Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Køb dine STUDIEBØGER her!

Bliv Plusmedlem og spar op til 90% på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Readathon

Er du klar til Readathon?

Af  Nina Sanderhoff Hansen , 15. april 2017

Så er tiden ved at være over os. Bogelskere laver bogstakke om igen og igen og køber snacks i lange baner. Det er tid til årets første readathon. Den vilde læsning går i gang lørdag den 29. april – skal du være med?

Om 14 dage går det løs, og læseglade folk fra hele verden sætter sig til at læse på samme tid. Jeg glæder mig rigtig meget til årets første readathon – skal du være med når Dewey's 24 Hour Readathon løber af stablen? 

Jeg har for en gang skyld lavet min bogstak i rigtig god tid, men jeg må også ærligt indrømme, at jeg aldrig følger den helt. For mig er det mere en stak med lækkerier, som jeg kan tage frem, hvis jeg har lyst. For det er jo det, der er essensen af det hele – læselysten. Og selvom jeg i dag synes, det er en fantastisk idé at læse den tredje bog i Percy Jackson serien under readathon, er det på ingen måde sikkert, at jeg har det på samme måde, når vi rammer den 29. april.

Derudover kan det være godt både at have nye og spændende ting og nogle favoritter i stakken – så man altid har noget, som man ved er godt, hvis man skulle gå død i en bog. I år har jeg kun nye bøger i min stak – men det er hovedsageligt efterfølgere til bøger, som jeg er rigtig glad for – så jeg håber, det går. Det kan også ske, at I på dagen kan finde mig siddende med Harry Potter og De Vises Sten for 117 gang.

Man ved aldrig, men det er noget af det gode ved readathon – der er faktisk ikke rigtigt nogle regler. Der er nogle, som læser hele natten, og der er dem, som sover som normalt. Der er dem, som bare ser det som en anledning til at læse lidt mere, og så er der dem, der går helt amok. Uanset hvilken type du er, skal du være velkommen, og jeg håber, du er ved at være klar til readathon, og at du får en rigtig god læseoplevelse til readathon, når vi går i gang om 14 dage!        

Tags:   Livet som læser

Mest populære

NY historisk triumf fra Ken Follett


6 gode råd til madpakken


10 år med Afdeling Q – Rækkefølgen på bøgerne


Hvorfor har Lisbeth Salander en drage på ryggen?


Månedens forfatter: Elsebeth Egholm


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display