Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv

Disse 8 bøger skal du læse i oktober

Oktober måned byder på en perlerække af nye læseoplevelser fra højt elskede forfattere. Skal du nyde de nye bøger fra Hella Joof, Michael Katz Krefeld, Sissel-Jo Gazan eller en helt fjerde? Bliv inspireret lige her i vores oktoberanbefalinger.

af

- d. 29. september 2020

Hvide blomster af Sissel-Jo Gazan

 
Jenny bor hos sin mor på Samsø. Hendes oldefar var en berømt botaniker, og Jenny interesserer sig meget for botanik. Hun har arvet hans samling af blandt andet giftige planter. En dag forsvinder en ung pige sporløst. Jennys kusine var tæt på pigen og fortæller en dag Jenny en hemmelighed, hun slet ikke kan rumme. Nu har Jenny for første gang hemmeligheder for sin mor, men snart vil hun opdage, at det har hendes mor også for hende.. 
 
De Hvide blomster pibler frem den 6. oktober 2020 og kan som altid forudbestilles her på Plusbog.dk.
 
 

Valdemarsro - grøn aftensmad af Ann-Christine Hellerup Brandt

 
Massevis af danskere finder dagligt inspiration til aftensmaden på Ann-Christine Hellerup Brandts madblog Valdemarsro eller i hendes første bog Valdemarsro – aftensmad. Nu er der endnu mere inspiration på vej, for den 20. oktober udkommer den helt nye Valdemarsro – grøn aftensmad. I den kan du finde masser af lækre opskrifter på salater, supper, madbrød og meget mere. Alt sammen med grøntsager som hovedingredienser og kun tilsat en smule kød eller fisk i enkelte af opskrifterne. 
 

 

Tvilling yndling grævling af Hella Joof

 
Populære Hella Joofs nye bog hedder Tvilling Yndling Grævling, og hun har selv kaldt den en selvhjælpsbiografi. Det er en gribende, morsom og skarp beretning om, hvordan Hella Joof er blevet lige præcis, som Hella Joof er. Hun fortæller ærligt om alle de fejl, hun selv synes, hun har begået her i livet. Og nu vil hun gerne give erfaringen videre, så andre måske kan lære af dem. En spændende kvinde og en spændende beretning! 
 
Tvilling Yndling Grævling udkommer den 22. oktober 2020.
 
 
 

Fandens forår af Niels Krause-Kjær

 
Kommer truslen mod et land udefra eller indefra? Det spørgsmål kredser Niels Krause-Kjærs nyeste roman Fandens forår sig om. Her dør den tidligere justitsminister og et tidligere folketingsmedlem med få dages mellemrum. Imens dette sker er statsminister Palle Enevoldsen i et stort opgør med den mere nationale politiker Kirsten Rolighed. Journalist Ulrik Torp bliver snart en del af sagen. En sag hvor der er en forbindelse helt tilbage til Murens fald og Moskvas forsøg på kontrol.. 
 
Fandens forår udkommer den 16. oktober 2020.
 
 
 

Nattens udyr af Michael Katz Krefeld

 
Godt nyt til alle Michael Katz Krefeld-fans! Den 30. oktober udkommer fortsættelsen til den uhyre populære Mørket kalder. Her må politikommisær Cecilie Mars igen på banen, da en række voldsomme kvindedrab ryster landet. Der kan trækkes tråde fra drabene og tilbage til en gammel voldtægtssag og en gruppe mænd, der hader kvinder. Et hemmeligt selskab Cecilie Mars snart opdager, og hun må sande, at loven ikke rækker, hvis gerningsmændene skal stoppes. Hun får selv hurtigt nye fjender og befinder sig lige pludselig i stor fare.. 
 

 

Spejlmanden af Lars Kepler

 
En ung pige forsvinder ved højlys dag, og Joona Linnas jagt på den uhyggelige bortfører begynder. På sin vej mod sandheden lægger han vejen forbi sin gamle bekendte Erik Maria Bark. Bark er hypnotisør, og snart bevæger opklaringen sig dybt ned i fascinerende og skræmmende afkroge af det menneskelige sind. Men det hele er ikke kun mørke. Joona Linna møder også en stor offervilje og overlevelsesdrift. En ægte Kepler-krimi! 
 
Spejlmanden udkommer den 23. oktober 2020.
 

 

Mytomanen af Sofie Sarenbrant

 
Årets krimiforfatter i Sverige 2019 Sofie Sarenbrant udkommer nu med det ottende bind i serien om kriminalinspektør Emma Sköld. En ung dreng bliver efter et orienteringsløb fundet død i Ålstensskoven, og en ungdomsbande, som har vist truende opførsel over for andre jævnaldrende, kommer hurtigt i politiets søgelys. Emma Sköld må på banen, men hendes mavefornemmelse er ikke god. Der er noget, der ikke stemmer. Hvad skjuler drengens familie og venner? Det må hun skynde sig at finde ud af..
 
Mytomanen udkommer den 7. oktober 2020.
 

 

Casper af Martin Kongstad og Casper Christensen

 
”Grundlæggende sygt ubehageligt.” Sådan siger Casper Christensen om det tre år lange forløb, hvor han har sammen med forfatter Martin Konstad har arbejdet på sin selvbiografi. Det er der kommet en stærk, personlig fortælling ud af. Arbejdet med bogen har fået Casper Christensen til at indse, at han slet ikke bliver opfattet, som han selv troede. Læs med og få et unikt indblik i 30 års hæsblæsende karriere, nihilistiske dagbøger, spektakulære skandaler og meget mere. En helt særlig biografi. 
 
Casper udkommer den 8. oktober 2020.
 
 
Vi håber, du får en skøn oktober i selskab med karaktererne i alle de dygtige forfatteres udgivelser. 
 
Har du lyst til at dele din læseoplevelse med andre, så husk du kan anmelde alle bøger her på Plusbog og deltage i konkurrencen om en læseoplevelse af eget valg. Vi trækker tre vindere hver måned, som kan vælge en valgfri bog til en værdi af 350 kr. Du kan vinde for flest anmeldelser, bedste anmeldelse og i lodtrækningen af en tilfældig vinder. Vi glæder os til at læse din anmeldelse!
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner