bogen gjorde et stort indtryk på mig blandt andet på grund af de barske forhold under Borgerkrigen i Finland og 2. Verdenskrig. Læs om Kim Leines vej til at blive en af Danmarks største forfattere.

Plusbog.dk’s bud i kategorien:

Paulo Coelho: Utroskab

“Chick-lit bog! Det er lige mig! Bogen handler om en kvinde, der kommer i tvivl om, om hun er det rette sted i livet. Hun bor med mand og to børn, og alt kører på rutinen. Hendes tvivl gør, at hun får lyst til at være utro, for at opleve noget spænding i hverdagen. Hun fantaserer om, hvordan hendes liv kunne være og hvordan hun egentlig er kommet ind i rutinen. Hun er ærlig over for sin mand, men han elsker hende så meget, at de bliver sammen, til trods for, hvad hun har lavet. Utroskab af Paulo Coelho er utrolig let læselig, og egentlig meget forudsigelig, men rigtig god tidsfordriv.” – Bogen blev læst af vores marketingmedarbejder Helene.

2. En bog der har vundet en pris

Anthony Doerr: Alt det lys vi ikke ser

Alt det lys vi ikke ser var sommerens topscorer. Den blev læst af mange, og mange elskede den. Her kan du læse, hvad folk syntes:

“Mellem varme dage og ture på autobanen i Tyskland er der blevet læst. Af alle de læste bøger kommer klart Anthony Doerrs Alt det lys vi ikke ser ind på en klar førsteplads. Jeg var solgt, jeg græd, og bogen skal genlæses. Det er bog, som man ikke kan lægge fra sig, når man først er begyndt, skrevet i et poetisk og vidunderligt sprog. Bogen over alle bøger.” – Bogen blev læst af Sonja Bech

Nana Carstensen tilføjer: “Helt ubeskrivelig skøn læseoplevelse. Trods et lidt barskt handlingsforløb, er de fantastiske beskrivelser, forfatteren knytter til beretningen, for mig ganske unikke. Bogen flyder let og jeg sidder tilbage med fornemmelsen af at kende personerne og være kommet dem ganske nær. En bog man nu blot kan ærgre sig over ikke længere at have til gode.”

Lisbeth Maja Sørensen skriver: “Jeg var lidt skeptisk inden jeg gik i gang med bogen, men min skepsis forsvandt. Jeg forstår virkelig godt de fremragende anmeldelser og priserne bogen har vundet. JA tak til flere bøger af Anthony Doerr udgives på dansk.”

Patrick Ness: Monster

Monster af Patrick Ness vandt en Carnegie Medal i 2012, og ifølge Goodreads også mange andre priser. Det fortjener den også, det var en fantastisk bog om sorg, og om hvordan et skrøbeligt barnesind reagerer på en situation, som intet barn burde befinde sig i.” – Bogen er læst af Karina Lind 

Plusbog.dk’s bud i kategorien:

Merethe Lindstrøm: Dage i stilhedens historie

Den norske forfatter Merethe Lindstrøm vandt Nordisk Råds Litteraturpris i 2012 for sin bog Dage i stilhedens historie om det pensionerede ægtepar, Simon og Eva. Parret har indgået en stilsigende aftale om ikke at fortælle deres tre døtre – eller nogen andre – om deres fortid. En fortid der har formet begges identitet. Bogen er et højspændt familiedrama fortalt gennem en nærmest hviskende fortæller. Meget smuk og tankevækkende fortælling. – Bogen er læst af vores marketingmedarbejder Jane.

3. En paperback

Harlan Coben: Savner dig

“Jeg er normalt ikke til amerikanske krimier, men med de flotte anmeldelser Savner dig har fået, måtte den læses. Er blevet utrolig positiv overrasket. Bogen fanger lige fra første side. Kat Donavan er single og kriminalbetjent. Hendes far var også betjent og mistede jobbet i tjenesten. Manden, som blev dømt for mordet, er døende, og Kat håber til det sidste, at han vil fortælle, hvorfor hendes far skulle dø. Samtidig har en veninde til Kat oprettet en dating profil på Kat. Kat er skeptisk, men giver det en chance. Hun bliver dog meget overrasket, da hun finder sin ex-kæreste, der droppede hende for mange år siden. Alt er dog ikke som det ser ud. En super spændende historie. – Mette Schimke

Harlan Coben er på vej med en ny spændende krimi, Seks år, der udkommer 1. oktober. Læs om Seks år her på bloggen og se en video med forfatteren Harlan Coben. Derusover kan du læse vores anmeldelse af Savner dig her. 

Sophie Kinsella: Bryllupsnatten

Jeg elsker Sophie Kinsellas bøger, og Bryllupsnatten er bare skøn. Fyldt med sjov, romantik, drama og spænding. En bog der får dig til at grine, og som er læst alt for hurtigt. En stor fornøjelse at læse. Bogen blev læst af Mia Clausen.

Læs om Sophie Kinsella, som er berømt for de populære Shopaholic-bøger, og se vores guide til i hvilken rækkefølge du skal læse Shopaholic-bøgerne.

Plusbog.dk’s bud i kategorien:

Anna Todd: Mødet (after 1)

“Slugte denne roman! Mødet handler om Tessa, der er en stille og rolig pige. Tessa får en værelseskammerat, Steph, som er en total modsætning til Tessa, hun er nemlig en stor festabe. Steph introducerer Tessa for Hardin – og pludselig bliver Tessa en helt anden. Hardin vækker følelser i Tessa. Selvom de har en masse udfordringer, og Hardin har en masse hemmeligheder, kan de ikke holde sig fra hinanden. D skændes meget, men er gnisten så stor imellem dem, at det holder dem sammen. Hardin vil gøre alt for Tessa, men baggrunden for mødet med hende, er ikke positiv. Tessa bliver skræmt over grunden til, at Hardin vækker interesse for hende. Og så fortsætter balladen mellem dem. Da jeg havde læst sidste side, blev jeg nødt til at få fat i 2’eren (Tvivlen), så jeg kunne læse videre. Jeg er vild med spillet imellem dem samt de hemmeligheder, man først til slut får at vide. Super godt skrevet af forfatteren Anna Todd” – Bogen blev læst af Helene

Læs en artikel om Anna Todds vilde forfatterskab og hvordan hun fik en milliard læser på blot et år. Tredje bind i After-serien hedder Faldet, og udkommer 20. oktober.

4. En e-bog

Jenny Rogneby: Leona

“En meget speciel krimi, hvor hovedpersonen – Leona – er meget usympatisk. Måske derfor er hun meget fascinerende, og jeg havde meget svært ved at lægge den fra mig, selvom det ikke ligefrem er stor litteratur. Leona skal opklare en meget ubehagelig sag, hvor en lille pige har røvet en bank. Det viser sig, at Leona selv har andel i forbrydelsen, og herfra bliver det bare vildere og vildere.” – Bogen blev læst af Vivi Pedersen.

Gitte Løkkegaard: Sukker

“En enormt fængende bog, der er svær at lægge fra sig igen. Man bliver draget ind i Ninas verden, og bliver taget med på en rutsjebanetur gennem hele følelses registret. Det er en bog der er meget virkelighedsnær – men alligevel langt fra min egen hverdag.” Bogen blev læst af Sascha Madsen.

Plusbog.dk’s bud i kategorien:

Kiera Cass: Udvælgelsen (The Selection #1)

“Man skulle ikke tro, at det var muligt for en kvinde i host host midten af trediverne (eller lidt over…) at blive fanget af en ungdomsbog, der handler om prinsesser. Men det var lige præcis, det jeg gjorde. Og ikke alene det, men jeg læste alle tre bøger i streg. I sommer mødtes jeg i en weekend med en tæt amerikansk veninde i Wien (som også er host host i midten af trediverne) og hun var i gang med serien. Og iiih hvor hun plagede mig, for at afsløre detaljer om slutningen. Hvis du er er til Hunger Games og kærlighed er Udvælgelsen noget for dig. Det var nogle dejlige dage jeg tilbragte med pigen America i Illéas.” – Bogen blev læst af Martine. 

Læs 5 grunde til at læse The Selection

5. En bog om kærlighed

Katja Kettu: Jordemoderen

Jordemoderen foregår i Lapland i Finland, hvor Vildøje arbejder som jordemoder og også fungerer som klog kone. Tiden er slutningen af 2. verdenskrig, hvor Finland samarbejdede med tyskerne i frygt for russerne. Vildøje forelsker sig inderligt i en SS-officer, som hun følger til en fangelejr for russere. Her udøver hun frygtelige ting blot for at være nær sin elskede. Jeg var meget opslugt af bogen, dels beskriver den en del af krigen, jeg ikke kendte til, og dels er kærlighedshistorien en kende grotesk, og sproget sprudlende og vulgært på den fede måde.” – Bogen blev læst af Vivi Pedersen.  

Anna Grue: Italiensvej

“Fantastisk bog fra Anna Grue. Kan varmt anbefales. Vi følger den unge Italienske Vittoria. Hun vælger at drage fra Rom i 1958 i sin lille Fiat 500. Med sig har hun sin lille søn, en madonna figur, og en pose penge. Turen går mod Danmark, hendes mors fødeland. Det er en hård rejse. Vittoria flytter ind på et tarveligt hotel på Vesterbro. Her møder hun Conny. De to kvinder finder, trods deres forskelligheder, sammen. Begge kvinder kæmper for en bedre tilværelse og vi følger dem gennem 11/2 år. En fantastisk, skøn, hjertevarm bog. Håber at Anna Grue vælger at skrive en fortsættelse.” Bogen blev læst af Mette Schimke.

Sonja Bech tilføjer: “Jeg havde ventet længe på Anna Grues bog om Italiensvej og var solgt. Historien er sød og rørende med et dejligt billede på 50′ ernes tid – man får tankerne hen på Far til fire.”

Vi har interviewet Anna Grue om hvordan det er skrive en kærlighedsroman når man er en bestsellerforfatter.

Plusbog.dk’s bud i kategorien:

Stephanie Perkins: Anna og det franske kys 

“Denne sommer har jeg ladet mig forføre af Stephanie Perkins’ forrygende bøger Lola og naboens søn samt Anna og det franske kys. Sidstnævnte ligger tættest på mit hjerte, for iih hvor var det en sød fortælling om ungdomskærlighed. Det var en fornøjelse at læse om alle de genkendelige følelser Anna har, og være vidne til hendes ophold på en fransk kostskole.”– Bogen blev læst af Martine

Der er flere af jer der denne sommer har læst Anna og det franske kys. Sascha Madsen skriver:

“Chick-lit i højeste klasse. Den får en til at ønske, at man selv havde studeret i Paris. Historien er det man måske vil kalde pladderromantik i bedste teenagestil. Men på trods af, at den er henvendt til teenagere, så er den bestemt værd at læse! Man bliver draget ind i Annas kærlighedshistorie, og selvom man i mange situationer kan forudsige hvad der sker – så er der lige så mange situationer, hvor noget tager en helt anden drejning!”

Annette Jespersen tilføjer: “Sød ungdomsbog om amerikanske Anna som kommer på en engelsk efterskole i Paris. Hvor hun falder pladask for den fransk/engelske Etienne St Clare. Han har kun én fejl; en kæreste. Vi følger Anna og hendes nye venner i Paris. Hvor alt kan ske. En rigtig sød bog om ung kærlighed. Den kom jeg bare lige til at købe en dag.”

Der er nyt på vej fra Stephanie Perkins. Isla og jagten på lykke udkommer 1. oktober.

6. En bog der finder sted i et land du aldrig har været

Tove Alsterdal: Lad mig tage din hånd

“Helene mister sin søster, som hun næsten ingen kontakt havde til. De er vokset op ved en plejemor, da deres far gik til i druk, efter deres mor forsvandt. Helene har brudt mønsteret og skabt sig en kernefamilie, men søsteren har levet på kanten. Da hun dør – tilsyneladende selvmord, beslutter Helene at fordybe sig i hendes liv. Det viser sig, at moren nok forsvandt, men ikke døde. Helenes undersøgelser fører hende til Argentina, hvor jeg aldrig har været. Alsterdal skriver virkelig godt, og jeg kan rigtigt godt lide hendes krimier, som har nogle spændende temaer.” Lad mig tage din hånd er læst af Vivi Pedersen 

Læs mere om Tove Alsterdals gruopvækkende familiedrama.

Karin Slaughter: Brudt

Brudt af Karin Slaughter foregår i Georgia, USA hvor jeg aldrig har været. Karin Slaughter er en af mine top-krimi forfattere, hun formår at gøre sine hovedpersoner så levende, at jeg kan føle dem. Man bør læse bøgerne i rækkefølge, for hovedpersonerne udvikler sig igennem serien. I denne bog siler regnen ned i stride strømme og vanskeliggør opklaringen, men der er mange andre faktorer der er med til at forplumre opklaringsarbejdet.” – Bogen er læst af Gitte Brendstrup 

Plusbog.dk’s bud i kategorien:

A.J. Kazinsky: Den genfødte morder

“Dele af denne utrolig spændende krimi foregår i Guatemala, hvor jeg aldrig har været. Krimien er meget spændende og du hænger ved fra første side. Den genfødte morder er fortalt på en lidt anderledes måde, da fortællernes synsvinkel hele tiden tager hensyn til det ydre og indre landskab.” – Bogen er læst af Martine.

Sonja Bech tilføjer: “En tidsrejse fra 1939 til dato, en bog, der foregår dels i Guatemala, hvor jeg aldrig har været i et for mig totalt ukendt land – en lukket psykiatrisk afdeling med elektrochok, spændetrøjer og beroligende sprøjter. Den bog er altså bare så anbefalelsesværdig.”

7. En bog om familier

Liane Moriarty: Store små løgne

“Åh Katastrofe! Denne bog er en fantastisk hvepserede af intriger og ubehageligheder i et mindre bysamfund. Mange af de ting, Store små løgne handler om, er forargende og hovedrystende. De forskellige mennesketyper, der beskrives er skræmmende genkendelige i større eller mindre grad. I bogen bindes en række meget forskellige børnefamilier sammen på en meget usædvanlig og skarpsindig måde. Det er en meget kompleks bog, som er svær at skrive om uden at afsløre alt for meget. Men den er stærkt anbefalelsesværdig.” – Bogen er læst af Birgitte Bach. 

Siri Hustved: Det jeg elskede

Det jeg elskede vandt prisen som den bedste bog, jeg nogensinde har læst. Det var en virkelig syret og makaber verden, som Hustvedt trak mig med ind i, men jeg havde på ingen måde lyst til at forlade den igen.” Bogen er læst af Maria Johansen fra bogbloggen BookmeupScotty.

Plusbog.dk’s bud i kategorien: 

Lucinda Riley: Midnatsrosen

“En ordentlig mursten af en bog, men hold da op en fortryllende verden at blive præsenteret for. En roman af den type at når du vender sidste side tænker du: Hov! Den skal da ikke slutte nu! Midnatsrosen er virkelig god og det er den første jeg har læst af Lucinda Riley. Det bliver bestemt ikke den sidste.” – Bogen er læst af Martine

Tina Eriksen tilføjer: “Fantastisk bog! Sommerens bedste, og helt umulig at lægge fra sig. Spænding, kærlighed og mystik.”

Læs mere om Midnatrosen her på bloggen.

8. En bog af en dansk forfatter

Leonora Christina Skov: Hvor intet bryder vinden

“Leonora Christina Skov spidder den ene person efter den anden, og personer, der umiddelbart virker sympatiske, viser sig at være stygge, hvorefter de jo egentlig bare udvikler sig til mennesker. Gåden i bogen er spændende, og jeg havde meget svært ved at lægge den fra mig, før sidste side var vendt. Super fed roman!” – Bogen er læst af Vivi Pedersen.

Sanne Søndergaard: Solo – Med mit køn på slæb

“Sanne Søndergaard har med sin bog Solo åbnet mine øjne for de fastlåste kønsroller der findes i vores samfund. Flere gange nikkede jeg med under læsningen, og andre gange fik jeg åbenbaringer om at jeg selv skal være bedre til at lade være med at putte mig selv, og andre, ned i disse kasseformede forestillinger om køn.” – Bogen er læst af Louise Hede.

Plusbog.dk’s bud i kategorien

Lone Theils: Pigerne fra Englandsbåden

“Krimi fra ny forfatter, som jeg slugte i løbet af en weekend, hvor jeg var på storbyferie. Pigerne fra Englandsbåden er rigtig god med masser af fart over feltet. Det er en perfekt feriebog – ikke for lang, og den holder læseren til ilden hele vejen igennem.” – Bogen er læst af Martine.

Læs om Lone Theils debut som krimiforfatter her på bloggen. 

9. En bog der finder sted om sommeren

Tove Jansson: Sommerbogen

“Tove Janssons fine fine sommerbog er en fortælling, jeg ynder at vende tilbage til, når ferien indtræffer, solen står højt på himlen, og der er udsigt til is, strand og grill i haven. For det er det, denne bog får mig til at tænke på. Det er det, jeg får lyst til, når jeg læser den. Jeg får lyst til at svælge i gamle sommerminder, finde fotoalbummet frem med billeder af utallige sommerudflugter til zoologiske haver, tivoli, strand, leg i haven og campingture. Bogen er for mig indbegrebet af barnlige sommerminder, men samtidig rummer den også en alvor, som gør mig lige melankolsk og længselsfuld hver gang. Og jeg synes, det er en perfekt kombination. Fordi det er sådan, det er. Det er glade barndomsminder, som når man tænker efter, ikke altid var så glade alligevel. Men det er okay, for det er sådan en barndom er. Ligegyldig hvor meget solen skinner. Og når det er ved at ende, så bliver det hele lidt melankolsk, lidt tomt og lidt trist, og det formår Jansson på en helt fantastisk måde at fortælle uden at gøre det direkte, men igennem et barns observationer, minder og tanker. Jeg elsker den bog!” – Sommerbogen er læst af Mille Høegh

John Green: En flænge i himlen

“Jeg troede ikke det var muligt – men bogen er endnu bedre end filmen. Den rørende historie bliver endnu stærkere i bogen. Og man kan ikke lade være med at fælde en tåre”. – Bogen er læst af Sascha Madsen.

Lisbeth Maja Sørensen tilføjer: “Fantastisk, smuk, sjov og livsbekræftende bog om kærlighed og venskab. Jeg både grinte og græd, da jeg læste den. Jeg kan kun sige: Læs den!”

Lene Pedersen skriver: “En flænge i himlen blev anbefalet af min 11 årige datter. Vi synes begge det var en sød og rørende bog. Det er en dejlig bog, der får både smil og tårer frem.”

Plusbog.dk’s bud i kategorien:

Harper Lee: Dræb ikke en sangfugl

“Jeg købte denne bog brugt på en tur til Alabama (som er mit andet hjem) for fem år siden. Den har stået og samlet støv, indtil jeg tog den med på ferie i sommer, fordi jeg ville læse den lige inden jeg læste Sæt en vagtpost ud. WOW! Fantastisk bog. Det gav det ekstra at læse den på originalsproget og have varm sydstatssomre med sydstatsaccent ringende i hovedet. Jeg kan godt forstå at bogen har vundet priser, for den er fuldstændig fantastisk!” – Bogen er læst af Martine

Maria Johansen tilføjer: “En sød og meget uskyldig fortælling fortalt med et barns øjne. Den fortæller, hvor grusomme og dobbeltmoralske de voksne kan være og hvor vigtigt det er, at vi er åbne over for det, der er anderledes fra os selv. Romanen stjal mit hjerte. ”

Birgitte Bach skriver: “Jeg har været lidt i tvivl om bedømmelsen, for selv om jeg synes det er en god historie, hvis fortællersprog flød godt og var meget tidstypisk, så var den meget stiliseret og kunstigt opstillet og jeg synes ikke rigtig den efterlod mig med noget, som jeg ikke har læst om i andre bøger, der handler om racediskrimination. Så på den front var jeg lidt skuffet.”

Malene Hulgaard skriver: “Dræb ikke en sangfugl har vundet den fine Pulitzer pris. Historien om Scout og livet i en sydstatsby i en utrolig fordomsfuld tidsalder, var virkelig barsk og hård at læse. Hele historien ses igennem barneøjne, hvilket gør den så meget mere rørende – for børn ser jo på tingene helt anderledes og de er så uskyldige… Det er en virkelig smuk bog!”

10. En bog der handler om at rejse

Michael Mortimer: Fossildronningen

“Fantastisk hæsblæsende og meget spændende beretning om Ida Nordlund og mormoren Almas flugt fra Nobelfesten. Flugten fører dem fra Sverige til Rusland, Ukraine og Vatikanstaten. Jeg håber på, at der kommer en eller flere krimier om Ida og Alma, da jeg gerne vil høre mere om dem.” – Bogen er læst af Lisbeth Maja Sørensen

Robert Goddard: En affære i Paris

“Utrolig spændende historie fra efterkrigstidens Paris, hvor en ung, engelsk overklassesmand prøver at opklare mordet på sin far. Eneste minus ved denne bog er, at den fortsætter…. Når forfatteren vel at mærke får skrevet næste bog færdig! Jeg har svært ved at vente på den.” – Bogen er læst af Helle P. 

Plusbog.dk’s bud i kategorien:

Emma Straub: Feriegæsterne

“En god letlæst og hyggelig bog hvor en to ugers ferie til Mallorca danner rammen om bogens fortælling. En større familie plus vedhæng og venner har lejet et hus der tilhører en bekendt – men alle kommer med noget i bagagen. I løbet af de fjorten dage kæmper de med alle deres personlige konflikter, alt efter alder og hvor de er, i deres liv.” – Bogen er læst af Martine.

Nana Carstensen tilføjer: “Mor, Far og voksne børn på tur til Mallorca for at nyde sol, natur og skønhed… men når der er knas i ægteskabet og sønnens kæreste er ‘noget for sig selv’ så er der lagt op til alt andet end en rolig og afstressende ferie. En morsom bog, med lidt skæve og dog ganske almindelige mennesker… dejlig let strandlæsning.” 

OG vinderen blev….

Tak til alle jer der deltog i Plusbogs sommerlæseleg!! Det har været en fornøjelse at følge med i jeres “litterære sommer”. Vinderen af bogpakken bestående af 10 bøger blev:

Gitte Brendstrup

Kæmpe stort tillykke! 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner