Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat på din første medlemsordre!
Denne kampagne udløber i aften kl. 23:59
20% rabat på din første medlemsordre!
Denne kampagne udløber i aften kl. 23:59
Kurv
blogImage22
blogImage22

Fantastiske skabninger og hvor de findes

Vend tilbage til J.K. Rowlings magiske verden med Newt Scamander og den tryllebindende fortælling Fantastiske skabninger og hvor de findes. Her venter et univers fyldt med magi og fantastiske væsner.

af

- d. 07. december 2016

Er du klar til at vende tilbage til J. K. Rowlings fantastiske, magiske univers? Det kan du nu med Fantastiske skabninger og hvor de findes! Filmen landende i biograferne i november, og der er kommet en lang række spændende bøger, der kan hjælpe dig med at komme endnu tættere på Newt Scamander og alle hans fantastiske skabninger!

Genoplev magien fra J.K. Rowlings fabelagtige historie

I Fantastiske skabninger og hvor de findes ankommer den britiske troldmand Newt Scamander i New York i 1926 med en magisk – og mugglersikret – kuffert fyldt med de mest fantastiske og magiske skabninger. Nogle af de magiske skabninger slipper fri og laver ravage i New Yorks gader, og det er op til Newt at få styr på dem, inden de skaber for store problemer eller mugglerne opdager noget. Til næste år udkommer filmmanuskriptet i en lækker bog.

Med udspring i Harry Potter bøgerne

Dem der elsker Harry Potter bøgerne har nok allerede stiftet en smule bekendtskab med Newt Scamander og hans fantastiske skabninger. Titlen Fantastiske skabninger og hvor de findes er nemlig også titlen på en af de bøger, som Harry skal have med til sit første år på Hogwarts. Selve skolebogen er også udkommet på bog, og her er det rent faktisk Harrys eksemplar, man læser i, så man får alle Harrys – og Rons – observationer og sjove kommentarer med. Der kommer en ny udgave af denne med et nyt forord af J.K. Rowling i 2017.

Bøger om Newt Scamanders univers

Efter filmen fik premiere i biograferne, er der udkommet en række spændende bøger, hvori du kan læse mere om de magiske skabninger samt de troldmænd, hekse og mugglere, du møder i filmen. Der er også kommet bøger, der går tættere på og bag om filmen, som giver læseren nye, spændende oplysninger om troldmandsverdenen i Fantastiske skabninger og hvor de findes, og andre der stiller skarpt på den kreative proces, så man lærer om produktionsdesignet bag den flotte film og alle dens finurlige og fabelagtige magiske væsener.      

Kom i det kreative hjørne med Fantastiske skabninger og hvor de findes

Der findes også en række flotte malebøger, så man selv kan farvelægge de fantastiske skabninger og Newts magiske univers. Du kan endda også få notesbøger med Fantastiske skabninger og hvor de findes og Harry Potter tema. Så uanset om du er i humør til at tage fat i farveblyanterne, eller om du vil fælde dine tanker ned på papir, så er det muligt i Rowlings magiske verden.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner