Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage252
blogImage252

En af årets absolut bedste spændingsromaner

Er du til spænding fyldt med twist og uforudsigelige drejninger, så er Karin Slaughters nyeste bog DEN GODE DATTER lige noget for dig. Læs her hvordan andre forfattere hylder både Slaughter og hendes nyeste bog.

af

- d. 15. september 2017

To piger bliver tvunget ud i en skov med en pistol for panden. Den ene løber for livet. Den anden ladt tilbage… Men hvem er den gode datter? Den gode datter af Karin Slaughter er fyldt med twist og uforudsigelige drejninger, men samtidig er det også en bog med hjerte.

Læserne er vilde med Karin Slaughters bøger. Hun er en kæmpe international bedst sælgende forfatter, hvis bøger er oversat til mere end 30 sprog. Blandt Karin Slaughters læsere finder man også andre store forfatternavne som Liza Marklund, Camilla Läckberg og James Patterson.   

Karin Slaughter og Den gode datter hyldet af dine yndlingsforfattere

Forfatterne lægger ikke skjul på deres begejstring for Karin Slaughter. Liza Marklund har f.eks. udtalt, at ”Karin Slaughter er en af de mest spændende amerikanske forfattere i dag – uanset genre.” Og den nyeste bog Den gode datter, som udkommer herhjemme den 26. september er ingen undtagelse.

Danske Sara Blædel elsker Karin Slaughter – hvilket også er gengældt – og hendes udtalelse om Den gode datter har fået en flot placering på bogens forside! Sara Blædel siger ”Jeg kan kun sige én ting: LÆS Karin Slaughter!”

Kathryn Stockett, forfatteren til den historiske roman Niceville der omhandler racediskrimination i 1960’ernes Mississippi, har sagt, at Den gode datter er den bedste bog, man kan læse hele året.

Camilla Läckberg, hvis nyeste titel Heksen er ude den 22. september, beskriver bogen som en, der fanger læseren fra start til slut. Dette er anmelderen fra Huffington Post enig i og advarer om, at når først man er gået i gang, så er Den gode datter umuligt at slippe – om så man må læse hele natten.    

James Patterson er også vild med Karin Slaughters forfatterskab. Ikke nok med at han hylder hende for at have genrens bedste efternavn, så har han kaldt Den gode datter for Slaughters mest ambitiøse, mest rørende og bedste bog til dato.

Den gode datter af Karin Slaughter

Hvis du vil læse mere om bogen, som alle disse fantastiske forfattere hylder, så kan du læse bogbeskrivelsen af Karin Slaughters Den gode datter her:


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner